דיון - במידה ויחליטו המורים לחזור ללמד

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifדיון - במידה ויחליטו המורים לחזור ללמד

תחזרו לבית הספר שמחים וצוהלים? תחזרו בכלל לבית ספר? יש טעם? תסכימו שיבטלו חופשים (חנוכה, פורים, וכו'...) על מנת להשלים את החומר שפספסתם ? אני די בדילמה. מצד אחד, אני מטפס על הקירות מרוב שיעמום בבית. מצד שני, אני לא רואה את עצמי משלים עכשיו חומר של חודשיים, או לדוגמא מתחיל את הפרויקט באמנות שהיינו צריכים להתחיל לפני חודשיים ולסיים ולהגיש אותו באפריל. מה אתם אומרים?

טל קארי

New member
ברור

אני אשמח!! סוף סוף לצאת מהחור הזה! מהבית!!!! לראות עולם, אנשים,חברים, ללמוד! בחיי אני מרגישה טיפשונת קטנה... ומצידי שיבטלו חופשים, אנחנו חייבים ללמוד! קראו לי חנונית <:

Kisa89

New member
אתם חושבים שאכן יתנו למורים צווי מניעה??

או שלא ?? ומה אתם אומרים על זה שארגון ההורים מנסה לךהכניס את תלמידי כיתות א'-ו' גם לשביתה כפי שנכתב בוואלה? :)

טל קארי

New member
הצוי מניעה האלה מרתיחים אותי לגמרי

עד שעשו שביתה של חודשיים, עד שעבר כל כך הרבה זמן - פתאום ייתנו צווי מניעה?? אז מה עשינו עם השביתה הזאת? מה היא תרמה!? צווי מניעה היו יכולים לתת גם בשבוע הראשון של השביתה! אם לא נתנו אז אין סיבה שיתנו עכשיו, ואם יתנו אז זה פשוט טמטום! אם התלמידים יעשו מרד ולא יבואו לבית הספר בגלל הצווים- אני אשקול לקחת חלק.

JumpInTheFire

New member
מה הטמטום פה?

לא רצו להרוס למורים את המחאה מההתחלה, נתנו לשביתה סיכוי לשנות משהו. השביתה נמשכת ונמשכת אז נותנים צווי מניעה "אז מה עשינו עם השביתה הזאת?" זה הקו חשיבה של המורים, לא בית הדין לעבודה

טל קארי

New member
אז אם היא כבר נמשכת חודשיים

אז שלא יפסיקו אותה עכשיו. חוץ מזה כמה זמן זה צווי מניעה? שבוע? שבועיים? חודש? אח"כ חוזרים לשבות בכל מקרה. אז שיגמרו תסיפור הזה עם מו"מ עכשיו ולא עם עזרה מהצד.

JumpInTheFire

New member
למה שלא יפסיקו אותה?

רואים שהיא לא מובילה לשום מקום אז הם מפסיקים אותה. בית הדין לעבודה הוא לא זה שצריך לשמור על האינטרס של המורים העניין הוא שהם לא רואים שהם גומרים את הסיפור הזה עכשיו והפגיעה בתלמידים נמשכת. את יודעת בכלל מה הלך שם? כי זה נשמע שלא לפני כמה זמן בית הדין לעבודה לא הוציא צווי מניעה ואמר שכל כמה זמן משרד החינוך והמורים ידווחו איך מתקדם המשא ומתן.בין הדין לעבודה לא רוצה להרוס למורים את מה שהם מנסים להשיג בשביתה, אבל אם עכשיו הם יראו ששום דבר לא מתקדם הם יוציאו צווי מניעה צווי מניעה שכאלה הם דבר לגיטימי לחלוטין, אני לא מבינה למה את לוקחת את זה כ"כ קשה. חוץ מזה אפשר להמשיך במו"מ גם לא תוך כדי שביתה, את יודעת..

Kisa89

New member
בהקשר לדיון ..

ממ לא שמחה אבל הגיונית.... אני בכיתה י"ב ואני די צריכה את זה... למרות שהמורה לאנגלית מלמדת ואני לא הולכת ..:( פקק אהא? ממ כן אני רואה את עצמי באה כילא תיהיה בררה....או שכן ? וחנוכה לא נראה לי שיבוטל חח הוא כבר בשבוע הבא... הכי הרבה מפורים ולא נראה לי שיש מה לבטל שם כולה יום אחד :(

פסח לתיכון גם ככה אין.. מניסיון..

תמיד מלמדים בפסח.. כיתה ט' היא האחרונה שהיה לי בה חופש פסח.. ובלי קשר לשביתות בכלל..

galoosh33

New member
אני לא אחזור לביצפר בגיל ובשמחה..

אבל אני אחזור
לפי איך שאני רואה את זה עכשיו, אם השביתה באמת לא תסתיים עד חנוכה, אז כשנחזור באמת יצטרכו להשקיע הרבה + לוותר על חלק ניכר מחופשת פסח .......

chuchi46

New member
טימטום. טימטום גדול.

ככה או ככה לכיתות י"א י"ב לוקחים חופשים כי אחרת אי אפשר להספיק לבגרויות. ואין עוד חופשים לקחת מהם... ואם לא תהיה רפורמה, אז גם לא יוסיפו שעות לימודים שבועיות. מה שאומר, שאם רוצים לגשת לבגרויות כמו שהן היום, צריך ללמוד את החומר לבד. ועם כל הכבוד, את המקצועות ההומנים אפשר ללמוד לבד. אבל... המיקצועות הראלים והמורחבים- אי אפשר!! צריך עזרת מורים וגם זמן לתת לחומר לשקוע... ובגלל שזה לא יהיה, אז חוץ מזה שהציונים יהיו נמוכים, התלמידים שיקרצו ציונים כמו שהם יכולים להוציא צריכים ללכת ללמוד עם מורה פרטי. ולא מדובר פה על 2-3 שיעורים כדי להדביק חומר שהתפספס בכיתה- מדובר כאן בחומר שלם של בגרות! וזה יצור מצב שמי שאין לו כסף- פשוט לא יצליח בבגרות. ואח"כ המדינה בוכה ומזדעזעת מזה שאנחנו בתחתית רשימת הנבחנים במבחנים בין לאומיים, שהתלמידים נכשלים במבחנים של המדינה עצמה (ממוצע של 56 במתמטיקה לכיתות ה'?!) ושהפערים בחברה גדולים. מה הפלא בכלל? הרי מי שאין לו כסף לשלם לבצפר טוב או למורים פרטיים מקבל ציונים נמוכים יותר נקודה. וזה לא שלעם שלנו אין שכל... יש ויש. יהודים הם עם חכם מעצם קיומם. אבל המצב היום פשוט ממוטט את העם שלנו. אח"כ מדברים על השתמטות ותאונות דרכים, על שחיתות ופשע... מה הפלא הגדול? הרי את הערכים שאדם אמור לקבל כדי להימנע מכל אלה הוא אמור לקבל ממערכת החינוך- מהגן ועד לתיכון. אבל דווקא בחינוך הממשלה מתעללת... מקצצת ומקצצת. הם לא מבינים שהמדינה שלנו נראית בדיוק כמו החינוך.

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifגם אם נלמד בכל חופש פסח לא נשלים הכל

מישהו כבר אמר לי שהוא שוקל להקדים את הגיוס ולהפסיק ללמוד.

maiky17

New member
../images/Emo182.gifבוודאי

אני אחזור ללימודים בשמחה ובצהלה, כי גם אני, כמוך, כבר משתגעת מרוב שעמום בבית. אין ברירה אלא להשלים את החומר. אתה מעדיף להשלים אותו עכשיו או אחרי הצבא? את הפרוג'קט באנגלית, למשל, עשיתי לבד עם עזרה של חברה שכבר עשתה אותו.

יו נו

New member
מרגישה ממש כמוך..

זה ממש מתסכל, מצד אחד כבר משתגעים בבית ומצד שני זה מבאס לחשוב על לחזור ללימודים וצד שלישי צריך לחזור ללימודים אם רוצים לסיים את השנה כמו שצריך.. מה שבטוח להוציא צווי מניעה יהיה אחד הדברים הטיפשיים, המורים יחזרו לעיצומים ויבואו ללמד בלי חשק כי לא יצא כלום מהמאבק שלהם. כל המצב הזה מטומטם ונמאס ממנו

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאוף איזה תיסכול.

ובסוף כולם מתלוננים על "מה יצא מהנוער" =/ בסופו של דבר, אני חושב שאחנו הי"בניקים הכי נדפקים. לא תהיה לנו שנה הבאה להשלים חומר שלא הספקנו.

למעלה