מחפשים

CryForTheMoon

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo23.gifגורת צ'יוואווה מעורבת למסירה!../images/Emo23.gif

גורה קטנטנה כנראה מעורבת עם צ'יוואווה, מחפשת בית חם !!! הגורה בת חודש וחצי בערך, תישאר קטנה בגודלה. עדיין לא מחונכת לצרכים ולא מחוסנת. תמסר לבעלי נסיון בגידול גורים, ועבור דמיי רצינות. נמצאת בקיבוץ גבעת ברנר, אביב - 0507539848

מעבירה את ההודעה לפורום שלי

אולי נמצא שם מעוניינים. ערב טוב או בוקר טוב לסוויט פאנטאזיה.

MIND WORK

New member
לצערי הרב לא אוכל לעזור אבל

תמיד יש אנשים שיהיו מוכנים לקחת לבית מאמץ - אולי לפנות לכל העמותות, ההודעה שלך דרמטית וקורעת לב מה עם תפוצה במייל? אנשים מעבירים אחד לשני ואולי זה ייפול ליידים טובות? אני כל כך מצטערת שאין באפשרותי לעזור אבל באמת שמחזיקה לכן אצבעות. נשבר לי הלב מההודעה.

doggi7

New member
תראו איזה מתוקים!!!! ואיזה רוע לב!!!!

שני הגורים המקסימים האלו נמצאו אתמול (12/8/07) לאחר שננטשו באכזריות במסוף רידיניג בתל אביב תחת גלגלי אוטובוס, כשהם תשושים, חלשים ורעבים. מחפשים בית חם ואוהב! נלקחו לוטרינר, קיבלו מזון ותרופה נגד תולעים. למזלנו הם בריאים! בני שלושה שבועות. אוכלים לבד (לא יונקים) שקטים מאד, ישארו קטנים (פינצ'ר מעורב). כרגע הם בגודל 30 ס"מ... מקסימים!!! חיסון ראשון בסוף אוגוסט.

goolo123

New member
../images/Emo53.gifאנא עיזרו לגרייס../images/Emo7.gif

גרייס, היא לברדורית בת פחות משנה שהגיעה להסגר רחובות.גרייס מעוקרת ומחוסנת....אך עדיין לא גמולה לחלוטין מצרכים.יכולה להתאפק עד 5 שעות. גרייס אומצה מההסגר והוחזרה כעבור 3 שבועות כיון שהיא "עומדת למות". אז בינתיים גרייס לא עומדת למות, יש לה קדחת קרציות והיא בטיפול אנטיביוטי ומבריאה לגמרי...אלא שגרייס לא יכולה לחזור לכלבייה כי שם היא תמות!,מצאנו לה בית אומן שרוצה להחזירה בימים הקרובים כי אינו יכול להתמודד עם העובדה שאינה יכולה להתאפק מעבר ל-5 שעות!!! גרייס מתוקה אמיתית,אי אפשר שלא להתאהב בה!!!אין לנו כסף לפנסיון עבורה,אנו זקוקים נואשות לבית אומן או מאמץ כמובן!!! אנא עזרתכם!! בית אומן ,עם חצר או בלי,אבל שמודע לכך שהיא בינתיים לא יכולה להתאפק מעבר ל-5 שעות!! צרות באות בצרורות...עדיין אין פיתרון לטאז...ועכשיו גרייס...אנא מכם!!! אנא התקשרו בכל שעה 0506282018 או 0505802708

למעלה