מחפשת קליפ של השיר החדש של גיים בויז אשמור את ליבי תודה מראששש
T TOUSH New member 12/12/05 #6 ../images/Emo80.gifשאלות עזרה ומה שבינהם../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif
פ פרינססיטה New member 13/12/05 #10 היי כולם אני צריכה עזרה ודחוף מי יכול/ה לרשום לי את תאריכי הלידה ( כולל השנה חחחחחחחחח אם אפשר)
ה ה י ל ו ל ה 13 New member 13/12/05 #21 יש לי שאלה.. נכון בקליפ "אשמור על ליבי" של הגיים בויז אז אחד מהם היה בתחילת הקליפ עם כובע אדום ואח"כ עם כובע קסקט שחור מי מהם זה היה? תודה מראש
יש לי שאלה.. נכון בקליפ "אשמור על ליבי" של הגיים בויז אז אחד מהם היה בתחילת הקליפ עם כובע אדום ואח"כ עם כובע קסקט שחור מי מהם זה היה? תודה מראש
L liatat1 New member 14/12/05 #29 שאלונת עכשיו יש את הקליפ שלהם בעשרים וארבע, נכון שאחד מהם היה באודישנים לכוכב נולד ולא התקבל ? אני זוכרת אותו היטב , אני ממש התעלפתי מהיופי שלו . אושרי חמו . משהו כזה
שאלונת עכשיו יש את הקליפ שלהם בעשרים וארבע, נכון שאחד מהם היה באודישנים לכוכב נולד ולא התקבל ? אני זוכרת אותו היטב , אני ממש התעלפתי מהיופי שלו . אושרי חמו . משהו כזה
ב ברוש הבובעע New member 12/12/05 #2 בבקשה../images/Emo13.gif http://gameboys.co.il/player/ זה השיר "אשמור את ליבי" הקליפ המלא
ב ברוש הבובעע New member 12/12/05 #5 טוב תשמעי מאמי.. יש גבול!! תפסיקי בבקשה לפתוח שירשורים!! זה סתם מציף את הפורום דבר כזה יכול לגרום למנהלת לחסום אותך מכניסות לפורום!!
טוב תשמעי מאמי.. יש גבול!! תפסיקי בבקשה לפתוח שירשורים!! זה סתם מציף את הפורום דבר כזה יכול לגרום למנהלת לחסום אותך מכניסות לפורום!!
ב ברוש הבובעע New member 13/12/05 #22 ../images/Emo13.gif בהתחלה עם הכובע האדום זה אדמו'ש ואח"כ עם הכובע השחור זה ערנושש שמחתי לעזור...
א אדווה המאמי New member 13/12/05 #25 זה אדם שתיהםםם כי בהתחלה הוא עם אדם ואחרי זה הוא גם עם שחור.. חוץ מערן
ב ברוש הבובעע New member 13/12/05 #26 אבל גם ערן עם כובע קסקט שחור!! או שוואלה נכוןןן גם אדם בעעע אדווה מה שאמרת לי מקודם....נכון? מסתבר שזה ממש אמתתתתתתתתתתתתתתתתת אני ממש לא פה היום בעעעעעעעעעעעעעעע
אבל גם ערן עם כובע קסקט שחור!! או שוואלה נכוןןן גם אדם בעעע אדווה מה שאמרת לי מקודם....נכון? מסתבר שזה ממש אמתתתתתתתתתתתתתתתתת אני ממש לא פה היום בעעעעעעעעעעעעעעע