עפר ומיכאל "בעולמו של וויין" לפי בקשתו של אופיר
P Pincherit New member 21/12/05 #1 ../images/Emo107.gif עפר ומיכאל "בעולמו של וויין" לפי בקשתו של אופיר
מ מיימונית בדם New member 21/12/05 #4 שאווינג../images/Emo8.gif../images/Emo51.gif../images/Emo90.gif
מ משוגעת על עופר שכטר New member 21/12/05 #6 תודה../images/Emo70.gifזה ממש יפה|!../images/Emo187.gif איכשהו התמונות של עפר תמיד מתאימות ליצירות שלך ...התמונות שלו תמיד נראות מציאותיות
תודה../images/Emo70.gifזה ממש יפה|!../images/Emo187.gif איכשהו התמונות של עפר תמיד מתאימות ליצירות שלך ...התמונות שלו תמיד נראות מציאותיות
P Pincherit New member 21/12/05 #7 ../images/Emo107.gif חחח בגלל זה אני עושה עם עפר יותר תמונות מאשר עם אחרים! זה מתלבש עליו יותר טוב וגם יש לו הרבה תמונות ברורות. ובבקשה! ותודה גם לך!
../images/Emo107.gif חחח בגלל זה אני עושה עם עפר יותר תמונות מאשר עם אחרים! זה מתלבש עליו יותר טוב וגם יש לו הרבה תמונות ברורות. ובבקשה! ותודה גם לך!
ל ליאור ואופיר New member 22/12/05 #8 ידעתי שזה יצא גדול תודה יפעת באמת שיחקת אותה,רואים שאני מבין בעיצוב קצת? חח
P Pincherit New member 22/12/05 #9 בבקשה אופיר!../images/Emo13.gif ותודה!../images/Emo140.gif רואים שאתה מבין בעיצוב, צדקת שזה יתאים למיכאל
בבקשה אופיר!../images/Emo13.gif ותודה!../images/Emo140.gif רואים שאתה מבין בעיצוב, צדקת שזה יתאים למיכאל
ל ליאור ואופיר New member 24/12/05 #11 אני למדתי עיצוב אבל לא עיצוב בפוטושופ,למדתי איך לעצב תמונות כאילו יפות להוסיף להם אפקט צבע או משהו כזה. ניסיתי לגעת בפוטושופ מאיפה שאת הצעת לי אני על הפנים,אני צריך שיעורים פרטיים ממך.
אני למדתי עיצוב אבל לא עיצוב בפוטושופ,למדתי איך לעצב תמונות כאילו יפות להוסיף להם אפקט צבע או משהו כזה. ניסיתי לגעת בפוטושופ מאיפה שאת הצעת לי אני על הפנים,אני צריך שיעורים פרטיים ממך.
P Pincherit New member 26/12/05 #12 באיזה תוכנה למדת להוסיף אפקט צבע? ושיעורים פרטיים אני יכולה לתת, אבל זה כמובן עולה כסף!