הקסם...

../images/Emo108.gif הקסם...

הרבה דברים קורים היום בתפוז!
"חתול הקסם" שגיב לויפר מגיע היום ב-19:00 לצ'ט של פורום YTV לענות לשאלותיכם וגם לעשות קצת שמח, לאחר שהעיפו אותו בשל התנהגות לא נאותה מהוילה של פרוייקט Y.
הערב ב-21:00 פורום סינגלס מארח את ג'וני, נשא איידס, שידבר על המחלה, על ההתמודדות היומיומית ועל דרכי המניעה. חשוב וגם כדאי לדעת!!
באותה שעה , 21:00, פורום חירשים וכבדי שמיעה מארח את הדס שרס, עובדת סוציאלית חרשת, שתסביר על זכויות החרשים וכבדי השמיעה בישראל, ותענה לשאלותיכם בנושא.
השלמה-וויזיון יוצא לדרך היום וימשך עד ה-26/11- יום הולדתו החמישים וארבע של שלמה ארצי. היום מתפרסם הסיבוב הראשון: 11 שירים של שלמה מתחרים על אהבתכם. כנסו, האזינו לקטעים ודרגו את חמשת החביבים עליכם...
הקופסא שלנו מתחדשת השבוע, ודיידו עם להיטה החדש white flag נכנסת היישר למקום הראשון ומורידה משם את אוונסנס. שנאייה טויין נכנסת רק ל-18 ודני מינוג כמעט אומרת לנו "להתראות"... זה הזמן להצביע לחמשת השירים האהובים עליכם. השבוע אנחנו מחלקים לכם את הסינגל ההורס של ריצ'ארד אקס וקליס... Finest Dreams

i love yuda

New member
הוא די עסוק בלימודים, אבל היום

הוא אמר שהוא ישתדל מאוד לכתוב....

Jazmin Te Amo

New member
כן הוא היה....כיייף לו../images/Emo70.gif

וגם אני יכולתי להיות...אם הייתי יודעת קצת יותר מוקדם איפה זהה..

ShiRi GiRl

New member
טלי, אני מציעה שאני ואת נמליץ../images/Emo26.gif

לתפוז לקחת את קרן
בתור העוזרת של לירונר או בכלל בתור מנהלת הפורום החדשה, לא טלי
מה את אומרת קרן

Jazmin Te Amo

New member
כ../images/Emo80.gif עלייךךךך../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif מתה עלייךך

אני אשמח מאוד, באמתת... אבל רק אם גם אתן תיהיו העוזרות

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo26.gifמותקקק... ../images/Emo67.gif../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif

אני וטלי נמליץ עליךךך... רק צריך לדבר עם לירון
שיעזור לנו בזדה וילחץ על תפוזז... וזהווו את המנהלת החדשה

Jazmin Te Amo

New member
חחחחח...זה לא כל כך פשוטטט

לא ניראה לי שלירו מת עליי, אז לא ניראה לי שהוא ירצהה...אבל אני מוכנה להרתם למאבק....חחחחחחחח לאב יוווו
כל מי שרוצה שאני יעזור ללירו..שילחץ
(חחח...ניראה לי אף אחד לא רוצה) ומי שלא רוצה שילחץ

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כול מאהההה

תצביעווו לקרן
היא הכי טובההה

Jazmin Te Amo

New member
אממממ... לא יודעת ככה ניראה לי וחוץ

מזהה....יש הרבה פה שהמליצו על גיא...וניראה לי שגם לירו רוצה את גיא... שלא יבינו אותי לא נכון אין לי בעיה לא עם גיא ולא עם לירו...|

ShiRi GiRl

New member
../images/Emo26.gifלדעתייי מותק../images/Emo26.gif../images/Emo67.gif../images/Emo6.gif

לדעתי לירון לא מכיר לא אותך ולא את גיא... אז הוא לא ממש יכול להגידד...
לדעתי.. גיא הוא ממש אחלהה ובהתחלה גם רציתי שהוא ינהל פהה, אבל הוא לא נכנס הרבה זמן
ואני יודעת שהמקלדת שלו דפוקה
אבל בכל זאת:
כ-ו-ל-נ-ו ב-ו-ח-ר-י-ם:
קרן
!!!

Jazmin Te Amo

New member
../images/Emo9.gif מוואהההה../images/Emo25.gif../images/Emo9.gif

רבהההההה
מקווה שעוד כמה חושבים כמוך.... דרך אגב...גם את מתאימה מאוד להיות המנהלת כאןןןן
יש לי מתחרה..חחחחחח פשוט מחר שלירו יהיה כאן, כולנו נדבר על זהההה

למעלה