אחת מהעטיפות לדיסק החדש

../images/Emo108.gif אחת מהעטיפות לדיסק החדש

* לכל המדינות שאי אפשר היה לעשות בהם את פרוייקט של הfaces of mars לא יודעת מה אתכם, אבל לא בא לי על העטיפה הזאת. נראה לי שאני פשוט הולכת לעשות מה שעשיתי בפעם הקודמת.. להזמין את שניהם...

RenanaD

New member
צריך שיהיו לפחות 10 תווים או אייקון אחד בגוף

ההודעה כדי שהיא תקפוץ
ולעטיפה: מסכימה איתך. התגובה הראשונית שלי היתה WTF, לא אוהבת. אבל אני חייבת לציין שעם הזמן אני יותר משלימה עם זה... בכל מקרה, הם אמרו שזאת אחת מהעטיפות, אז נראה איך ייראו השאר ונחליט.

חח אם זאת אחת מהעטיפות זה לא טוב

כי אני רואה איך בקלות יהיו לי 5 עותקים מTHIS IS WAR כל אחד מהם בעל עטיפה שונה XD

RenanaD

New member
להזכירך, יש יותר מ-2,000. בהצלחה לחשבון הבנק

שלך, חיילת!

רגע רגע רגע

כל הפרוייקט הזה.. זה לא אמור להיות.. כך ה-2000 אנשים בעטיפה אחת? זה מה שזה אמור להיות לא?

RenanaD

New member
אה... עד עכשיו היה לי ברור לגמרי שיש פשוט

2,000 עטיפות שונות. אז מי מאיתנו טועה?

DarkSecretLove

New member
גם אני הבנתי כמוך

אני גם חושבת שזה פשוט 2000 גרסאות שונות של עטיפות לTHIS IS WAR

RenanaD

New member
כי זה רעיון מקורי וייחודי, כי זה משלב (פעם

נוספת) את המעריצים באלבום ובתהליך היצירה שלו, כי זה אדיר... הרבה סיבות

Pink Jellyfish

New member
טוב,זה אכן מקורי.

+
בכ''מ,אני אסתפק בעותק אחד,גם ככה לא משנה לי איך תראה העטיפהXD

RenanaD

New member
ממה שהבנתי, 2,000 העטיפות של Face of Mars

ישווקו רק בארה"ב וב-15 המדינות הנוספות שהיה בהן את הפרויקט. בשאר המדינות יהיו עטיפות אחרות, אחת מהן היא הנמר. מעניין מה (וכמה!) יהיו האחרות...

לא.. לאלאלאלאלאלא

זה עטיפה שיש שם 2000 תמונות. אני כמעט בטוחה בזה. יואו אם זה 2000 דיסקים עם 2000 עטיפות שונות אז אני אסתפק בעטיפה של הנמר

RenanaD

New member
הנה, תשמעי מה ג'ארד אמר ב-KROQ

http://kroq-data.com/wah/wah/audio/defaultkbsounds.aspx?a=1837&c=4&k= 8:55 - "ה-Face of Mars היה מעין רעיון ביזארי שלי לעשות 2,000 עטיפות אלבום שונות... יש פרצוף שונה על כל עותק של האלבום". אז נראה לי שכן, עטיפות שונות. בכלל, תשמעו את כל הריאיון, הוא ממש משעשע. הקטע עם שאקירה, או שהם רצו למכונית לשמוע את השיר ברדיו וחזרו מתנשפים לאולפן

RenanaD

New member
../images/Emo45.gif רק מה, שאנון ותומו חייבים לפתוח את הפה

שלהם קצת יותר! חאלס ג'ארד, כמה הוא חופר. שייתן גם להם קצת.

RenanaD

New member
כן, לזה אני מתכוונת

ג'ארד עונה על השאלות (שכל ריאיון חוזרות על עצמן), וברקע שאנון ותומו עושים שטויות להעביר את הזמן ונקרעים מצחוק.

למעלה