Noaal

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo107.gif

כמה כלבים מדהימים שמחפשים בית..

Noaal

New member
אולה

דנית מקסימה, בת 4, שהוצלה מסוף כמעט ידוע מראש באחד ההסגרים. הכלבה מעוקרת ומחוסנת, וככל הנראה הייתה בבית שדוברים בו רוסית (הבינה יופי את הפקודות ברוסית - קצת פחות בעברית). הכלבה נמצאת כעת אצל בחורה מקסימה שפגשתי אתמול בתל"ל. לפרטים ניתן לפנות למאיה 4232836 - 052

Noaal

New member
וכמובן ה-פרוייקט (חוץ משלי ../images/Emo8.gif )

כלבים מאולפים מחפשים בית.. הפרוייקט חזר במתכונת מלאה ומורחבת.את הכלבים ניתן לראות פה או באתר.

ג'ורג'- כלב יפיפיה

זה ג'ורג', והוא כלב מדהים. לגו'רג' לא היה מזל בחיים. עדיין. מצאתי אותו בגלילות לפני 3 שבועות. שבור, מסכן, אומלל מאוד אבל עם עיניים טובות. הוא ניסה לברוח- כנראה שאנשים לא עשו לו טוב עד היום. בסוף התייאש ונתן לי לטפל בו. ג'ורג' כלב טוב. בשנייה שהבין שאני עוזרת לו, הוא נדבק אלי ולא עזב. הוא נמרח עלי בנסיעות, מבקש ליטוף במקום לאכול.. אפשר לראות עד כמה נזקק לאהבה הזאת. תנו לחיות לחיות עזרו לי לטפל בירך השבורה שלו. ההחלמה תהיה כנראה מלאה, והוא לא יצלע. בינתיים יש לו פין ברגל לאחר הניתוח, שיוצא משם בקרוב. בשאר הדברים (חיסונים, סירוס, תילוע וכו'- אני מטפלת בעצמי). הוא נפלא עם ילדים, ומחפש כל הזמן קשר עם אנשים. אצלי הוא בגינה, סובל מחוסר יחס בגלל הכלבה השנייה שלי שלא מרשה לו להכנס הביתה. לאחרונה הם חברים טובים אחרי תקופת הסתגלות של שבועיים. הוא טוב לחתולים ומצויין עם ילדים. קל לאילוף, כלב טוב. הוא בערך בן שנה וחצי (שלא כמו בעמותות, באמת שנה וחצי ולא 4). 23 קילו, גובה ברך, צבעים כהים, יפה. אסע לכל מקום בארץ בשבילו, זה לא באמת חשוב לי. אבל אני רוצה למצוא בית טוב שידע לתת לו מה שלא קיבל עד היום. קישור להודעה המקורית

goolo123

New member
כלבי הכלבייה ברחובות זקוקים לבתים

קבועים ומשפחות אומנות,בשבוע שעבר הורדמו כלבים...הכלבייה מפוצצת.. כלבים מקסימים! היכנסו לקישור!

lihi gi

New member
למסירה כלבלב יפהייפה בן 3 חודשים

נמצא גור יפהייפה בן 3 חודשים בוקסר מעורב עם גרביים לבנות,סינר לבן ופס לבנבן על האף. הכלבלב אוהב לעשות שמח ובמיוחד אוהב ילדים :) כל המעוניין בפגישה עיוורת עם הכלבלב או אימוצו מוזמן להתקשר לליהי בפלאפון 0508785845 או לאורית ב 048238233 הכלבלב מחפש בית חם ואוהב.. אם לא נמצא לו בית ניאלץ למסור אותו לצער בעלי חיים כברירת מחדל... אנא עיזרו לו!

lihi gi

New member
לצערי לא

אבל את מוזמנת לבוא לבקר ולראותו במציאות :)

lihi gi

New member
אנחנו מחפשים כבר שבוע וחצי..

אבל עדיף למצוא לו כהמ שיותר מהר כי לנו כבר יש כלב..בן 7... אסקי סבירי מעורב עם רועה גרמני שרגיל שכל התשומת לב מופנית אליו ועכשיו כשיש לקטנטן תשומת לב הכלב שלנו,באדי,נכנס לדיכאון... לכן אנחנו מחפשים לו בית בדחיפות... גם כדי שהוא לא יתרגל אלינו יותר מידי, גם כדי שאנחנו לא נתרגל אליו יותר מידי וגם כדי שבאדי לא יכנס יותר מידי לדיכאון...

ronagg

New member
כושי כלב "שועלי " צעיר למסירה

הכלב חכם, כבן 10-12 חודשים מחונך לצרכים , אוהב לשחק ... מחוסן עם שבב , ימסר רק למשפחה מתאימה .. לפרטים להתקשר לנעמי: 052-8399505

ronagg

New member
לאוהבי האמסטף והפיטבול..

פיטבולית מעורבת ..בינונית בגודל מחפשת בית בדחיפות .. היא מעוקרת ומחוסנת. נחמדה מאוד עם בני אדם ... חלק מהכלבים היא לא מסדרת איתם.. תמסר תמורת סכום סמלי עבור הוצאות.

ronagg

New member
לברדורית מעורבת כנענית...

יפיפיה, בינונית..מחוסנת משושה... כבת שנתיים , גם היא מחפשת בית מתאים..(הוא בבית אומנה כרגע) לפנות המסרים.

למעלה