שאלון הכרות

../images/Emo107.gifשאלון הכרות

שלום לכולם
הכנתי שאלון קטן כדי שתכירו אחד את השני יותר טוב, מי שלא רוצה לענות על איזו שאלה לא חייב
1. שמי: 2. גילי: 4. אני גרה ב: 5. את מי את הכי אוהבת מתשוקות: 6. מה את אוהבת? 7. מה את שונאת? 8. מה את אוהבת לאכול? 9. מה את אוהבת לשתות? 10. שחקן/שחקנית/זמר/זמרת : 11. סרט שאהבתי: 12. איזה חיות אני אוהבת? 13. מה היית לוקחת לאי בודד(עד 3 דברים)? 14. אייקון אהוב: 15. אייקון שנוא: 16. יש לך משהו להוסיף? אם כן תוסיפי 17. תמונה שלך (אם יש ולא חייב להוסיף
רק אם את רוצה)
תהנו

I n n u e n d o

New member
עונה....

1. שמי:דורין 2. גילי:19 4. אני גרה ב:בית 5. את מי את הכי אוהבת מתשוקות:תרזה,איב,ג'וליאן
6. מה את אוהבת?לא יודעת 7. מה את שונאת?לא יודעת 8. מה את אוהבת לאכול?לויודעת 9. מה את אוהבת לשתות?קולה 10. שחקן/שחקנית/זמר/זמרת :שחקן - אלן ריקמן,שחקנית - ג'ניפר אניסטון
,זמר:פרדי מרקורי,זמרת:ג'ניס ג'ופלין 11. סרט שאהבתי:נוטינג היל,הארי פוטר...נרניה 12. איזה חיות אני אוהבת?נמלה 13. מה היית לוקחת לאי בודד(עד 3 דברים)?איפוד,מחשב, חיבור לאינטרנט
14. אייקון אהוב:
15. אייקון שנוא:
16. יש לך משהו להוסיף? לא 17. תמונה שלך לעולם לא

חמודה, תיכנסי שניה.

לא צריך כל הזמן שאלונים, אוקיי? אנשים פה מכירים אחד את השני, זה מיותר. אבל בכל מקרה אני אענה
1. שמי: יעל 2. גילי: 15 4. אני גרה ב: שם 5. את מי את הכי אוהבת מתשוקות: אותי 6. מה את אוהבת? להדריך. 7. מה את שונאת? את החניכים. 8. מה את אוהבת לאכול? את החניכים. סתם
אוכל
9. מה את אוהבת לשתות? קולה 10. שחקן/שחקנית/זמר/זמרת : נמרוד שיקלר והתחת הכוסי שלו 11. סרט שאהבתי: טרויה, ללכת שבי אחריו, דיק וג'יין עושים את זה 12. איזה חיות אני אוהבת? חתולים. 13. מה היית לוקחת לאי בודד(עד 3 דברים)? פלאפון, אמפי3, ואת כל החברים בשקית קטנה. 14. אייקון אהוב: אין 15. אייקון שנוא: אין

אופססססססססססססס

התכוונתי לשלוח את ההודעה הזאת בשמי, אבל בטעות שלחתי בשם אחותי
בטעות...

עונה ../images/Emo12.gif

1. שמי: אורטל, אורטי, קיי [או כל שם אחר שאתם נותנים לי] 2. גילי: 19 4. אני גרה ב: חולון 5. את מי את הכי אוהבת מתשוקות: קיי 1
, מרסי [למרות שהיא לא קשורה מה ;[] ואת טיסי
6. מה את אוהבת? את הפורום, את עצמי [קצת]. 7. מה את שונאת? כל מיני 8. מה את אוהבת לאכול? פסטה 9. מה את אוהבת לשתות? מיץ תפוחים 10. שחקן/שחקנית/זמר/זמרת : נמ נמ נמ לא יודעת 11. סרט שאהבתי: יש הרבה... 12. איזה חיות אני אוהבת? חתולים 13. מה היית לוקחת לאי בודד(עד 3 דברים)? ידיד שלי, מוזיקה, טיילור 14. אייקון אהוב:
,
15. אייקון שנוא: לא משהו ספציפי 16. יש לך משהו להוסיף? אם כן תוסיפי לאב יו אול פורום
17. תמונה שלך (אם יש ולא חייב להוסיף רק אם את רוצה) אם מישהו ישים אני אשים גם... מבטיחה! [יש לי מלא כפי שאתם יודעים LOL]

Charmed Or

New member
נמ.../images/Emo112.gif

1. שמי: אור
2. גילי:15 4. אני גרה ב:הרמוני
5. את מי את הכי אוהבת מתשוקות: אורוויל
6. מה את אוהבת? טאבי בבגדי מכשפה
7. מה את שונאת? עוגת מרק עגבניות
8. מה את אוהבת לאכול? לא שאלת כבר?
9. מה את אוהבת לשתות? דיאט קולה^^ 10. שחקן/שחקנית/זמר/זמרת : הולי
וג'נסן
11. סרט שאהבתי: מדריך הטרמפיסט^^ 12. איזה חיות אני אוהבת? כלמיני. 13. מה היית לוקחת לאי בודד(עד 3 דברים)? לודעת:( 14. אייקון אהוב:
15. אייקון שנוא:
16. יש לך משהו להוסיף? משהו להוסיף

° w a v e °

New member
../images/Emo216.gif

. שמי: גל
2. גילי: 16 והמון מלא הרבה. 4. אני גרה ב: בית בעיקר. 5. את מי את הכי אוהבת מתשוקות: אותי. 6. מה את אוהבת? אותי. 7. מה את שונאת? חטטנות. 8. מה את אוהבת לאכול? כל מה שטעים, אכיל, ולא חי לפני כמה דקות. 9. מה את אוהבת לשתות? רק מה שמכיל קפאין, ומים. 10. שחקן/שחקנית/זמר/זמרת : מוקי\ג'ים קארי. 11. סרט שאהבתי: אינטליגנציה מלאכותית. 12. איזה חיות אני אוהבת? כלבים[?] 13. מה היית לוקחת לאי בודד(עד 3 דברים)? זה, זה, ודיאט קולה. 14. אייקון אהוב:
15. אייקון שנוא:
,תרתי משמע. P: 16. יש לך משהו להוסיף? אם כן תוסיפי-לא אין לי, אני רדודה ושטוחה. 17. תמונה שלך (אם יש ולא חייב להוסיף רק אם את רוצה) אוי חבל. עשיתי הוספת תגובה מהירה.. :/ [
]

coullette

New member
להלהללהלה

1. שמי: דפני 2. גילי: 21.5 4. אני גרה ב:ראשון 5. את מי את הכי אוהבת מתשוקות: טאביתה 6. מה את אוהבת? לישון 7. מה את שונאת? ללמוד 8. מה את אוהבת לאכול? אני אוהב שוקולד ועוגות גבינה ו...משו משו ותות גינה 9. מה את אוהבת לשתות? קולה *גרעפס* 10. שחקן/שחקנית/זמר/זמרת : להקה THE RAMONES 11. סרט שאהבתי: אין 12. איזה חיות אני אוהבת? כלב,חתול (לא שורט),אוגר 13. מה היית לוקחת לאי בודד(עד 3 דברים)? דיסק מן,טונה דיסקים,ומליון בטריות. 14. אייקון אהוב:
15. אייקון שנוא:
מה זה אמור להביע? 16. יש לך משהו להוסיף? אם כן תוסיפי משעמם לי 17. תמונה שלך (אם יש ולא חייב להוסיף רק אם את רוצה)

עונהנהנהה

1. שמי:דניאל 2. גילי:15 4. אני גרה ב:חולון 5. את מי את הכי אוהבת מתשוקות:
6. מה את אוהבת?אותי
7. מה את שונאת?לימודים
8. מה את אוהבת לאכול?אוכל
9. מה את אוהבת לשתות?מיםם 10. שחקן/שחקנית/זמר/זמרת :הולי
11. סרט שאהבתי:יש הרבה...לא זוכרת
12. איזה חיות אני אוהבת?את כל החיות חוץ מזוחלים
בעיקר כלבים
13. מה היית לוקחת לאי בודד(עד 3 דברים)?
14. אייקון אהוב:לאדעת 15. אייקון שנוא:לאדעת 16. יש לך משהו להוסיף? אם כן תוסיפי-אין
17. תמונה שלך (אם יש ולא חייב להוסיף רק אם את רוצה)לאאאא

עונה ../images/Emo197.gif

1. שמי: הדר 2. גילי: 17 איפה 3?! 4. אני גרה ב:פח של זבל , סתאם, רחובות 5. את מי את הכי אוהבת מתשוקות: לואיס.. 6. מה את אוהבת? את חבר שלי 7. מה את שונאת? שצאיך לקום בבוקר חורפי ולצאת מהפוך החם 8. מה את אוהבת לאכול? כל מה שאני לא שונאת לאכול 9. מה את אוהבת לשתות? לאטה שוקולד ווניל 10. שחקן/שחקנית/זמר/זמרת : אין 11. סרט שאהבתי: if only של ג'ניפר לאב יואיט , באמת סרט טוב! 12. איזה חיות אני אוהבת? כאלה שלא מחרבנים ומשתינים הרבה 13. מה היית לוקחת לאי בודד(עד 3 דברים)? אם אני אקח הוא כבר לא יהיה בודד... 14. אייקון אהוב:
היום גיליתי אותו, אהבה ממבט ראשון חיחיח 15. אייקון שנוא: אין

למעלה