אימוצים/אבודים/עמותות

תותי 4

New member
הודעה חשובה לכולכם../images/Emo36.gif

ביום שישי הקרוב,בשעות 8-11 בשכונת נוה עוז,בחצר בית הספר נוה עוז,ברחוב לוי אשכול 2 פתח תקווה. יתקיים יום אימוץ של כלבי המכלאה. בתוכנית: 1.אימוץ כלבים 2.מופע אילוף כלבים 3.מופעי קפוארה,מחול,וקרב מגע... אנו אגודה "תושבים למען בע"ח בפ"ת",מבקשים שתבואו לאמץ כלבים,ולהראות אכפתיות מעצם נוכחותכם. מצפים לראותכם.

תלל

New member
למסירה גורה מתוקה

למסירה גורת כלבים מתוקה בת חודשיים מחוסנת ומטופלת נמצאה ברחוב לפני כחודש ולצערי אינני יכולה להחזיק עוד בעל חיים בביתי לפרטים יעל 053-874099

shanty.G

New member
../images/Emo108.gif אימוצים/אבודים/עמותות ../images/Emo107.gif

נא לשרשר לכאן
shanty

shanty.G

New member
../images/Emo49.gif שני אתרים חדשים עלו לאויר../images/Emo65.gif

לעמותת חובבי החתולים בישראל יש אתר חדש ומושקע, כתובתו: www.isracat.org.il גם לעמותת ספיי ישראל_SpayIsrael יש אתר חדש; www.spayisrael.org.il באתר תוכלו למצוא FAQ הקשורות לנושא העיקור והסירוס, פירוט על פרוייקטים ופעילות בארץ ועוד. האתר עדיין בשלבי בניה, וכרגע החומר הוא באנגלית בלבד, אך מעניין ומשכנע (טוב טוב, העבודה העיקרית היא כמובן לשכנע את הבלתי משוכנעים
). כנסו ל Population Explosion עם רמקולים פתוחים
. כמובן שאת האתרים תוכלו כבר למצוא ברשימת קישורי הפורום; בתקופה האחונה הוספתי קישורים שונים נוספים, ביניהם קישור חדש מעניין של אתר בשם ask carla, שווה הצצה! בהצלחה לעמותות ולאתרים! shanty

Flames

New member
חתלתולה עם אופי ויופי למסירה! ../images/Emo26.gif

נכון שיש הרבה גורי חתולים למסירה, אבל אני החתולה הכי הכי! שמי (הזמני) דוכסית, ואני גורת חתולים מתוקה וחמודה שמחפשת בית. אני ידידותית מאוד, מחונכת (עושה צרכים רק בארגז חול!), אוהבת להתפנק תוך כדי גירגורים, ולקפוץ על מקלדת המחשב של קרן. אני אוהבת לשחק, אבל שקטה- אני לא אעיר אתכם בלילה! קרן לא יכולה להחזיק בי יותר מטעמים שלא תלויים בה, ולכן חשוב שאמצא בית מהר! אני פנויה בפלאפון: 053-583374

Flames

New member
גורת לברדור מהממת למסירה דחוף!!! ../images/Emo23.gif

למסירה בדחיפות!!! גורת לברדור, יפהפיה אמיתית, בריאה כמו שור, מדהימה בטוב הלב שלה, מיוחדת וידידותית, בעלת אופי נוח ואוהב. אידיאלית לכולם- רווקים ובעלי משפחות: מסתדרת מצויין עם מבוגרים וילדים קטנים. תמסר לבית חם ואוהב בלבד! אם אתם מעוניינים לעשות צעד חכם, התקשרו אלי. קרן- 053-583374

למעלה