מחפשים

מירוש18

New member
עזרו לי.. ימיה של בוניטה הולכים ואוזלים..

בוניטה כנענית מעורבת חברותית ומתוקה עומדת למצוא את מותה במכלאה בגלל הפחד שלה מבני אדם.. בוניטה נמצאת במכלאה כבר קרוב לשנה... מאז היותה בת חודשיים בערך.. היא כלבה מקסימה ומתוקה.. בשבוע הבא תעבור עיקור וחיסון.. מחפשת בית חם/משפחה אומנת או אפילו אנשים טובים שיהיו מוכנים לתרום קצת על מנת להכניסה לפנסיון.. היא אומנם חוששת בהתחלה אך כשמכירה בן אדם אין נאמן ומפונק יותר ממנה.. עדינה וחברותית.. רק קצת סבלנות והמון אהבה..תאמינו לי שזה ישתלם.. לפרטים נוספים בטלפון 0547505780 או בדוא"ל [email protected] בוניטה תודה כל חייה למאושר שישחרר אותה לחופשי ויציל את חייה....

goolo123

New member
הזמן של טאז הולך ואוזל...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

טאז, כלב חברותי ,מחונך וביתי ננטש באכזריות בהסגר העירוני.אין לו סיכוי למצוא בית דרך התמונה.....הוא זקוק לחשיפה וזקוק למשפחה אומנת ,כדי שנוכל להביאו לימי אימוץ של אס.או.אס.ואז ללא ספק יימצא בית... מי מוכן להציל חיים?????? רחובות אוהבת חיות 0506282018

אני מרים את הכפפה וינסה לעזור

יש לי פנסיון לכלבים. מקום ענק. אני מוכן לנסות לעזור לכלבה - 50% מהעלות ליום בפנסיון. 30 ש"ח ליום. אם מישהו מוכן לתת יד ועזור גם - אני פה.

למעלה