מחפש בית - שרשור סופ"ש

דלמטי מסורס, כבן שנתיים זקוק דחוף

לבית חם, הודעה מפורום כלבים, התמונה מלפני כחודשיים כשהיה עוד רזה, היום הוא הפך להיות מלא במקומות הנכונים, חתיך אמיתי.

יש לך חתול/ה?

הקישור לפורום כלבים לא עבד משום מה ולכן גם לא יכולת כנראה לקרוא את המודעה המקורית בה רשום שהוא כלב מקסים אבל לא מחבב חתולים, ראיתי בכרטיס שלך שישנה תמונה של חתול, אם החתול הוא שלך זה עלול להיות בעייתי, אם לא אז תיצרי קשר עם הבחורה שהכלב נמצא אצלה, שמה מורן והטל. 052-8448538

שקד ד

New member
לונה מחפשת בית חם

כלבת לברדור מעורבת, מדהימה , מחפשת בית חם

גורים מחפשים בית חם

6 גורים מ-ש-ג-ע-י-ם מחפשים בית חם ואוהב. הגורים נולדו ב 8.8.05 חברותיים ומדהימים. הגורים נולדו לכלבה הרה שמצאתי כשילדים התעללו בה. לקחתי אותה אלי ולאחר שבוע נולדו המקסימים האלה. אותה אני משאירה אצלי אבל אין לי אפשרות להשאיר את הגורים. עזרו לגורים האלה למצוא בית חם. מי שמעוניין אנא התקשרו ל 03-6769185 או 0522-765665 או השאירו מסר

גורים מקסימים מחפשים ../images/Emo82.gif חם

שלום לכולם! אנחנו שלושה גורים בני 3-4 חודשים מגזע מעורב. אתמול ננטשנו ברחוב בכפר סבא ואנשים נחמדים מצאו אותנו, האכילו אותנו ואפילו לקחו אותנו לוטרינר לבדוק שאנחנו בסדר. הוטרינר אמר שאנחנו קצת רזים עכשיו כי לא אכלנו ושתינו מספיק בימים האחרונים אבל חוץ מזה אנחנו בסדר גמור. אנחנו לא יכולים להשאר היכן שאנחנו נמצאים היום משום שכולם כאן נמצאים בעבודה כל יום עד הערב ואין מי שיתן לנו אוכל ויוציא אותנו לטיולים. חוץ מזה ארבעת החתולים שיש כאן בחצר ממש לא אוהבים אותנו. אנחנו מחפשים בית עם אנשים שידאגו לנו ואנחנו מאוד מבקשים את עזרתכם. צירפנו תמונות שלנו משחקים בחצר בכדי שתוכלו לבחור את מי מאיתנו אתם מוכנים לאמץ. אם מישהו מאיתנו מצא חן בעיניכם, אנא צרו קשר עם שלי ווהל בטלפון 052-6777877 והיא תשמח לארגן בינינו פגישה. במידה ואין באפשרותכם לאמץ אותנו , אנא עזרו לנו והעבירו מכתב זה הלאה. בהרבה תודה, שלושה גורים נטושים מכפר סבא

סודה1

New member
כלבת סמויאד מדהימה מחפשת בית

בת 8-10 חודשים, מחונכת, עדינה ויפייפיה. נמצאה נטושה באזור בת ים וכמעט הורדמה ע"י העירייה כשברגע האחרון תנו לחיות לחיות הצילו אותה. אני משפחה אומנת שלה באופן זמני ויכולה להעיד שהיא משגעת. רואים שהיא רגילה לאנשים, אסירת תודה על שהצילו אותה, וידידותית לכל כלב בסביבה. בקרוב אצרף תמונה שלה. פרטים בטל': 052-8916366 או כאן בפורום.

p a s h o s h

New member
JOY מחפש משפחה אוהבת

כלב מעורב עם סן-ברנארד , בן שנה וחצי. ממושמע וחברותי. לפרטים : גלי 050-2100059

sarity33

New member
מחפש בית חם לכלב מסוג סאן ברנרד

אנו מעוניינים למסור כלב מסוג סאן ברנרד כבן ארבע מחונך וידידותי לרגל מעבר דירה אם מישהו מכיר או מעוניין נא להשאיר הודעה ואנו ניצור אתכם קשר חשוב שהכלב יקבל טיפול נאות , וכן הכלב לא ימסר למי שלא יוכל לטפל בו כמו שצריך

sim1235

New member
למסירה גזעי פיטבול ורוטוילר

גורה בת 5 חודשים פיטבולית גזעית למסירה אוטוטו נזרקת מהבית בשל חוסר יכולת להחזיק אותה , לבנה עם כתמים חומים. אמסטף גזעי בן שנה וחודשיים כלב מדהים באופיו לבן עם כתמים חומים למסירה. רוטויילר למסירה גזעי בן שנה וחצי. דוגו ארגנטינו גזעי למסירה בן שנה וחודשיים

שדנה

New member
ניזרקת מהבית? זאת לא הדרך. אם

אין אפשרות להחזיק בה לפחות צריך להיות הוגנים ולחפש לה בית כמו שצריך. אם היא תגיע למכלאה רוב הסיכויים שתורדם.

למעלה