היום בתפוז אנשים

../images/Emo108.gif היום בתפוז אנשים

היום ב-19:30 נארח בפורום חתולים Live את שר הפנים אברהם פורז, שיענה לשאלותיכם בענייני חתולים- וגם בעניינים אחרים. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
היום ב-21:00 (שעון ישראל) מארח פורום ישראלים בחו"ל את הרו"ח ישי עציון שיענה לשאלות בנושא השפעתה של הרפורמה במס על הישראלים בחו"ל. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום.
חידון הקליפים הגדול של בריטני ספירס מתחיל היום וימשיך עד יום חמישי, וכל זאת במסגרת החגיגות של האלבום החדש של בריטני, In The Zone שנמצא כבר בחנויות. מידי יום נפרסם בפורום בריטני ספירס תמונה מתוך אחד הקליפים של בריטני. עליכם לנחש מאיזה קליפ התמונה ולשלוח אלינו את התשובה במסר אישי. פרסי בריטני ספירס מובטחים לזוכים. ועוד חינמים...פורום רוק ישראלי מחלק לכם כרטיסים חינם להופעות של דן תורן, דודי לוי ושרון מולדאבי. ההרשמה נסגרת היום ב-22:30.

nowhere woman

New member
../images/Emo53.gif (I need somebody)

אני קונה השבוע שנים- שלושה DVD's של הביטלס כלהקה או של ג'ון/ ג'ורג'/ פול (סליחה רינגו). אם יש לכם המלצות הן תתקבלנה בברכה... תודה, נעמה.

i love lucy

New member
מה זאת אומרת או של ג'ון/ג'ורג'/פול?

רינגו הוא חלק בלתי נפרד מהלהקה!!!!!!!!!!!!!

nowhere woman

New member
נכון, אבל אני לא אקנה DVD של רינגו

(הופעה שלו או וואטאבר) כיוון שאני פחות אוהבת אותו ומתעניינת בו. ולכן אני שואלת על DVD של הביטלס כלהקה או על אחד מהם בלבד, בקריירות ובחיי הסולו שלו- או ג'ורג' או ג'ון או פול. (לא DVD על רינגו.)

Another Girl

New member
אם הבנתי אותך

את מחפשת המלצות לDVD של הופעה חיה של אחד מהחבר'ה או כולם ביחד,נכון? אז קודם כל אציין שיש כל כך הרבה כאלו,שלא יוצאים מזה. אבל יש לי מילה אחת בשבילך: אנתולוגיה. אמנם לא ראיתי אותה עדיין, אבל יש לי הרגשה שהיא עולה על כל DVD שאפשר לקנות,ושעדיף אנץולוגיה אחת על 3 DVD. אם לא,תמיד יש את "פול מקרטני בהופעה חיה בקאוורן",או "בניו יורק",ובכלל בעולם, או שאפשר להתאמץ ולמצוא הופעות ישנות של ג'ון וג'ורג' באמאזון או בחנויות מוזיקה נידחות.תני כיוון של מי מהם את מעדיפה.

nowhere woman

New member
הבנת נכון. אבל מהי האנתולוגיה?

אני יודעת שזה קיים ושמעתי על זה כמה פעמים אבל מהי בדיוק האנתולוגיה?...

ביטלמן

New member
האנתולגיה היא בעצם סיפורם של הביטלס

מהההתחלה עד סוף במדוייק בלי לפספס שום פרט בין השאר הקלטות נדירות שירים חדשים (aint' she sweet,free as a bird) האנתולוגיה עוקבת על ההקלטות איך הם עשו שירים מסויימים האנתולגיה מאוד מומלצת אבל גם עולה בכלל לא מעט! קרוב ל400 ש"ח!

מאור 87

New member
למה להיות תוקפנים../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

ול-nowhere woman : איזה DVD את מחפשת בדיוק
סרט כמו Yellow Submarine או סרט שמסקר הופעה חיה

nowhere woman

New member
../images/Emo187.gif|יש לי שלושה סרטים...

Hard day's night Help Yellow submarine אז אני מעדיפה סרטים של הופעות חיות, או שמראיינים אותם או דברים בסגנון.

מאור 87

New member
אמממ..

אין לי מושג אם כך.. פשוט אין ברשותי שום DVD.. אולי חברים אחרים בפורום יוכלו לעזור לך..
בכל מקרה - ברוכה הבאה

i love lucy

New member
אני לא תוקפנית... מאור תבין אותי

אני רואה כמעט 4 פרקים של 24 כל יום!!! זה עושה לי נזק למוח... סלח לי! וסליחה מראש... אשת שומקום....

ביטלמן

New member
המלצות:

הדיוידי של הופעתם ההיסטורית בתכנית של אד סליבאן הדיוידי החדש של ג'ון לנון שבו יש את הקליפים לשירים הכי טובים שלו (כמובן של קריירת הסולו ולדיוידי קוראים john lennon legand

כדאי לקנות:

1. את הסרט "הארד דייז נייט"- בדיוידי. (סרט חובה!) 2. הקונצרט לזכרו של ג'ורג' האריסון. בהצלחה!!

nowhere woman

New member
וגם סינתיה תודה על התשובות.

1. את Hard day's night יש לי בדיוידי
. 2. מהו הקונצרט לזכרו של ג'ורג'? מה יש בו? כמה מילים עליו אם אפשר, יעזרו. תודה רבה לכל מי שענה לי, נעמה.

nowhere woman

New member
תודה על התשובות.

כמה קליפים יש בדיוידי החדש של לנון?(הוא עולה 17.5 דולר.) את ההופעה אצל סליבאן סימנתי כאופציה. מישהו צפה בזה ויש לו הרחבה בעניין?

ביטלמן

New member
אני צפיתי בדיוידי של סאליבן

הם שרים שירים כמו from me to you, i want to hold your hand וכו' בין השאר רואים אותם משתוללים עד שיכרון חושים במועדונים בארה"ב (פול שיכור) ג'ון לנון ציני כתמיד... מעריצות שמנסות להתגנב למלון בהם שוכנים הביטלס ראוי לציין שהדיוידי בשחור לבן בקיצור דיוידי מצויין!

למעלה