לדין מזל טוב

../images/Emo107.gif../images/Emo45.gif../images/Emo195.gifלדין מזל טוב../images/Emo24.gif

אח של קרן מתגייס היום לצה"ל... אז שרשור איחולים לחייל הטרי... אז דין, שיהיה לך שירות מהנה ושתפיק ממנו את המירב והכי חשוב תשמור על עצמך... ועלינו...
הפורום של קרן

Rachel47

New member
הוווווווווו../images/Emo195.gif../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif../images/Emo15.gif

אתמול כשהיא אמרה את זה בהופעה היא הייתה כזאת חמודה אני לא זוכרת מה היא בדיוק אמרה רק שזה מפחיד מאוד להתגייס במצב הזה והכל אני כל כך מבינה אותה
דין המון המון המון בהצלחה ב"צבא ההגנה לישראל"
וואי איזה כבוד (אני מאלה שנורא רוצות כבר להתגייס) כשהגיוס שלי מתקרב בצעדים קלילים וקטנים (בעממממק עד פברואר
) וכשכל החברים לאט לאט נשאבים לתוך מדי הזית קצת קשה להסתכל על מה שקורה מסביבנו ולא להרגיש..קצת..לא שלמים שיהיה שירות מהנה ונעים ככל האפשר טוב..עם גנים כמו שלך..אתה תסתדר..

לדין ../images/Emo195.gif

מקווה שתיפול תמיד על הרגליים, שתזכור לעולם לא להרים ידיים, שלא תיבהל מכל שפשוף קל בברכיים ושלא תשכח לסחוב ולהשתמש בפק"ל מים. שתחכים לשנות, את שניתן לשינוי ולחיות עם אשר לא ניתן, שפשוף קל ונעים… :) אתה הולך אל הלא נודע אני ודעת שיהיו לך ודאי רגעים קשים, ויודעת בוודאות לא פחות שיבואו רגעים יפים פי אלף. תצטרך לקחת נשימה ארוכה, קצת צ'ופרים, קצת דיגומים, קצת קשיחות, וקצת געגועים, קצת דמעות אולי, והרבה אהבה מהבית והחברים. תשמרו על עצמך ועל החברים. אל תפסיקו לחשוב עלינו ולדאוג למצב כולם רוצים שאתה וכל חברייך תחזרו הביתה בשלום, לחברים ולמשפחה

../images/Emo126.gif../images/Emo221.gifמזל טוב../images/Emo195.gif../images/Emo85.gif

קודם כל בהצלחה
במצב כזה זה מאוד קשה, אז תשמור על עצמך בריא ושלם. תמיד תזכור שכולנו כאן איתך, תומכים וסומכים עליך וגם קרן
שתצליח ותעבור את כל המכשולים בדרכיך. תהנה, זה העיקר
אוהבים ותומכים, הפורום המאוחד של קרן

../images/Emo65.gifבהצלחה../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

*אני לא אמורה לכתוב עכשיו נאום מרגש נכון?*

orbu7

New member
מזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

שיהיה לך גיוס נעים
ושתשמור על עצמך ועלינו!

I מ י ר ב I

New member
דין!!!(איזה שם יפה)

שתיפול תמיד על הרגליים, שתזכור לעולם לא להרים ידיים, שלא תיבהל מכל שפשוף קל בברכיים ושלא תשכח לסחוב ולהשתמש בפק"ל מים. עשה חייל, כי אין ברירה, ושמור על חיוך בטוב וברע!!! גיוס קל ושירות מהנה,תשמור על עצמך!!!

papashdon

New member
../images/Emo65.gifבהצלחה../images/Emo8.gif

שיהיה לך שירות כיפי, מהנה, ושתשמור על עצמך!.
אבישי.

Rachel47

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

איך תמיד את יודעת להגיד את הדבר הנכון.. אי אפשר לתאר

polichan

New member
דייייייייין !! חח

תשמור על עצמך תעשה טובה ! תהנה כמה שתוכל , עדיין אומרים שצבא זו בכל זאת חוויה .. תודה שאתה תורם למדינה :]:] מה היינו עושים בלי אנשים כמוך? שיהיה בהצלחה

polichan

New member
זו "מתה על קובנה" אגב ..זה של אחי

המשתמש הזה ..שניה אני מחליפה !

groovachick

New member
../images/Emo45.gifבהצלחה!!../images/Emo195.gif

טוב.. הכל אמרו.. חח.. תהנה בצבא ותשמור עלינו!

"תשמור על עצמך, ילד..."

המון המון המון בהצלחה. ובאמת תשמור על עצמך
שירות מהנה- כמה שיותר. כל הכבוד
ובהצלחה, כן, שוב
, צליל.

למעלה