אז מה חדש? DC10 משופץ ביצע

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifאז מה חדש? DC10 משופץ ביצע

טיסות ניסוי. מתקדמים ה747 הקנדיים, היום אחה"צ פגשתי ליד נקודה 300 4 חברה חובבים נוספים נחמדים. הנ"ל הגיעו מצויידים בשמשייה , קפה ועוגות. הם היו נחמדים והציעו לי להתכבד. היו מספר נחיתות נחמדות ומי שלא בא הפסיד. טרם אובך, רוח חזקה שהביאה להטיית חרטום בזוית חזקה ולאוסף תיקונים רב. בקיצור נחמד. לאחר זמן מה התקפלו כולם. לאחר 4 הראות ירדה מתחת ל 3.6 ק"מ. מצד אחד לא ראיתי את המטוס לאחר ההמראה. לציון, השדה לא נסגר.

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifרעיון לאנשי רש"ת, קחו 1 שקל

מהאנשים , גדרו, שימו מאבטח שיגבה כסף זה ותרויחו מכל הכוונים. לא רצויים לא יבואו, תוכלו לשים עין משגיחה ולא תרדפו לחינם אחרי חובבים. כך תצאו נשכרים מבחינה בטחונית, האנשים יהיו מרוצים ויפסקו הרדיפות המיותרות.

ארזS

New member
מצאת ממי לבקש את זה...

אבל אתה יודע מה ? במקום לכתוב את זה כאן תפנה בצינורות המקובלים ותדווח לנו על התוצאות. אני כבר התייאשתי מהם...

danii2

New member
נועם,האם ראית היום

מטוס צהוב יחסית עם 2 מנועי סילון,הוא חנה לא רחוק מ dhl.האותיות שהיו רשומים על הזנב כמה שאני זוכר,acd .ידוע לך למי הוא שייך???

ramimz

New member
האם אתה מתכוון לזה ?

זה מה שהספקתי לתפוס
ולפי דעתי, זה המטוס שהביא את השגריר מאתיופיה. זה אמבולנס מעופף. רישום גרמני D-BADC, ועל המטוס והזנב כתוב בגדול - > ADAC

כבאי

New member
נועם אני חובב מאוד חזק של הספוטינג

תוכל בבקשה במסר אישי לתת לי מיקום של הנקודה ואפילו ניקבע זמן למפגש תאמין לי שתראה מה אני מביא איתי למקום לא תתאכזב

למעלה