השאלון השבועי לכבוד ראש השנה|

hadarisan

New member
../images/Emo108.gifהשאלון השבועי לכבוד ראש השנה|

ולפני שמתחילים קבלו
ב
הנה השבת בפתח והיא מביאה איתה הפעם חג נפלא-ראש השנה כמובן! ולכבוד ראש השנה הבא עלינו לטובה החלטתי לוותר על הראיון השבועי הפעם ולחזור למקורות...ולכן השבוע אתם מוזמנים לענות על השאלון השבועי בנוסח ראש השנה ובו השאלות יעסקו בדברים הכי חשובים שקרו לכם בשנה החולפת!!! אז בלי לבזבז הרבה אותיות במקלדת הרי השאלות לפניכם: 1).מה התאריך שהכי זכור לכם מהשנה החולפת ומדוע? 2).מיהו הבן אדם שהכי השפיע עליכם השנה? 3).מהו השיר שעשה לכם את השנה? 4).מהו האוכל שיצא לכם לאכול הכי הרבה פעמים השנה? 5).איזה בלוג הכרתם השנה ומאוד אהבתם? (יכולים להוסיף קישור) 6).איזה פורום הכרתם השנה ומאוד אהבתם?(יכולים להוסיף קישור) 7).מהי הארת השנה שלכם? 8).מהן השאיפות שהצלחתם/ן להגשים במהלך השנה החולפת? 9).אילו שאיפות הייתם רוצים להגשים שעודע לא הגשמתם? 10).מסר שלכם לשנה החדשה: וזה הרגע לקצת רגשנות: אנשים יקרים אני מאוד אוהבת אתכם...וואלה נוצרה לנו כאן מעין משפחה והכל סביב אהבה אחת של כולנו (בית הבובות למי שעוד לא הבין) ואני רוצה להודות לכולכם ולאחל לכם שנה נ(הדר)ת!!!!!!

Hadardur

New member
חתול בדבש?! אממ... עונה!

אחלה שאלון בובה... תודה. 1).מה התאריך שהכי זכור לכם מהשנה החולפת ומדוע? 23-8-05 ולמה?! כי סופסוף ירדתי גלים כמו שצריך :) חיוך חיוך חיוך חיוך 2).מיהו הבן אדם שהכי השפיע עליכם השנה? אוח זו שאלה ממש קשה... אממ.. אחי ג'וח כפרעליו, איתי שיף שאין לי מילים לתאר את הבנאדם הנהדר הזה.. איתי תודה על הכל! ונח (לא זוכרת את השמשפחה שלו) טייס לשעבר שנלחם ביום הכיפורים והיה בשבי 8 וחצי חודש.. הייתה לנו הרצאה איתו אתמול, והוא כזה בנאדם מקסים... פשוט לבוא ולנשק אותו... אבל אסור הוא דתי חחח 3).מהו השיר שעשה לכם את השנה? הכי הכי?! אממ.. למעני 4).מהו האוכל שיצא לכם לאכול הכי הרבה פעמים השנה? אורז עם שניצל וסלט 5).איזה בלוג הכרתם השנה ומאוד אהבתם? של ידיד שלי ערן... כותב ממש יפה על דברים נכונים... 6).איזה פורום הכרתם השנה ומאוד אהבתם? הפורום של בית הבובות הזה ובהיידפארקקקקקקק! כנסו כבר! http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=13075 7).מהי הארת השנה שלכם? -------- 8).מהן השאיפות שהצלחתם/ן להגשים במהלך השנה החולפת? ללכת להופעות של בית הבובות ולהתחיל לגלוש כמו בנאדם חח 9).אילו שאיפות הייתם רוצים להגשים שעודע לא הגשמתם? סוד :) 10) מסר שלכם לשנה החדשה? שתהיה שנה יפה מלאת אור ושמחה... שנה רגועה וגדושה בהופעות של בית הבובות הדר את צודקת במאה אחוז.. כפרעליך בובה... אנשים נפלאים אתם...

eladi88

New member
יאאאא

נראה לי שהטייס הזה היה גם בבצפר שלנו... אבל לפני איזה שנתיים... וואלה היתה הרצאה יפה

eladi88

New member
שלי

1).מה התאריך שהכי זכור לכם מהשנה החולפת ומדוע? תאריך? אמממ אין משהו מיוחד 2).מיהו הבן אדם שהכי השפיע עליכם השנה? כל מיני אנשים בכל מיני תקופות 3).מהו השיר שעשה לכם את השנה? אני משנה את זה לדיסק...מדפים! 4).מהו האוכל שיצא לכם לאכול הכי הרבה פעמים השנה? אממממ לא היה משהו מיוחד...אבל בכללי.....אורז....פרסי! איך לא? 5).איזה בלוג הכרתם השנה ומאוד אהבתם? (יכולים להוסיף קישור) לא קורא בלוגים 6).איזה פורום הכרתם השנה ומאוד אהבתם?(יכולים להוסיף קישור) בית הבובות
7).מהי הארת השנה שלכם? רוק ישראלי.....זה הכי הכי 8).מהן השאיפות שהצלחתם/ן להגשים במהלך השנה החולפת? שאיפות...אני לא איש של שאיפות וחלומות 9).אילו שאיפות הייתם רוצים להגשים שעודע לא הגשמתם? כנ"ל תשובה 8 10).מסר שלכם לשנה החדשה: יש דברים הרבה יותר גרועים...תתנחמו בזה!!! שנה טובה לכוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם!

אמבלי

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo99.gif

1).מה התאריך שהכי זכור לכם מהשנה החולפת ומדוע? יש כל מיניי..נשים אחד טוב התאריך שבנדוד שלי סופסוף התחתן! 2).מיהו הבן אדם שהכי השפיע עליכם השנה? הרבה אנשים (חח אני מושפעת אני) 3).מהו השיר שעשה לכם את השנה? תלוי בתקופה..אבל בעיקר שיר בעיפרון 4).מהו האוכל שיצא לכם לאכול הכי הרבה פעמים השנה? שניצל ותפו"א 5).איזה בלוג הכרתם השנה ומאוד אהבתם? (יכולים להוסיף קישור) לא יוצא לי להיות בבלוגים 6).איזה פורום הכרתם השנה ומאוד אהבתם?(יכולים להוסיף קישור) שאלה רטורית?..אה לא? טוב אז ברווור שבית הבובות :)) 7).מהי הארת השנה שלכם? הא? 8).מהן השאיפות שהצלחתם/ן להגשים במהלך השנה החולפת? לסיים תיכון עם בגרות מלאה וציונים טובים 9).אילו שאיפות הייתם רוצים להגשים שעוד לא הגשמתם? לא מדברים על זה כדי שזה יקרה 10).מסר שלכם לשנה החדשה: שתהיה לכולם שנה טובה! שנת שלום (אני הולכת לצבא אז שיהיה שלום) ואהבה שתצליחו בהכל ותהנו מהחיים הרבה בריאות ושמחת נעורים (חח כבר נהיה כמו ברכת בר מצווה אז אני אפסיק) העיקר שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה! ולבית הבובות.. שתהיה שנה טובה מלאה במוזיקה, בשירים חדשים, באלבום חדש, בסבב הופעות חדש ובמלא מלא קהל חדש (ובקצב הזה תצטרכו להתחיל להופיע בקיסריה כדי שכולם יוכלו להיכנס :) )

•No¥a•

New member
../images/Emo76.gif

אז בלי לבזבז הרבה אותיות במקלדת הרי השאלות לפניכם: 1).מה התאריך שהכי זכור לכם מהשנה החולפת ומדוע? 9.8 ו.. ככה
2).מיהו הבן אדם שהכי השפיע עליכם השנה? ידיד שלי.. 3).מהו השיר שעשה לכם את השנה? לא'דעתX: 4).מהו האוכל שיצא לכם לאכול הכי הרבה פעמים השנה? אממ.. בטח עוף ותפו"א בגריל XD 5).איזה בלוג הכרתם השנה ומאוד אהבתם? - (יכולים להוסיף קישור) 6).איזה פורום הכרתם השנה ומאוד אהבתם? שייגעצ, אבל בזמן האחרון פחות ופחות.. \:(יכולים להוסיף קישור) 7).מהי הארת השנה שלכם? ממ.. 8).מהן השאיפות שהצלחתם/ן להגשים במהלך השנה החולפת? - 9).אילו שאיפות הייתם רוצים להגשים שעודע לא הגשמתם? - 10).מסר שלכם לשנה החדשה: שנה טובה:)

dani3p

New member
אני גם רוצה ../images/Emo13.gif

אז בלי לבזבז הרבה אותיות במקלדת הרי השאלות לפניכם: 1).מה התאריך שהכי זכור לכם מהשנה החולפת ומדוע? 20.5 אני אשאיר את המידע הזה לעצמי
. וחוצמזה ה23.6.. בגרות אחרונה שהיתה! 2).מיהו הבן אדם שהכי השפיע עליכם השנה? אממ קשה.. אני חושבת חברים שלי.. 3).מהו השיר שעשה לכם את השנה? יש הרבה.. אני חושבת Depeche Mode - Enjoy The Silence שמעתי אותו כל הזמן וזה גם הרינגטון שלי
4).מהו האוכל שיצא לכם לאכול הכי הרבה פעמים השנה? לא יודעת.. סנדוויצ'ים של בצפר? 5).איזה בלוג הכרתם השנה ומאוד אהבתם? (יכולים להוסיף קישור) כמעט ולא נמצאת בבלוגים 6).איזה פורום הכרתם השנה ומאוד אהבתם?(יכולים להוסיף קישור) הפורום הזה
7).מהי הארת השנה שלכם? בית הבובות.. חתיכת הארה! 8).מהן השאיפות שהצלחתם/ן להגשים במהלך השנה החולפת? לסדר לעצמי את החיים בדרך שטובה לי ועושה לי טוב, לא לתת לאנשים להשפיע על החיים שלי בצורה נוראית כמו שהשפיעו. 9).אילו שאיפות הייתם רוצים להגשים שעוד לא הגשמתם? להיות בהופעה של בית הבובות, לא לסבול בצה"ל 10).מסר שלכם לשנה החדשה: שתהיה שנה של אור ושמחה! (והיא תהיה, אם תגרמו לה להיות כזאת)
ב

hodayoyo

New member
הוו../images/Emo60.gif

1).מה התאריך שהכי זכור לכם מהשנה החולפת ומדוע? תאריך? יותר אירועים כאלה... אבל הממ 27.4 כי זה היום שנהייתי מנהלת בתפוז
2).מיהו הבן אדם שהכי השפיע עליכם השנה? תלוי מתי 3).מהו השיר שעשה לכם את השנה? מה זה השאלות הקשות האלה?!? 4).מהו האוכל שיצא לכם לאכול הכי הרבה פעמים השנה? שוקולד?!
סתם.. סנדוויצ'ים כי אין מה לאכול בבית שלי
5).איזה בלוג הכרתם השנה ומאוד אהבתם? (יכולים להוסיף קישור) שלי
6).איזה פורום הכרתם השנה ומאוד אהבתם?(יכולים להוסיף קישור) אהמ http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1202 7).מהי הארת השנה שלכם? תהיו יפים ותשתקו
8).מהן השאיפות שהצלחתם/ן להגשים במהלך השנה החולפת? הממ לא יודעת אוף 9).אילו שאיפות הייתם רוצים להגשים שעודע לא הגשמתם? לא יודעת
10).מסר שלכם לשנה החדשה: הממ שיהיה טוב

O L i T

New member
../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif

1).מה התאריך שהכי זכור לכם מהשנה החולפת ומדוע? 21.07 טסתי!! 2).מיהו הבן אדם שהכי השפיע עליכם השנה? וואלה.. שאלה טובה.. אבל אין לי מושג.. כל אחד משפיע עליי בדרכו המיוחדת שלו
3).מהו השיר שעשה לכם את השנה? כמו לבחור בן אימא לאבא.. 4).מהו האוכל שיצא לכם לאכול הכי הרבה פעמים השנה? ג'אנק 5).איזה בלוג הכרתם השנה ומאוד אהבתם? (יכולים להוסיף קישור) לא נכנסת לבלוגים.. 6).איזה פורום הכרתם השנה ומאוד אהבתם?(יכולים להוסיף קישור) כל הפורומים!! (רק השנה נרשמתי לתפוז..) 7).מהי הארת השנה שלכם? על כל דקה 1 של עצב אתם מבזבזים 60 שניות של שמחה 8).מהן השאיפות שהצלחתם/ן להגשים במהלך השנה החולפת? ראיתי את סבתא שלי!! שלא ראיתי 12 שנה!! (ע"ע טסתי ^) 9).אילו שאיפות הייתם רוצים להגשים שעוד לא הגשמתם? ללכת להופעה של בית הבובות (= ואני כולי תקווה שב 27.19 זה יקרה |אמן| 10).מסר שלכם לשנה החדשה: התחלה חדשה!! (נדוש נדוש, אבל אין לי רעיונות) שנה טובה ומתוקה מתוקה לכווווולם

hadarisan

New member
מי אמר ../images/Emo108.gif ולא קיבל????

זה יהייה בושה אם אני לא אענה גם נכון? חחחח 1).מה התאריך שהכי זכור לכם מהשנה החולפת ומדוע? 3 באפריל זה היום שנסעתי למשלחת בקנדה החוויה הכי מדהימה של החיים שלי 2).מיהו הבן אדם שהכי השפיע עליכם השנה?החבר שלי אלכס,ואח שלי שהוא הבן אדם הכי נהדר בכל העולם 3).מהו השיר שעשה לכם את השנה?מילולית-שיר בעיפרון וכללית wind של אקבושי 4).מהו האוכל שיצא לכם לאכול הכי הרבה פעמים השנה?אין לי ספק בכלל ששניצל 5).איזה בלוג הכרתם השנה ומאוד אהבתם? (יכולים להוסיף קישור)בלוג בישראלבלוג שנקרא "בלוג הנאצה לקרל וינסלו" פשוט גאוני! 6).איזה פורום הכרתם השנה ומאוד אהבתם?(יכולים להוסיף קישור)-שאלה קלה מידיי ברור שפורום בית הבובות 7).מהי הארת השנה שלכם?ההארה שלי היא "שבחיים הכל עובר" 8).מהן השאיפות שהצלחתם/ן להגשים במהלך השנה החולפת?הגשמתי את החלום הכי גדול שלי שזה היה לנסוע לפולין ולסגור מעגל,הייתי בקנדה וקניתי מלא דברים של האבקות,ועוד כל מיני דברים נחמדים כאלה 9).אילו שאיפות הייתם רוצים להגשים שעודע לא הגשמתם?אמממ לטוב ליפן עם אח שלי, להיות באירוע האבקות,להיות בהופעה של בית הבובות סוף סוף (25ץ10) ונראה כבר מה יהייה 10).מסר שלכם לשנה החדשה:שתהייה לכם שנה מתוקהההה ואל תפיסוק לחייך לרגע! אה וגם
הם הגזע העליון!

SaRgE

New member
שנה טובהה!../images/Emo9.gif ותודה רבה!

שנה טובה לך
ותודה על ההשקעה בפינה המקסימה הזו
חתולים? גזע עליון? אם הם לא קופציפם לכביש
אז הם סתם שמנים

hadarisan

New member
תודה לך שאתה משתתף בפינה!!!

חתולים אכן גזע עליון...חחחחח שתהייה לך שנה מצויינת!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mosh28

New member
שנה טובה אנשים! ../images/Emo24.gif

1).מה התאריך שהכי זכור לכם מהשנה החולפת ומדוע? 10/10.. הכלב שלי רינגו שהיה איתי 17 שנה נפטר
2).מיהו הבן אדם שהכי השפיע עליכם השנה? אין אחד ספציפי, בגדול כמה חברים טובים, ואחי הגדול
3).מהו השיר שעשה לכם את השנה? יש הרבה.. סיגפו, השנה התאהבתי בלהקה הזאת ודרך השיר הזה הכרתי אותם
סוף העולם של אביב, ממש ריגש אותי בניצנים זה לא אותו דבר של עברי, התחלתי לאהוב גם את השירים של הבחור
טוב ו..זהו מספיק 3
4).מהו האוכל שיצא לכם לאכול הכי הרבה פעמים השנה? פיצה! כמו תמיד
ואולי גם קצת קוסקוס חלבי
5).איזה בלוג הכרתם השנה ומאוד אהבתם? (יכולים להוסיף קישור) לא קורא בלוגים
6).איזה פורום הכרתם השנה ומאוד אהבתם?(יכולים להוסיף קישור) this one
7).מהי הארת השנה שלכם? זה דווקא בקשר לעצמי..שאני חייב ללמוד להקשיב יותר לאנשים בלי לחפש לצאת מזה דרך צחוק..משו שגיליתי שאני עושה הרבה
8).מהן השאיפות שהצלחתם/ן להגשים במהלך השנה החולפת? לסיים את השנה האחרונה שלי בהצלחה בלימודים (שלא כמו שנים קודמות) לעבור כבר טסט, בהעדפה ראשון
להנות מהשנה הזאת כמה שיותר
9).אילו שאיפות הייתם רוצים להגשים שעודע לא הגשמתם? מממ מה שאני רוצה אני משיג:)..לא זכור לי משו שרציתי להגשים והיה מעבר ליכולת שלי 10).מסר שלכם לשנה החדשה: אל תקחו דברים כמו אהבה של המשפחה, את החברים שלכם, וכל הדברים שזכיתם בהם, כמובן מאליו כי אלה הדברים שעושים אותנו מי שאנחנו:) וזהו שנה מעולה שתיהיה לכם אנשים!! אוהב אתכם אנשים יקרים!

למעלה