בוקר טוב לכם
משהו חשוד בפייסבוק !

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifבוקר טוב לכם ../images/Emo13.gif משהו חשוד בפייסבוק !

היום בבוקר כשרציתי להכנס לפייסבוק (כשהוא בדרך כלל פתוח תמיד מהמחשב שלי) ניסיתי למלא את הסיסמה שלי וכשלחצתי LOGIN הופיעה לי הודעה שהסיסמה שלי שגוייה או הפרטים לא נכונים ... משהו כזה. אני בטוח שהסיסמה נכונה, אין לי הרבה מה לטעות בה למעשה ואפילו ניסיתי להכנס מהמחשב השני בבית. שומדבר לא עזר. כשרציתי לשחזר את הסיסמה וביקשו ממני כתובת אימייל, גיליתי גם שלוואלה דואר אני לא יכול להכנס משום מה!! מישהו נראה לי צוחק על חשבוני היום
אחרי החפירה, רציתי לדעת מה דעתכם. יכול להיות שזה איזה באג? דפקה של פייסבוק? זה יחזור לעבוד בכלל? בוהווו
חח תודה ויומטוב, סהר :)

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifועוד דבר אחד

כרגע ביקשתי מידידה שתצפה לי בכרטיס, כדי לראות שהכל נמצא. והיא אמרה שנמחק לי אלבום תמונות ! ושנינו משחקים בפט סוסאייטי (כן כן, אני יודע
) והיא אמרה שהבית שלי במשחק ריק לחלוטין!!

meital always

New member
../images/Emo178.gif בעיות בכניסה לחשבון פייסבוק

בשלב ראשון אני ממליצה לך להמתין מספר שעות ולראות אם הבעיה נפתרת, גם לגבי הבעיה באתר פייסבוק וגם לגבי המייל. לפעמים יש בעיות או תקלות באתר והכל חוזר לעצמו לאחר מספר שעות, זה כבר קרה להמון אנשים. אם עד סוף היום הבעיה לא נפתרת (לא בפייסבוק ולא בוואלה) חזור לכאן וננסה לתת לך מספר רעיונות מה לעשות, רק שחבל בשלב הזה סתם לבזבז זמן ואנרגיה אם זה יפתר מעצמו בשעות הקרובות, ואני מאחלת לך שזה יפתר...

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאוקיי, זו בינתיים ההצעה הכי טובה ../images/Emo13.gif

אני באמת אמתין. תודה בכל אופן!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאוף, עדיין לא חזר לעבוד.

ומסתבר שאותו דבר בדיוק קרה גם לאחותי.

meital always

New member
אם ככה-

יתכן שמישהו פרץ לחשבון שלך בפייסבוק (סיכוי נמוך, אבל כבר היו דברים מעולם) או שיתכן שבגלל שהמייל שלך לא פעיל כדבריך, נוצרת בעיה בכניסה שלך לכרטיס, או שבגלל תקלה באתר פייסבוק הכרטיס שלך לא פעיל זמנית. יש לך כמה אפשרויות כרגע. הפשוטה שבהן היא פשוט לפנות לפייסבוק ולתאר את הבעיה, סביר מאוד שיפתרו לך אותה אבל זה יכול לקחת כמה ימים ואף יותר כי התגובות שלהם בזמן האחרון די איטיות. אפשרות שניה היא להודיע לפייסבוק על שינוי כתובת המייל שלך בלינק הזה, ואז להזין שם כתובת מייל אחרת, לענות על מספר פרטים מזהים (כדי שיהיו בטוחים שזה אתה) ואז ישלחו למייל החדש סיסמה חדשה ותוכל להיכנס מחדש לכרטיס הישן שלך, בהנחה שאין בו תקלה. יש גם עוד כמה אפשרויות אבל ממליצה לך להתחיל עם אלה...

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאני אנסה לשנות את כתובת המייל באמת

קרוב לוודאי, שלא נכנס לפייסבוק בגלל התקלה בכתובת המייל. כי לידידה שלי, אחותי ועוד כל מיני אנשים, שיש להם כתובת בוואלה שעובדת, הפייסבוק עובד כרגיל. שוב תודה

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifכמו שחשבתי, אין קול ואין עונה

לא ענו ולא כתבו שום דבר. אני כבר מתחיל להתייאש

meital always

New member
ברור שלא...

לבקשה הזו לוקח לפחות 24 שעות כדי לוודא שזה באמת אתה, קצת סבלנות... מאחלת לך שמחר זה יטופל.

למעלה