סקר אייקונים

../images/Emo107.gif ../images/Emo26.gifסקר אייקונים../images/Emo36.gif

אייקון שנוא: אייקון אהוב: אייקון מאומץ: אייקון מאומץ לשעבר: אייקון מיותר: אייקון שאתם חושבים שצריך להוסיף: אייקון חמוד: אייקון מגעיל: אייקון הכי שימושי: אייקון הכי לא שימושי: אייקון הכי לא קשור לעולם: איזה עוד ניגודים הייתם רוצים להוסיף כאייקון? איזה עוד חיות הייתם רוצים להוסיף כאייקון? איזה עוד פרצופים ומחוות הייתם רוצים להוסיף כאייקון? איזה עוד אייקוני פסח הייתם רוצים להוסיף כאייקון? איזה עוד מילים הייתם רוצים להוסיף כאייקון? איזה עוד כללי הייתם רוצים להוסיף כאייקון? איזה עוד חורף הייתם רוצים להוסיף כאייקון? איזה עוד מאכל הייתם רוצים להוסיף כאייקון?

../images/Emo107.gifעונה../images/Emo9.gif

אייקון שנוא:
אייקון אהוב:
ו-
אייקון מאומץ:
אייקון מאומץ לשעבר: לא היה אייקון מיותר:
[אבל חמוד] אייקון שאתם חושבים שצריך להוסיף: יפרח אייקון חמוד:
אייקון מגעיל:
אייקון הכי שימושי:
אייקון הכי לא שימושי:
אייקון הכי לא קשור לעולם:
בשתי משמעויות
איזה עוד ניגודים הייתם רוצים להוסיף כאייקון?לא יודעת איזה עוד חיות הייתם רוצים להוסיף כאייקון? עוד כלב איזה עוד פרצופים ומחוות הייתם רוצים להוסיף כאייקון?*לחוץ*[
] איזה עוד אייקוני פסח הייתם רוצים להוסיף כאייקון? מצה איזה עוד מילים הייתם רוצים להוסיף כאייקון? מושלם איזה עוד כללי הייתם רוצים להוסיף כאייקון? מחשב [אני מקווה שאין כי לא התחשק לי לבדוק
] איזה עוד חורף הייתם רוצים להוסיף כאייקון? תפוז מחושמל
איזה עוד מאכל הייתם רוצים להוסיף כאייקון? ספגטי

רוני1002

New member
עונה לסקר:

אייקון שנוא:
אייקון אהוב:
אייקון מאומץ:
אייקון מאומץ לשעבר:
אייקון מיותר:
אייקון שאני חושבת שצריך להוסיף: E=MC - משהו שקשור למעריצי מלאני. אייקון חמוד:
אייקון מגעיל:
אייקון הכי שימושי:
אייקון הכי לא שימושי:
אייקון הכי לא קשור לעולם:
הניגודים שהייתי רוצה להוסיף כאייקון: רטוב- יבש חכם- טיפש החיות שהייתי רוצה להוסיף כאייקון: נחש (בעעעע) ואוגר. הפרצופים והמחוות שהייתי רוצה להוסיף כאייקון: פרצוף עצבני ופרצוף מקנא. האייקונים של פסח שהייתי רוצה להוסיף כאייקון: אייקון של בני ישראל במצריים ואייקון של הפירמידות. המילים שהייתי רוצה להוסיף כאייקון:שלום, להתראות, ביי ויום הולדת שמח. הכליי שהייתי רוצה להוסיף כאייקון: אייקון של חולצה, אייקון של מכנס ואייקון של חצאית. החורף שהייתי רוצה להוסיף כאייקון: אייקון של שלולית. המאכל שהייתי רוצה להיוסיף כאייקון: צ'יפס.

darklighter

New member
הכי שולט זה../images/Emo190.gif

ו|נצל"ש| זה חשוב... לא ראיתי את כולם עדיין...

למעלה