מחפשים - ספרי ילדים

מחפשת את "פיטר פן" הישן

לא של דיסני, אלא הספר הישן עם התרגום העברי מלפני המון שנים. מה שאני זוכרת זה מעט מאד תמונות בשחור-לבן ואותיות דפוס די גדולות. מי מכיר? מי יודע?

תלתלית

New member
"רונית הרשלנית"

כשהייתי קטנה הוריי הקריאו לי סיפורים מתוך ספר שאת שמו אני לא יודעת . אבל אני זוכרת היטב את הסיפור "רונית הרשלנית". זה על ילדה שהיתה כל כך מבולגנת ובבוקר לא מצאה כלום. ממש ידעתי אותו בע"פ. הספר היה עם עוד סיפורים. אני מממממשששששששש רוצה להשיג אותו. מי זוכר? יודע? למי יש?

לצערי אני מחפשת משהו ישן יותר...

פה ההוצאה בשנת 2000, אני מחפשת משהו מלפני המון שנים ובלי כל-כך הרבה צבעים בכריכה. תודה על הזמן והמחשבה שהקדשת!

zViper

New member
בבקשה, שמחתי לעזור למרות...

שאין זה הספר, אגב... אולי אחראי הפורום יכול להזכיר לי, זה קשור אליך גם. ישנו בחור שאוסף מילניוני ספרים ועוזר באיתור ספרים, אני משוכנע שהוא ימצא ל-בטוח את הספר המבוקש
היתה עליו כתבות רבות אפילו היה פעם בתוכנית של קושניר(שאגב מצא ספר ישן בשם:"זהו-זה"
) הצפע.

היי נאנדה מאיזו שנה הספר שלך?

הוצאה? מתרגם? שם מדויק? אולי אם יהיו לי הפרטים אוכל למצוא יותר טוב... תודה!

ענתש

New member
יכולה לעזור לך רק עם הפרטים (יש לי

אבל ממש לא להחלפה... חלק מהאוסף שלי של ספרי ילדים ונוער). אני חושבת שאת מחפשת את פיטר פן בהוצאה של זמורה ביתן (תרגום של אבירמה גולן) שיצא בשנת 1984. הספר עם התמונות היפיפיות - חלקן הקטן בצבע ורובן רישומים בשחור לבן. אולי לפנות להוצאה ולראות אם יש עותקים חדשים של הספר ? כשנורא חיפשתי את "כתר הדרקון" זה עבד לי לנדנד להוצאה...

הממ... תודה רק שהספר מלפני זה

הנוסח בספר עליו אני מדברת הוא כמו שהיה בסדרת תסכיטי הרדיו ב"לאם ולילד" העתיק, ככה שאני מדברת על משהו ממש ישן. פעם מצאתי אותו בין אלה שמוכרים יד שניה דברים מהבית ליד דוכני שבוע הספר. לצערי אמי מסרה את הספר בטעות לאחיינים שלי שכנראה הספיקו להשמיד אותו לפני שידעתי, ומאז אני מתגעגעת...

א אוהל

New member
מחפשת ספרי ילדים

משומשים במצב טוב: ספרים של דיק ברונה בהוצאת לוין אפשטיין ביצה שמסתכלת/ נעמי בן גור 13 האורלוגין/ ג´יימס תרבר תודה!

pomelit

New member
שם הספר: "הרפתקה בלתי נראית"

ספר אדום בפורמט של ספרי ילדים (רחב), כריכה קשה. יש רגליים עד שרואים שמגיעים לקרקס, ואז בעצם זה מתחיל מהתחלה. לא חושבת שתתקשי למצוא בחנויות הספרים. בהצלחה!

למעלה