השאלון השבועי-מהדורה מיוחדת

hadarisan

New member
../images/Emo108.gifהשאלון השבועי-מהדורה מיוחדת

ערב צח ערב זך... חחחח כהרגלי בכל שבוע אני מפרסמת את השאלון השבועי להנאתכם-אך לא עוד! השבוע השאלון שלי ייצא במהדורה מיוחדת ,לא אל דאגה זה לא שנגמרו לי השאלות (חלילה). מהשבוע הזה מתכונת השאלון קצת משתנה ומהיום נקרא לה-הראיון השבועי! אני אבחר מידיי שבוע חבר מהפורום שיענה על שאלות מסויימות שיהיו קבועות ולאחר מכן אתם, חברי הפורום היקרים מוזמנים לשאול אותו שאלות כאוות נפשכם ולנסות להוציא ממנו את מספר חשבון הבנק שלו אם תירצו.... והמרואיין השבועי-pishkashit להלן השאות הקבועות שלנו: 1).שם: 2).כמה זמן את בפורום? 3).מהי המילה הראשונה שעולה לך בראש כשאת קוראת את המילה-בית? 4).מה החלום שלך? 5).אם היו לך מיליון שקלים מה הדבר הראשון שהיית קונה בהם?
מסר שבועי שלך לחברי הפורום: תודה לירון על שיתוף הפעולה, כעת חברים אתם מוזמנים להוסיף שאלות משלכם ולירון את מוזמנת לענות לנו!!! סופ"ש נעים!!!!!!!!!!! הדרי.....

eladi88

New member
וואלה יפהההההה אהבתי!!

אממממ השאלות שלי אל לירון אמממ מה היית רוצה לעשות ברגע זה ממש? אמממ איך זה שאת גרה בראשון...ולא יודעת איפה זה פ"ת? אמממ מה היית בוחרת...מזל או שכל?

pishkashit

New member
האמ. התשובות שלי לאלעד הן:

אמממ מה היית רוצה לעשות ברגע זה ממש? לכתוב את התשובות שלי בעצמי בשאלון הזה.
אמממ איך זה שאת גרה בראשון...ולא יודעת איפה זה פ"ת? כי אני קצת עילגת.
אמממ מה היית בוחרת...מזל או שכל? קצת מזה וקצת מזה.

•No¥a•

New member
ממ..[:

מה שלומך? הכל טוב? :p יופי[: מה את עוד שומעת חוץ מב"ה?
בכמה הופעות של ב"ה היית עד עכשיו..? דיסק אחרון שקנית- לי יש 5 גומיות על היד. כמה לך יש?
נוסעת השנה לבראשית? אם כן, תהני ^^ נממ.. זהוX:

pishkashit

New member
תשובות:

מה את עוד שומעת חוץ מב"ה? מטרופולין, אפרת גוש, שירי מימון, יוני בלוך, עברי לידר, סינרגיה, נמרוד שיקלר, דניאל סלומון, איריס פרחי, מירי מסיקה, שילה פרבר.
בכמה הופעות של ב"ה היית עד עכשיו..? 1 בניצנים, 1 בווליום בבארשבסקי בראשון, 1 בווליום תל אביב.
דיסק אחרון שקנית- סינרגיה - צועקים על אהבה (במהדורה החדשה עם "חום יולי אוגוסט").
לי יש 5 גומיות על היד. כמה לך יש? אחת.
נוסעת השנה לבראשית? אם כן, תהני ^^ לא, אבל תודה.

לירון ../images/Emo99.gif

נכון שאת אוהבת אותי?
מתי אנחנו נפגשות שוב?
את חייבת ללכת לצבא ולהשאיר אותי ככה?
מה המס' מזל שלך? את באה לב"ש שבוע הבא בסוף? <פליז סאיי יס> נכון שאת רוצה שאני אקח אותך לנאפיס ואראה לך את רועי ויוני?
איזה שיר את שומעת ברגעים אלו? באיזה עוד פורומים את בתפוז? יש פורום מסוים שהיית רוצה לנהל? את עדיין עובדת אצל הסופר הסתום ההוא?
יש איזה שיר שאת שומעת ועושה לך טוב? יש איזשהו שיר שהיית רוצה שיקדישו לך? איזה תוכנית ילדים הכי אהבת כשהיית קטנה? איזה היום? איזה צבע את הכי אוהבת? מתי את מביאה לי בוב?
איך נקרא לו? בובשיר זה לא משו
את יודעת שאת הכי מדהימה בעולם?
לאן היית נוסעת כדי לצלם? יש משו שצילמת ואת ממש אוהבת? שתפי אותנו
מי אוהב אותך יותר ממני? מי מצחיק אותך כשאת עצובה? עד מתי תהיי שלי? ולמה את שותקת? אוהבתותך מלאנתלפיםםםם..

pishkashit

New member
שיר ../images/Emo99.gif

נכון שאת אוהבת אותי? כן
מתי אנחנו נפגשות שוב? יום חמישי הקרוב.
את חייבת ללכת לצבא ולהשאיר אותי ככה? כן אני חייבת
מה המס' מזל שלך? 5
את באה לב"ש שבוע הבא בסוף? <פליז סאיי יס> כן
נכון שאת רוצה שאני אקח אותך לנאפיס ואראה לך את רועי ויוני? בארור!
איזה שיר את שומעת ברגעים אלו? כמו שזה היה - אפרת גוש.
באיזה עוד פורומים את בתפוז? מטרופולין, סינרגיה, עברי לידר, איריס פרחי, יוני בלוך ואפרת גוש, ערוץ 24, גלעד שגב.
יש פורום מסוים שהיית רוצה לנהל? לא כרגע.
את עדיין עובדת אצל הסופר הסתום ההוא? כן, לצערי.
יש איזה שיר שאת שומעת ועושה לך טוב? "מי צריכה יותר" של יוני בלוך, ואהבה קטנה" של שירי מימון.
יש איזשהו שיר שהיית רוצה שיקדישו לך? "לחבק אותך" של סינרגיה, ו"אין כמו האהבה שלך" של דניאל סלומון.
איזה תוכנית ילדים הכי אהבת כשהיית קטנה? איזה היום? המומינים, שאלתיאל קוואק, נילס, קלימרו, הדבורה מאיה. והיום - לא כל כך יוצא לי לראות היום, אבל בעיקרון המומינים.
איזה צבע את הכי אוהבת? כחול שמיים וירוק יער.
מתי את מביאה לי בוב? האמ. נראה לי השבוע.
איך נקרא לו? בובשיר זה לא משו :/ שיבוב ?
את יודעת שאת הכי מדהימה בעולם? אני בכלל לא.
את בעצמך
לאן היית נוסעת כדי לצלם? ליערות הגשם בדרום אמריקה.
יש משו שצילמת ואת ממש אוהבת? שתפי אותנו
בהחלט. יש כמה וכמה תמונות שאני ממש אוהבת. כשתהיה לי אפשרות אני אסרוק ואעלה. גם אני אוהבת אותך המון המון
כפרעלייך

SaRgE

New member
אני פחדתי מהגרוק../images/Emo10.gif

היא כל כך מפחידה!:|

eladi88

New member
אמממממ נראה לי שכן

כנסי לפורום המומינים ותשאלי שם חחחחח

eladi88

New member
אותי הוא עיצבן!!

ובקשר לגרוק... בהתחלה גמני פחדתי ממנה....אבל אח"כ שהתברר שהיא רק רוצה חברה.. ריחמתי עליה ועכשיו כולם....אוייייייייייי

אתלא מבינה ../images/Emo7.gif

אמאאאאא
רועי התפטר. הוא טס לתאילנד. ולא הספקתי להגיד לו ביי
לירוןןןןן

למעלה