עפר "נדי" ושירי "טסי" בתוספת כותרת (את התמונה הזאת כבר עשיתי אבל הוספתי כותרת)
P Pincherit New member 27/9/05 #1 ../images/Emo107.gifעפר "נדי" ושירי "טסי" בתוספת כותרת (את התמונה הזאת כבר עשיתי אבל הוספתי כותרת)
ל ליאור ואופיר New member 27/9/05 #2 יפעת אני מבקש ממך יפה אם תוכלי לעשות ברכת שנה טובה עם המספר פורום שלנו לכל הפורומים שהיה רשום רק שנה טובה מפורום אקזיט 828 עם תמונה של המנחים וגם עיצוב יפה? בבקשה תעשי את עושה יפה
יפעת אני מבקש ממך יפה אם תוכלי לעשות ברכת שנה טובה עם המספר פורום שלנו לכל הפורומים שהיה רשום רק שנה טובה מפורום אקזיט 828 עם תמונה של המנחים וגם עיצוב יפה? בבקשה תעשי את עושה יפה
P Pincherit New member 28/9/05 #4 ../images/Emo107.gifאין בעיה! אני אעשה ../images/Emo13.gif ותודה לשניכם על המחמאות
P Pincherit New member 29/9/05 #5 יש לך אולי תמונה של כל המנחים ביחד? עפר, מלי, מיכאל, הדס, שרי , שירי ואסי - אם יש לך או למישהו תמונה שלהם ביחד זה יעזור לי תודה
יש לך אולי תמונה של כל המנחים ביחד? עפר, מלי, מיכאל, הדס, שרי , שירי ואסי - אם יש לך או למישהו תמונה שלהם ביחד זה יעזור לי תודה
T The mystery is258 New member 29/9/05 #6 לא נראה לי שיש אבל את יכולה לקחת תמונה של כל אחד לחוד ולחבר זה גם יצא יותר יפה לא סתם תמונה שכבר קיימת וכתוב עליה לדעתי לפחות
לא נראה לי שיש אבל את יכולה לקחת תמונה של כל אחד לחוד ולחבר זה גם יצא יותר יפה לא סתם תמונה שכבר קיימת וכתוב עליה לדעתי לפחות
P Pincherit New member 29/9/05 #8 ../images/Emo107.gifזה בסדר כבר יש לי איזה רעיון שאני לא צריכה את כולם בתמונה אחת
T The mystery is258 New member 1/10/05 #12 אבל מהר תכף ראש השנה בסוף עד שתכיני נשמור את זה לשנה הבאה... חחחחח
מ מיימונית בדם New member 29/9/05 #7 וואי נכון זה באמת רעיון טוב!../images/Emo90.gif אני אשמח אם תעשי וגם (שוב) התמונה עם נדי וטסי ממש יפה
וואי נכון זה באמת רעיון טוב!../images/Emo90.gif אני אשמח אם תעשי וגם (שוב) התמונה עם נדי וטסי ממש יפה
P Pincherit New member 29/9/05 #9 תודה רבה! ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif