מחפש

pushkin3

New member
זיטה היפה עדיין מחפשת בית

הכלבה היפהפיה שנמצאה בשבוע שעבר עדיין מחפשת בית. היא מעוקרת ומאולפת, בת שנה, גזעית מסוג פוינטר גרמני. יש לה אופי כובש, לבבית ומקסימה-פשוט כלבה מושלמת!

goolo123

New member
כלבה קטנה וחמודה מחפשת בית

בת פחות משנה,מעוקרת,מחוסנת ומחונכת לצרכים. עדינה ומתוקה זקוקה לאנשים עדינים. 0506282018

Lורליי

New member
מחפשת בית דחוף

אפילו משפחה אומנת, כל דבר. גורה בת חודשיים תגדל להיות בינונית עד גדולה. בריאה ומחוסנת. מוכנים להביא אותה לאן שתרצו, אם קשה להגיע.

SuperTali

New member
כלבה!!!!!

אנשים!לא מזמן מצאתי כלבה קשורה ליד חנות כלשהי,והמוכר של החנות אמר שהיא קשורה שם כבר הרבה זמן.לקחתי אותה אלי והיא הייתה במשך כמה ימין איפה שאנחנו שומרים אופניים <זה מקום די גדול עם חלונות והכל!>.האכלתי אותה וטפלתי בה במשך כל הזמן הזה,אבל השכנים שלי שלחו אותה להסגר,כי היא הייתה נובחת.ההורים שלי לא מרשים לי לשחרר אותה ואני ממש לא רוצה שירדימו אותה!היא כלבה קטנה בת 4 חודשים,חמודה בטירוף!אני לא בטוחה בגזע שלה,אבל היא ניראת פינצ'ר מעורב.אם יש פה מישו מאזור נהריה שמעוניין בה,בבקשה תשאירו תגובה ואני אגיד לכם איפה היא!

ba890

New member
אמ..

מה הגודל שלה? אולי אולי להוות בשבילה בית זמני..

ba890

New member
ו..

מאיפה היא? האם מצאתם אותה או שהיא שלכם? מהו הסוג?

Lורליי

New member
כרגע היא קטנה.

(חתול בוגר) תגדל להיות בינונית עד גדולה

Lורליי

New member
נתת לי כיוון. תודה. ובכל זאת אם

מישהו מחפש... אפש ואף רצוי לפנות אלי במסר.

Lורליי

New member
יש לי שאלה

אני משרשרת לפה כדי לא לדחוק... ואני שואלת פה כי בפורום כלבים הם קיצוניים מידי, לא אוהבת להכנס אליו בכלל... הייתי רוצה שתענו לי מנסיונכם האישי סיפורים וכו כי רק זה ישכנע אותי לכאן או לכאן. יש לי כלבה, זאבה בת 8-9 שנים (לא בטוחה כי מצאתי אותה). ואני מתלבטת אם לעקר אותה. אם היא הייתה גורה לא הייתי חושבת פעמיים אבל בגלל גילה, אני חוששת מההרדמה ומהניתוח פיסית ונפשית (בשבילה בעיקר, אבל גם בשבילי.) מה דעתכם? אה שכחתי לציין שהוסר גידול בעטין, שבנתיים לא חוזר, טפו טפו חמסה חמסה תודות לתגובות

goolo123

New member
חובה לעקר!!

בגיל יותר מבוגר היא עלולה לפתח דלקת ברחם וזה יכול להיות קטלני וכן גידולים ברחם ובעטין! כיון שכבר הוסר גידול זה רק אומר שמתישהוא זה יחזור...לכן כדאי ולעקר כל עוד היא לא מבוגרת מדי והסיכון הוא קטן ביותר!

Lורליי

New member
היא לא מבוגרת-כבר?

חוץ מזה אם אני אאעקר או לא זה לא ישפיע על הגידול לא? יש סיכוי שהוא יחזור גם אם אעקר?

goolo123

New member
8-9 זה לא מבוגר,אבל כמובן שזה תלוי

במצבה הגופני, חשוב לעשות בדיקות דם ולחץ דם ,אם זה תקין והכלבה בריאה חובה לעקר! כיון שהיה לה גידול בעטינים ,גדולים הסיכויים שיהיה לה גם גידולים ברחם. בכללי כדאי לדעת שכל עוד הכלבה לא מעוקרת ,כל פעם שהיא מיוחמת רמת האסטרוגן בגופה גבוה, במצב שרמת האסטרוגן גבוה האסטרוגן מעודד גידולים,ובמיוחד לאור העובדה שהיה לה כבר גידול ..לא כדאי לקחת סיכון!

Lורליי

New member
הבנתי

אז צריך לעשות בדיקות ואז להחליט? איפה עושים כאלה? כל ויטרנר יכול לערוך אותן? ותודה

Lורליי

New member
עוד שאלה

מה אורך חיים ממוצע לכלב? אני יודעת שגזעים קטנים חיים יותר מגדולים אבל כמה בשנים? ושאת מדברת על בדיקות זה מכסה גם את סכנת ההרדמה הניתוח וההחלמה? אני ממש פוחדת מהניתוח הזה...

goolo123

New member
גזעים קטנים יכולים לחיות עד גיל

15-16 אין לך מה לפחד מהניתוח, אבל חשוב ללכת לרופא טוב,תרשמי באיזה אזור את גרה אולי אוכל להמליץ לך!

pie and cactus

New member
חובה לעשות בדיקות דם

לפני עיקור בגיל כזה, רק כדי לוודא שהכל בסדר, ואם לא הכל בסדר - יהיה אפשר לטפל בזה וגם לעשות הרדמה עם חומרים שונים ומתאימים יותר. עיקרתי שבוע שעבר חתולה בת 8-9, והיא בסדר גמור. זו חתולה שנאספה לפני כמה חודשים מהרחוב. עשינו לה בדיקות דם קודם (כי היא הייתה חולה) ולאחר בדיקת דם נוספת, בה ראינו שמצבה השתפר, עשינו לה את הניתוח (משולב עם עוד כמה דברים).

למעלה