מחפשים

גלי®

New member
נמצאה כלבה בחיפה

הכלבה המקסימה הזו נמצאה בחיפה, לא רחוק ממרכז הכרמל, ביום שישי 13.5.05. אין לה שבב, והיא ענדה קולר אדום. הכלבה מקסימה, מחונכת, חברותית, בעלת שמחת חיים ומסתדרת היטב עם כלבים, חתולים וילדים. אם מישהו מזהה אותה או מעוניין לאמץ אותה, היא תודה לו על כך כל חייה. בתודה רבה מראש. שירה 052-2692087 [email protected]

ROCKandROLL

New member
למסירה גורי לברדור מעורבים בהאסקי

לידידה שלי מהמושב נולדו גורים מהכלבת הלברדור שלה האבא הוא האסקי גזעי עם תעודות למסירה בחינם. ההמלטה הייתה היום המסירה תתרחש עוד כחודש בערך. לפנות לידידה דרך האי סי קיו: 250841158 נטע

nir1992

New member
5 גורי כלבים למסירה

5 גורי כלבים חמודים ומקסימים במיוחד (מדובר בהכלאה של כלבת זאב קטנה ולברדור לא גדול כך שזה יהיה כלב בגודל בינוני ומטה) מחפשים דחוף בית חם! פלאפון : 050-8421454 (נא להפיץ את השמועה לכמה שיותר לאנשים שאתם מכירים)

ROCKandROLL

New member
לצערי לא אני בתהליכי שכנוע

אבל זה קשה בכל מקרה דברו איתה לא איתי אני לא יכול לעשות לה כלום.

bawbw

New member
רוקיסט יקר....

רציתי לציין לפניך(אתה יכול להעביר את המידע הלאה.)שמומלץ מאוד להפריד גורים מאמם רק מגיל 8 שבועות ומעלה, אחרת זה יכול להשפיע לרעה פיזית ונפשית, הן על האמא והן על הגורים. רק רציתי לציין לפניך את המידע הזה. יום טוב ובהצלחה במסירה.

ROCKandROLL

New member
העברתי את המידע הלאה תאמיני לי

אני מנסה לשכנע אותה וזה באמת קשה היא עקשנית לגמרי. לפחות נעשה משהו ברור שנמצא לגורים האלו בית כי אצלה הם יזרקו.

למעלה