הכר את החבר

יסמין122

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo142.gifהכר את החבר../images/Emo142.gif../images/Emo107.gif

אחרי הפסקה של שבוע חזרנו עם המשחק:"הכר את החבר"
קודם כול תודה לאביה על האירוח הנפלא שהיה לה בפעם שעברה
את האירוח אתם יכולים למצוא כאן
והיום האורחת החדשה שלנו היא
המנהלת המדהימה
נועה
המוכרת לנו כ:"נ ו נ י י י"
את השאלונים אתם יכולים לקחת מפורום סקרים ושאלונים
מי שעדיין לא נרשם למשחק ורוצה להירשם יכול לשלוח לי הודעה למסרים

יסמין122

New member
שאלון צבעים../images/Emo26.gif../images/Emo142.gif../images/Emo141.gif../images/Emo41.gif

שאלון נחמד בקשר לתבעים
אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? 2- וגמבה? 3- ותותים? 4- אתה נגעל מדם? 5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? 6- יש לך בגדים באדום בארון? 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? 8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? 9- אוהב את הצבע? צהוב 1- מה דעתך על לימון? 2- אוהב חרדל? 3- וגבינ"צ? 4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי! 7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צהוב מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? 2- אתה אלרגי לדשא? 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? 4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? 5- מה עדיף: עלה או גבעול? 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך ירוק מסמל? 10- אוהב את הצבע הזה? כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? 2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? 4- אוהב ללכת לים? 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? 10- אהב את הצבע הזה? ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? 4- זה צבע רק לבנות? 5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? 7- החיים ורודים? 8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? 10- אוהב את הצבע? כתום 1- אוהב תפוזים? 2- וקלמנטינות? 3- וגזר? 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? 6- אורנג' חברה טובה? 7- ומה עם "תפוז אנשים"? 8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? 10- אוהב אותו?

עונה ../images/Emo9.gif ../images/Emo27.gif

אדום: 1- אתה אוהב עגבניות? כן 2- וגמבה? לא 3- ותותים? כן
4- אתה נגעל מדם? כן.. אני רק רואה משהו שקשור לזה והראש מתחיל להסתובב
5- מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? אממ לא זוכרת.. 6- יש לך בגדים באדום בארון? אולי חולצה אחת.. לא יותר 7- מה הדבר האדום הקרוב אליך? הכרית לב שלי
8- מה לדעתך מסמל הצבע האדום? נדוש, אבל אהבה
9- אוהב את הצבע? אממ צבע חביב חח לא יותר צהוב 1- מה דעתך על לימון? מוסיף המון
2- אוהב חרדל? כן 3- וגבינ"צ? ל-א
4- גם כשאתה מסתכל על השמש, אתה מסתנוור? יש עוד דרך להסתנוור ?.. חח כן =) 5- באיזה צבע ה"דפי זהב" שלך? ממ צהוב?.. 6- רציתי לנסח שאלה על צהבת, אבל אין לי מספיק טובה... בייט מי!
7- נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? יש בזה משהו חחח 8- מה הדבר הצהוב הכי קרוב אליך? ממ לא עולה לי לראש משהו כזה 9- מה לדעתך צהוב מסמל? משהו לא נעים 10- אוהב את הצבע הזה? לא
ירוק 1- היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע?
נתקלתי בשאלה הזאת פעם.. עוד לא =) 2- אתה אלרגי לדשא? לא 3- אתה אוהב לשכב על הדשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לפעמים
4-מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? אתמול
5- מה עדיף: עלה או גבעול? אממ..שיהיה עלה חח 6- תן דוגמה לפרי\ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: לימון 7- נכון הארי פוטר 3 ירוק? אם את אומרת.. אני לא זוכרת חח 8- מה הדבר הירוק הכי קרוב אליך? מכבי חיפה
9- מה לדעתך ירוק מסמל? נצחון, גאווה.. (מכבי חיפה
) 10- אוהב את הצבע הזה? מאוד
כחול 1- מה דעתך על הדרדסים? הסדרה הכי חמודה שהיתה אי פעם
2- ועל הסרטים האלה נו... בצבע כחול? עוזרים במקרי חירום.. (לא מניסיון אישי) 3- תנסה ותגיד לי אם נכון: כשמסתכלים לשמים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אמת! 4- אוהב ללכת לים? מ-א-ו-ד.. בית שני =) 5- אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? פחות.. אין על הים 6- כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ? חח לא, זה בסדר =) 7- כמה תחתונים עם כחול יש לך? לא הרבה, אחד שניים 8- מה הדבר הכחול הכי קרוב אליך? ים
9- מה לדעתך הצבע כחול מסמל? שלווה, שקט 10- אהב את הצבע הזה? כן ורוד 1- מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? פרווה חח 2- פקאצות- סטיגמה, או אמת? אמת אמת... 3- יש לך בגדים ורודים? כמה? אולי כמה חולצות.. 4- זה צבע רק לבנות? כן.. בנים הגיע הזמן לפרוש מהורוד
5- אם בן הולך עם ורוד, אתה תחשוב שהוא הומו? לא 6- מישהו שאתה מכיר שאוהב ממש ורוד? ממ ילדה מהכיתה, דורין 7- החיים ורודים? לא תמיד, אבל רוב הזמן
8- מה הדבר הורוד הכי קרוב אליך? בובה חמודה שחברה קנתה לי ליומולדת לפני כמה שנים 9- מה לדעתך צבע זה מסמל? צבעוניות, גיוון 10- אוהב את הצבע? לא כתום 1- אוהב תפוזים? כן 2- וקלמנטינות? ל-א
בעע 3- וגזר? כן 4- היית בעד או נגד ההתנתקות? 5- הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא 6- אורנג' חברה טובה? כן.. נשארת נאמנה
7- ומה עם "תפוז אנשים"? אחלה
8- מה הדבר הכתום הכי קרוב אליך? אממ לא יודעת חח 9- מה דעתך מסמל הצבע הזה? קנאה 10- אוהב אותו? ממ נחמד לא יותר תודה
אחלה שאלון

0O נועה 0O

New member
נועה../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

כבר אמרתי לך שיש לך שם מדהים?
כל הזכיות שמורות לאספיר85 מפורום סקרים ושאלונים
1. בוקר טוב. 2. מה נשמע? 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות? 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע? 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש? 6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב? 7. יש לכם מצלמה? 8. בפלאפון לא נחשב. 9. דיגיטלית? 10. איך היא? 11. יודעת לצלם? 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות? 13. ממושקפים? 14. חוררתם פעם את הגוף? 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים? 16. מתעסקים באומנות? 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה? 18. אמצעי תקשורת עדיף: 19. צורבים דסקים? 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)? 21. אוהבים לאכול בננות? 22. ואפרסקים? 23. מה לגבי אפרשזיפים? 24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה? 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו? 26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן? 27. עדיין לומדים? 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים) 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם? 30. נוח שאני מדברת בצורת רבים? 31. זה עדיף על זכר, לא? 32. יש לכם בן/בת זוג? 33. היה לכם? 34. כמה היו לכם? 35. מסתרקים בבוקר? 36. מסתרקים אחרי מקלחת? 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם? 38. החלון שלכם פתוח? 39. יש לכם מפתחות לבית? 40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)? 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת? 42. יש לכם מראה בחדר? 43. אוהבים להתקלח? 45. אוהבים שאלונים ארוכים? 46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר? 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים? 48. יש לכם מקרופון? 49. יש לכם מצלמה? 50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט? עד כאן להפעם... תהני

עונה../images/Emo27.gif../images/Emo9.gif

שלך יותר יפה
1. בוקר טוב.
לא כ"כ בוקר.. אבל שיהיה =) 2. מה נשמע?
מצויין
חיפה עלתה לשמינית .. אין יותר מאושרת ממני כרגע 3. אוהבים מקלדות אלחוטיות?
אממ.. כן? חח 4. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם לטיול בחיק הטבע?
לא זוכרת 5. מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתם אור שמש?
היום בבוקר כשעשיתי סיבוב עם הכלבלב
6. מתי הייתה הפעם האחרונה שיצאתם באופן ספונטני לרחוב?
ממ היום 7. יש לכם מצלמה?
כן 8. בפלאפון לא נחשב. 9. דיגיטלית?
כן 10. איך היא?
אחלה מצלמה 11. יודעת לצלם?
מסתבר 12. עשיתם יישור שיניים או שנולדתם עם שיניים מושלמות?
לא זה ולא זה 13. ממושקפים?
לא 14. חוררתם פעם את הגוף?
כן..באוזניים ובאף 15. או קישטתם אותו בציורים וכיתובים?
בקרוב
16. מתעסקים באומנות?
שרה ורוקדת, לא בעיני כולם זה אומנות.. 17. מה החפץ שאתם נוגעים בו הכי הרבה?
ממ נראה לי פלאפון 18. אמצעי תקשורת עדיף:
פלאפון ומחשב 19. צורבים דסקים?
בקושי.. כי יש MP3 20. יש לכם נגן מוזיקה כלשהו (mp3, iPod, mp4 וכיוצא בזה)?
MP3 21. אוהבים לאכול בננות?
כן 22. ואפרסקים?
כן 23. מה לגבי אפרשזיפים?
חחח גם
24. אתם יודעים שפלפל זהוב זה סוג של מוטציה?
עכשיו אני יודעת 25. מה המקצוע שתעדיפו להימנע ממנו כשתעבדו?
זנות
.. סתם לא יודעת
26. דואגים להטעין את הפלאפון כל כמה זמן?
כל כמה ימים 27. עדיין לומדים?
כן, שנה אחרונה 28. כמה קיבלתם במבחן האחרון? במה הוא היה? (בהנחה שאתם עדיין נבחנים)
100
בפסיכולוגיה 29. שאלון ראשון שחיברתי, מה דעתכם?
אחלה
30. נוח שאני מדברת בצורת רבים?
לא מפריע.. 31. זה עדיף על זכר, לא?
לא משנה לי 32. יש לכם בן/בת זוג?
לא 33. היה לכם?
כן 34. כמה היו לכם?
היו
35. מסתרקים בבוקר?
לא 36. מסתרקים אחרי מקלחת?
כן 37. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתרקתם?
אחרי שהתקלחתי היום
38. החלון שלכם פתוח?
עכשיו לא 39. יש לכם מפתחות לבית?
מן הסתם
40. אילו אוזניות עדיפות בשבילכם, אוזניות קשת, אוזניות שנכנסות בתוך האוזן, או כאלה שבאות מאוחרי הראש (בעורף)?
שנכנסות לתוך האוזן 41. אתם יודעים שהאוזניות הקטנות מזיקות לאוזן בערך פי 7 מאוזניות קשת?
אז אני אהיה חרשת בקרוב
42. יש לכם מראה בחדר?
כן 43. אוהבים להתקלח?
מאוד
45. אוהבים שאלונים ארוכים?
כן
46. כמה שאלות אתם חושבים שאצליח לחבר?
(מסתכלת למטה במרמה
) 50 =) 47. אני חושבת ש50 זה מספיק. מה אתם אומרים?
50 זה סבבה
48. יש לכם מקרופון?
כן 49. יש לכם מצלמה?
שאלת כבר, אבל כן
50. אתם מעדיפים לדבר בטלפון או להתכתב באינטרנט?
ממ תלוי עם מי.. אחלה שאלון

m i c k e y 15

New member
../images/Emo26.gifלהלהלה

1. מהי המילה האהובה עליכם? 2. מהי המילה השנואה עליכם? 3. מה מדליק אתכם? 4. מה דוחה אתכם? 5. איזה קול/רעש אתם אוהבים? 6. איזה קול/רעש אתה שונאים? 7. מהי הקללה האהובה עליכם? 8. באיזה מקצוע חוץ משלכם (או מה שאתם מתכננים לעסוק בו בעתיד), הייתם מסכימים לעסוק? 9. באיזה מקצוע לא הייתם מסכימים לעסוק בשום פנים ואופן? 10. אם גן עדן קיים, איזה משפט תרצו שאלוהים יגיד לכם כשתגיעו לשעריו?

למעלה