השאלון השבועי

hadarisan

New member
../images/Emo108.gifהשאלון השבועי../images/Emo108.gif

אז כהרגלי מידיי שבוע אני אפרסם שאלון כדי שנכיר אחד את השני יותר וגם כדי להפיג שיעמום, מתחים, לחץ יתר,עודפי שומן ושאר ירקות! תענו ותהנו!!!! והרי השאלות להפעם: 1).מה הכי מעייף אתכם? 2). מה הכי מעצבן אתכם? 3).מה הכי משמח אתכם? 4).איזה שיר של בית הבובות אתם הכי פחות אוהבים? 5).קרמבו מוקה או קרמבו וניל? 6).יש אלוהים בעינכם? 7).על מה היה החלום האחרון שחלמתם (אנא מתנו תשובתכם)? 8).מי הבן אדם שהכי הייתם רוצים לראות עכשיו? 9).מה הצלצול שלכם בפלאפון? 10).מה יהיו המילים האחרונות שתרצו להגיד לפני מותכם? ובנימה אופטימית זו שתהייה לכולם שבת שלום!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת, הדר...

pishkashit

New member
עונה. בלאט.

1).מה הכי מעייף אתכם? המון דברים 2). מה הכי מעצבן אתכם? שמשקרים לי, שעושים דווקא.. כל מיני 3).מה הכי משמח אתכם? שאנשים שאני אוהבת מחייכים, שאני הולכת להופעות שאני אוהבת, שאני שומעת את בית הבובות
4).איזה שיר של בית הבובות אתם הכי פחות אוהבים? שמש 5).קרמבו מוקה או קרמבו וניל? קרמבו מוקה 6).יש אלוהים בעינכם? לא יודעת 7).על מה היה החלום האחרון שחלמתם (אנא מתנו תשובתכם)? האמ. לא משנה 8).מי הבן אדם שהכי הייתם רוצים לראות עכשיו? נו. 9).מה הצלצול שלכם בפלאפון? מטרופולין- חזירים 10).מה יהיו המילים האחרונות שתרצו להגיד לפני מותכם? אהההההההה

hadarisan

New member
גם אני אענה...

1).מה הכי מעייף אתכם?עבודה מטומטמת בבנק 2). מה הכי מעצבן אתכם?לימודים בעעעע 3).מה הכי משמח אתכם?החברים והשמפחה שלי...ולשמוע בית הבובות ואודיוסלייב 4).איזה שיר של בית הבובות אתם הכי פחות אוהבים?אמן 5).קרמבו מוקה או קרמבו וניל?מוקה כמובן! 6).יש אלוהים בעינכם?כן נראה לי שכן 7).על מה היה החלום האחרון שחלמתם (אנא מתנו תשובתכם)?על שון מייקלס 8).מי הבן אדם שהכי הייתם רוצים לראות עכשיו?אחי!!! 9).מה הצלצול שלכם בפלאפון?jackass 10).מה יהיו המילים האחרונות שתרצו להגיד לפני מותכם? wooooooo

Mosh28

New member
אני:)

1).מה הכי מעייף אתכם? ללכת לבריכה, תמיד חוזר מותש 2). מה הכי מעצבן אתכם? שמאשימים אותי בדברים שלא עשיתי 3).מה הכי משמח אתכם? מממ הרבה דברים:) 4).איזה שיר של בית הבובות אתם הכי פחות אוהבים? איןדברכזה
5).קרמבו מוקה או קרמבו וניל? מוקה 6).יש אלוהים בעינכם? שיראה את עצמו ואז נאמין 7).על מה היה החלום האחרון שחלמתם (אנא מתנו תשובתכם)? חחח כשהייתי באילת חלמתי על איזה אחת שהכרתי שם..נחסוך בפרטים
8).מי הבן אדם שהכי הייתם רוצים לראות עכשיו? את ידידה שלי 9).מה הצלצול שלכם בפלאפון? היה לי "הבלדה שלי עלייך" והיום החלפתי ל-crazy frog 10).מה יהיו המילים האחרונות שתרצו להגיד לפני מותכם? מאיפה לי? תנו לי לחיות בשקט

גמני

1).מה הכי מעייף אתכם? ללמוד 2). מה הכי מעצבן אתכם? אנשים כפויי טובה, שאין לי זמן 3).מה הכי משמח אתכם? הדריסאן, המשפחה, לשמוע את בית הבובות ופרק טוב של סמולוויל. 4).איזה שיר של בית הבובות אתם הכי פחות אוהבים? מדפים 5).קרמבו מוקה או קרמבו וניל? קרמבו וניל 6).יש אלוהים בעינכם? כן, ללא ספק 7).על מה היה החלום האחרון שחלמתם (אנא מתנו תשובתכם)? אממ לא זוכרת, זה היה די מזמן. 8).מי הבן אדם שהכי הייתם רוצים לראות עכשיו? הבנדוד 9).מה הצלצול שלכם בפלאפון? אם של רגב 10).מה יהיו המילים האחרונות שתרצו להגיד לפני מותכם? ואת כל הכסף אני מורישה ל.... (ואז למות בדרמטיות)

•No¥a•

New member
עונה:)

1).מה הכי מעייף אתכם? אממ.. יש הרבה דברים.. 2). מה הכי מעצבן אתכם? אנשים מטומטמים
3).מה הכי משמח אתכם? להיות בחברה טובה עם אנשים שאני אוהבת :) 4).איזה שיר של בית הבובות אתם הכי פחות אוהבים? ממ.. לא'דעת, אני אוהבת את כולם
5).קרמבו מוקה או קרמבו וניל? מוקה P: 6).יש אלוהים בעינכם? כן 7).על מה היה החלום האחרון שחלמתם (אנא מתנו תשובתכם)? אני לא זוכרת מה חלמתי בלילה
8).מי הבן אדם שהכי הייתם רוצים לראות עכשיו? חברה שלי
9).מה הצלצול שלכם בפלאפון? רגיל 10).מה יהיו המילים האחרונות שתרצו להגיד לפני מותכם? הממ

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

1).מה הכי מעייף אתכם?לחשוב 2). מה הכי מעצבן אתכם?אמא 3).מה הכי משמח אתכם?מוזיקה 4).איזה שיר של בית הבובות אתם הכי פחות אוהבים? - 5).קרמבו מוקה או קרמבו וניל?מוקה 6).יש אלוהים בעינכם?יש, ועוד איך שיש. 7).על מה היה החלום האחרון שחלמתם (אנא מתנו תשובתכם)?חלמתי שידיד שלי בא ומוציא לי לשון מול הפרצוף. ככה היה עד שהתעוררתי..
8).מי הבן אדם שהכי הייתם רוצים לראות עכשיו?אמיר בר נתן 9).מה הצלצול שלכם בפלאפון?צלצול הודי-צ'יקי צ'יקי 10).מה יהיו המילים האחרונות שתרצו להגיד לפני מותכם?אין לי מושג...מרתיע משו..:-S

STROBERRY

New member
טוב....גמני:)

1).מה הכי מעייף אתכם?לישון עד 2 בצהריים אחרי שאני עובדת ערב! 2). מה הכי מעצבן אתכם?שמשעמם לי... 3).מה הכי משמח אתכם?לעשות דברים שאני אוהבת, כמו להיות בהופעה של בית הבובות! 4).איזה שיר של בית הבובות אתם הכי פחות אוהבים?אין שיר כזה 5).קרמבו מוקה או קרמבו וניל?ברור שקרמבו מוקה! 6).יש אלוהים בעינכם?בהחלט! 7).על מה היה החלום האחרון שחלמתם (אנא מתנו תשובתכם)?וואלה לא זוכרת..מרוב שישנתי אני כבר לא זוכרת שחלמתי בכלל :/ 8).מי הבן אדם שהכי הייתם רוצים לראות עכשיו?אחי הגדול! 9).מה הצלצול שלכם בפלאפון?סתם משהו לא מוכר 10).מה יהיו המילים האחרונות שתרצו להגיד לפני מותכם?היה טוב וטוב שהיה?!

גמאני :)

1).מה הכי מעייף אתכם
אנשים משעממים.. כשמדברים על נושאים משעממים.. הליכות ארוכות.. 2). מה הכי מעצבן אתכם
אנשים שדופקים ברז, צביעות, אינטרסנטיות.. 3).מה הכי משמח אתכם
כשאומרים לי שאוהבים אותי :) לראות אנשים שאני אוהבת מחייכם וטוב להם.. לקנות דיסק טוב או בגד חדש :) 4).איזה שיר של בית הבובות אתם הכי פחות אוהבים
לא חושבת שיש כזה.. באמת שאני אוהבת את כולם.. וזה אחד הדיסקים היחידים שאני אוהבת בו את כל השירים.. 5).קרמבו מוקה או קרמבו וניל
מוקה. דהההה. 6).יש אלוהים בעינכם
יאפ 7).על מה היה החלום האחרון שחלמתם (אנא מתנו תשובתכם)
משו בעבודה אני חושבת..מישו גנב לי את המשכורת.. או ששדדו אותנו
יש לי פארנויות חחח.. 8).מי הבן אדם שהכי הייתם רוצים לראות עכשיו
רן ושגיא.. רק עוד שבוע :) לא שזה אומר לכם משו.. 9).מה הצלצול שלכם בפלאפון
עכשיו טוב.. 10).מה יהיו המילים האחרונות שתרצו להגיד לפני מותכם
היה כיף.. תודה :)

RoCKeR121

New member
תשובות

1).מה הכי מעייף אתכם? שאלות מעצבנות ופעם שעשיתי משמרת כפולה בעבודה...12 שעות...בעע 2). מה הכי מעצבן אתכם?יש כל כך הרבה דברים...בד"כ אני סתם מתעלם... 3).מה הכי משמח אתכם?זה כבר לא יקרה אז מה זה משנה אם אני אכתוב את זה? 4).איזה שיר של בית הבובות אתם הכי פחות אוהבים?אני אוהב את כולם 5).קרמבו מוקה או קרמבו וניל?וניל 6).יש אלוהים בעינכם?אולי 7).על מה היה החלום האחרון שחלמתם (אנא מתנו תשובתכם)?1.על חברה שלי לשעבר 2.על העבודה שלי...חלום מוזר שאני צריך לסחוט בו מיץ תפוזים בקצב 8).מי הבן אדם שהכי הייתם רוצים לראות עכשיו?דפי חברה שלי לשעבר ואחרי זה אחי 9).מה הצלצול שלכם בפלאפון?סתם צלצול של הפלאפון קוראים לזה ספיד קינג או משהו כזה 10).מה יהיו המילים האחרונות שתרצו להגיד לפני מותכם?אני אוהב אותך דפי

SaRgE

New member
אני../images/Emo9.gif

1).מה הכי מעייף אתכם? להסביר לאמא איך לשלוח SMS 2). מה הכי מעצבן אתכם? כפייה:| 3).מה הכי משמח אתכם? כשאנשים סביבי שמחים
4).איזה שיר של בית הבובות אתם הכי פחות אוהבים? למה לסכסך?! 5).קרמבו מוקה או קרמבו וניל? קקאו זה השטן! 6).יש אלוהים בעינכם? כן 7).על מה היה החלום האחרון שחלמתם (אנא מתנו תשובתכם)? כסף
8).מי הבן אדם שהכי הייתם רוצים לראות עכשיו? יהלי!
9).מה הצלצול שלכם בפלאפון? איזה משו לא ברור 10).מה יהיו המילים האחרונות שתרצו להגיד לפני מותכם? בעע:| שבת שלום לכולםם!

Hadardur

New member
עכשיו תורי! ;)

אחלה רעיון בובה 1).מה הכי מעייף אתכם? פעם... זה היה העבודה... עכשיו מעייף ללמוד לתיאוריה 2). מה הכי מעצבן אתכם? מממ מעצבן?! שאני צריכה להיות תלויה באנשים 3).מה הכי משמח אתכם? הופעות של בית הבובות... ושאני גורמת לאנשים לצחוק? 4).איזה שיר של בית הבובות אתם הכי פחות אוהבים? אני אוהבת את כולם באותה המידה... אני חושבת 5).קרמבו מוקה או קרמבו וניל? וניל... למרות שחום זה הכי הכי (ואחי) 6).יש אלוהים בעינכם? כן, פשוט לדעתי הוא בפגרה עכשיו 7).על מה היה החלום האחרון שחלמתם (אנא מתנו תשובתכם)? חלום? זה סיוט שחוזר על עצמו! שנופלים לי כל השיניים... מספיק טוב?!! אעאעאעא 8).מי הבן אדם שהכי הייתם רוצים לראות עכשיו? את אספי שנמצא עכשיו בארה"ב כפרעע 9).מה הצלצול שלכם בפלאפון? בוב מארלי המלך No woman no cry 10).מה יהיו המילים האחרונות שתרצו להגיד לפני מותכם? Abulele אני כבר לא מפחדת ממך יותר!!! מו הא הא הא

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| עונה!

1).מה הכי מעייף אתכם? לחיות 2). מה הכי מעצבן אתכם? לחיות 3).מה הכי משמח אתכם? ללכת להופעות חיות! 4).איזה שיר של בית הבובות אתם הכי פחות אוהבים? לא יודעת :X 5).קרמבו מוקה או קרמבו וניל? וניל 6).יש אלוהים בעינכם? לא. 7).על מה היה החלום האחרון שחלמתם (אנא מתנו תשובתכם)? לא זוכרת :X 8).מי הבן אדם שהכי הייתם רוצים לראות עכשיו? חברה שלי אחת שקוראים לה דפי :X 9).מה הצלצול שלכם בפלאפון? "כל יום שאת לא איתו" של נימרוד שיקלר 10).מה יהיו המילים האחרונות שתרצו להגיד לפני מותכם? "תמותו"

ליפזוש עונההה

מה הכי מעייף אותכם? מישהי פה כבר אמרה את זה נדמה לי.. ואחח כמה שהיא צודקת... הכי מעייף אותי זה להסביר לאמא שלי אין משתמשים בפלאפון שלה.. מה הכי מעצבן אותכם? לעבוד ימי שישי! מה הכי משמח אותכם? מסיבת טבע טובה. שיר הכי פחות אהוב של הבובות? ממ.. לא נראה לי שיש כזה.. קרמבו..? ברור שמוקה.. יש אלוהים? יש .. צריך להיות... נראה לי. מה היה החלום האחרון שחלמתם? זה דווקא היה אתמול וחלמתי שעשיתי סקס עם מישהו שכבר לא בן החיים יותר.. (מפחיד קצת...) בן אדם שהכי היית רוצה לפגוש? ללא ספק לאונרד כהן.. ויש לי עוד אחד שממש הייתי שמחה לפגוש אבל לצערי הוא לא בן החיים יותר.. והוא מאיר אריאל ז"ל זמר ויוצר ענק. מה הצלצול של הפלאפון שלך? ממ יש כמה. כלומר לכל קבוצה יש צלצול. אבל העיקרי שייך למטרופולין עם לישון בלי לחלום. מה היו מילותיך האחרונות לפני מותך? ממ תעשו אהבה לא מלחמה. תודה ושבוע של אור לכולם.. ליפז.

whynot5

New member
../images/Emo15.gifאני

1).מה הכי מעייף אתכם? מתמטיקה... 2). מה הכי מעצבן אתכם? אנשים שקרנים וצבועים. 3).מה הכי משמח אתכם? להיות עם אנשים שאני אוהבת. 4).איזה שיר של בית הבובות אתם הכי פחות אוהבים?
לא יודעת... 5).קרמבו מוקה או קרמבו וניל? לא אוהבת קרמבו. 6).יש אלוהים בעינכם? בארור. 7).על מה היה החלום האחרון שחלמתם (אנא מתנו תשובתכם)? האמת היא שאני לא זוכרת. 8).מי הבן אדם שהכי הייתם רוצים לראות עכשיו?
9).מה הצלצול שלכם בפלאפון? תגידי לו- אוהד חיטמן. 10).מה יהיו המילים האחרונות שתרצו להגיד לפני מותכם?i will be back

שניר1984

New member
או קיי אני עונה

1) הרבה דברים מעייפים אותי 2) הרבה דברים 3) כשמשהו חשוב שאני צריך לעשות מצליח לי 4) אני באמת אוהב את כל השירים של בית הבובות 5) ברור שקרמבו וניל 6) יש שם משהו למעלה 7) לא זוכר 8) איזה מישהי שאני לא אגיד את שמה 9) סטיירווי טו הוון של לד זפלין 10)חבל לחשוב על המוות עכשיו

SponT

New member
אני עונה...

1. בצפר , אבל עכשיו שאין אז השיעמום... 2. החום האיום והנורא הזה שיש בתקופה האחרונה... 3. חברה שלי! :) 4. אין כזה P: 5. לא זה ולא זה, קרמבו=בעעעע. 6. לא... 7. אממממממממממממ , חלמתי שאני מסיים צבא ומתחיל את החיים שלי , ביחד עם חברה שלי וזה... 8. את החברה המדהימה שלי. 9. System of a Down - B.Y.O.B 10. לא חשבתי על זה עדיין =/

למעלה