השאלון השבועי

hadarisan

New member
../images/Emo108.gifהשאלון השבועי../images/Emo108.gif

וכמו שהבטחתי בשאלון הקודם היום השבוע השאלון שלנו יעסוק ב"מתי בפעם האחרונה או כדי שאני לא אצטרך לכתוב את זה שוב שוב מב"ה (מתי בפעם האחרונה למי שלא הבין)....אז בבקשה הרי השאלות לפניכם...וכמו תמיד תענו ותהנו!!!! 1).מתי בפעם האחרונה היית בבית צ'פר (לפני היום כמובן)? 2). מתי בפעם האחרונה חיבקת מישהו? 3).מב"ה נישקת מישהו? 4).מב"ה אמרת למישהו שאתה אוהב/ת אותו? 5).מב"ה שמעת את השיר "מדפים"? 6).מתי בפעם האחרונה שמעת את כל הדסיק של בית הבובות מהתתחלה עד הסוף? 7).מב"ה רצית להרביץ למישהו ומיז ה היה? 8).מב"ה היית בחו"ל ואיפה זה היה? 9).מב"ה קיללת, ולמה? 10).מב"ה חשבת שבית הבובות הם הלהקה הכי טובה שאתה מכיר? חברים לכל מי שחוזר ללמוד המון המון המון בהצלחה!!!!! לכל היב' (כולל אותי) שתהייה שנה מטורפת!!!! אתם אנשים מדהימים אחד אחד כאן...ושיהייה סופ"ש נעיםםםםם!

eladi88

New member
אני

1).מתי בפעם האחרונה היית בבית צ'פר (לפני היום כמובן)?אתמול 2). מתי בפעם האחרונה חיבקת מישהו? אמממ לא זוכר 3).מב"ה נישקת מישהו? גם לא זוכר 4).מב"ה אמרת למישהו שאתה אוהב/ת אותו? אוהב אוהב....לא אמרתי... 5).מב"ה שמעת את השיר "מדפים"? אתמול 6).מתי בפעם האחרונה שמעת את כל הדסיק של בית הבובות מהתתחלה עד הסוף? חחח גם אתמול 7).מב"ה רצית להרביץ למישהו ומיז ה היה? חבר שלי...יום שני 8).מב"ה היית בחו"ל ואיפה זה היה? סיני...לפני הרבההההה זמן 9).מב"ה קיללת, ולמה? אני כל הזמן מקלל...על שטויות...ככה שאני לא זוכר למה ומתי 10).מב"ה חשבת שבית הבובות הם הלהקה הכי טובה שאתה מכיר? עד היום אני חושב ככה שנת לימודים מוצלחת לכוווווווווווולם

אני

1).מתי בפעם האחרונה היית בבית צ'פר (לפני היום כמובן)? בבגרות האחרונה שנה שעברה... 2). מתי בפעם האחרונה חיבקת מישהו? אתמול 3).מב"ה נישקת מישהו? אתמול 4).מב"ה אמרת למישהו שאתה אוהב/ת אותו? אתמול 5).מב"ה שמעת את השיר "מדפים"? אתמול 6).מתי בפעם האחרונה שמעת את כל הדסיק של בית הבובות מהתתחלה עד הסוף? שלשום פעמיים ברצף 7).מב"ה רצית להרביץ למישהו ומיז ה היה? היום, אחותי... 8).מב"ה היית בחו"ל ואיפה זה היה? קיץ שעבר, כל מזרח ארה"ב... 9).מב"ה קיללת, ולמה? היום בבוקר, העירו אותי מוקדם .. 10).מב"ה חשבת שבית הבובות הם הלהקה הכי טובה שאתה מכיר? כל דקה..

pishkashit

New member
אנייי ../images/Emo9.gif

1).מתי בפעם האחרונה היית בבית צ'פר (לפני היום כמובן)? לא הייתי היום, והפעם האחרונה הייתה לפני כמה חודשים 2). מתי בפעם האחרונה חיבקת מישהו? היום 3).מב"ה נישקת מישהו? היום 4).מב"ה אמרת למישהו שאתה אוהב/ת אותו? היום 5).מב"ה שמעת את השיר "מדפים"? אתמול 6).מתי בפעם האחרונה שמעת את כל הדסיק של בית הבובות מהתתחלה עד הסוף? לפני כמה ימים 7).מב"ה רצית להרביץ למישהו ומי זה היה? לא זוכרת 8).מב"ה היית בחו"ל ואיפה זה היה? פולין. לפני שנה בערך 9).מב"ה קיללת, ולמה? לא זוכרת 10).מב"ה חשבת שבית הבובות הם הלהקה הכי טובה שאתה מכיר? ביום שני. כשראיתי את הקהל ההמוני בווליום ת"א.

hadarisan

New member
../images/Emo108.gifעונהההה-מיאווו

).מתי בפעם האחרונה היית בבית צ'פר (לפני היום כמובן)? אתמול...לצערי בכפייה 2). מתי בפעם האחרונה חיבקת מישהו?היום את כל החבר'ה 3).מב"ה נישקת מישהו?היום כמובן! 4).מב"ה אמרת למישהו שאתה אוהב/ת אותו?אתמול 5).מב"ה שמעת את השיר "מדפים"?היום 6).מתי בפעם האחרונה שמעת את כל הדסיק של בית הבובות מהתתחלה עד הסוף?היום הרכזת המגניבה שלנו שמה את הדיסק ככה לכל בית צ'פר שמענו היה מעולה 7).מב"ה רצית להרביץ למישהו ומיז ה היה? חבר שלי היום לפני כמה שעות...כמה כייף ללכת מכות 8).מב"ה היית בחו"ל ואיפה זה היה? באפריל טסתי למשלחת בקנדה 9).מב"ה קיללת, ולמה? היום ברגע שנכנסתי לבית צ'פר 10).מב"ה חשבת שבית הבובות הם הלהקה הכי טובה שאתה מכיר? היום כששמענו את הדיסק....לא רק וחושבת גם יודעת!

•No¥a•

New member
___

1).מתי בפעם האחרונה היית בבית צ'פר (לפני היום כמובן)? לפני חודשיים+ 2). מתי בפעם האחרונה חיבקת מישהו? היום 3).מב"ה נישקת מישהו? כנ"ל 4).מב"ה אמרת למישהו שאתה אוהב/ת אותו? לאזוכרת
5).מב"ה שמעת את השיר "מדפים"? לא זוכרת 6).מתי בפעם האחרונה שמעת את כל הדסיק של בית הבובות מהתתחלה עד הסוף? ממ.. לאזוכרת, אבל היום שמעתי חלק ממנו D: 7).מב"ה רצית להרביץ למישהו ומיז ה היה? היום, לחברה שלי 8).מב"ה היית בחו"ל ואיפה זה היה? - 9).מב"ה קיללת, ולמה? היום, ככה >< 10).מב"ה חשבת שבית הבובות הם הלהקה הכי טובה שאתה מכיר? ..

Hadardur

New member
או לה לה!!!!

1).מתי בפעם האחרונה היית בבית צ'פר (לפני היום כמובן)? שבוע לפני הלימודים... קורס אקסל בשביל בגרות בביולוגיה 2). מתי בפעם האחרונה חיבקת מישהו? בדיוק לפני מממ.. 6 שעות 3).מב"ה נישקת מישהו? היום :) 4).מב"ה אמרת למישהו שאתה אוהב/ת אותו? שבועיים... שבוע לאזוכרת 5).מב"ה שמעת את השיר "מדפים"? אתמול בעיייירב 6).מתי בפעם האחרונה שמעת את כלהדסיק של בית הבובות מהתתחלה עד הסוף? אתמול... כשקיפלתי מלאאאאא כביסה.. 7).מב"ה רצית להרביץ למישהו ומיזה היה?היום לידידי הכדורסלן (2.02) שלא אמר לי שהם חזרו להתאמן!!! בזונה 8).מב"ה היית בחו"ל ואיפה זה היה? הייתי בסוף מרץ-תחילת אפריל, משלחת לפולין מטעם הביצפר, חוויה גדושה ברגשות מעורבים... חובה! 9).מב"ה קיללת, ולמה? היום כשהרבצתי חחח ;) 10).מב"ה חשבת שבית הבובות הם הלהקה הכי טובה שאתה מכיר? אני חושבת כל פעם... מאז ומתמיד כפרעליהם ותודה בובה... אחלה של שאלון ואחלה של שם (חח שוב) כייף סופסוף יב'.. הגדולים בביצפר אאעאעאע כולם לפחד!!!

ny34

New member
עונה...

1).מתי בפעם האחרונה היית בבית צ'פר (לפני היום כמובן)? אממ... ב20/6/04 2). מתי בפעם האחרונה חיבקת מישהו? היום...
3).מב"ה נישקת מישהו? היום ((אבל רק על הלחי
4).מב"ה אמרת למישהו שאתה אוהב/ת אותו? אממ... לפני כמה חודשים 5).מב"ה שמעת את השיר "מדפים"? אתמול, אבל הוא בדרך.. אני שומע את הדיסק עכשיו 6).מתי בפעם האחרונה שמעת את כל הדסיק של בית הבובות מהתתחלה עד הסוף? אתמול.. 7).מב"ה רצית להרביץ למישהו ומיז ה היה? בתור לכרטיסים אחרי ווליום ת"א בבוקר, היה איזה מישהו שדחף אותי וזה נורא עיצבן אותי.. למה אנשים לא יכולים להרגע?! 8).מב"ה היית בחו"ל ואיפה זה היה? בתחילת החופש, אחרי הקורס מד"צים.. במונטנגרו 9).מב"ה קיללת, ולמה? את אותו האיש שכמעט שבר לי צלע בתחנת רכבת.. 10).מב"ה חשבת שבית הבובות הם הלהקה הכי טובה שאתה מכיר? אני חושב שהם מעולים.. אבל אהבתי שמורה ללהקות ה70'

SponT

New member
עונה...

1).מתי בפעם האחרונה היית בבית צ'פר (לפני היום כמובן)? ב-14.7 , מועד ב' במתמטיקה. 2). מתי בפעם האחרונה חיבקת מישהו? היום בבצפר, את חברה שלי. 3).מב"ה נישקת מישהו? היום בבצפר, את חברה שלי. 4).מב"ה אמרת למישהו שאתה אוהב/ת אותו? היום בבצפר, את חברה שלי. 5).מב"ה שמעת את השיר "מדפים"? אתמול. 6).מתי בפעם האחרונה שמעת את כל הדסיק של בית הבובות מהתתחלה עד הסוף? היום אחרי הבצפר. 7).מב"ה רצית להרביץ למישהו ומיז ה היה? אמממ שנה שעברה, לאחד שעיצבן אותי. 8).מב"ה היית בחו"ל ואיפה זה היה? בבר מצווה שלי לפני 4 שנים, הייתי בצרפת, הולנד ובלגיה. 9).מב"ה קיללת, ולמה? היום ,כי ראיתי את המערכת שעות שקיבלתי... 10).מב"ה חשבת שבית הבובות הם הלהקה הכי טובה שאתה מכיר? ביום שני בהופעה בווליום ת"א.

גונצ

New member
עונהה

1).מתי בפעם האחרונה היית בבית צ'פר (לפני היום כמובן)? אתמול:) 2). מתי בפעם האחרונה חיבקת מישהו? היום 3).מב"ה נישקת מישהו? היום 4).מב"ה אמרת למישהו שאתה אוהב/ת אותו? היום!!! 5).מב"ה שמעת את השיר "מדפים"? לא ידוע 6).מתי בפעם האחרונה שמעת את כל הדסיק של בית הבובות מהתתחלה עד הסוף? לא קרה מעולם... 7).מב"ה רצית להרביץ למישהו ומיז ה היה? היוםםםם איכככ איזה ילד גועל שבא וניסה לנשק אותי! 8).מב"ה היית בחו"ל ואיפה זה היה? חופש הגדול של ז' ח', אמריקההה 9).מב"ה קיללת, ולמה? היום. פשוט עיצבנו אותי! 10).מב"ה חשבת שבית הבובות הם הלהקה הכי טובה שאתה מכיר? כל יום:)

hodayoyo

New member
נמנמ../images/Emo60.gif

1).מתי בפעם האחרונה היית בבית צ'פר (לפני היום כמובן)? בבגרות בביולוגיה.. 4 ביולי 2). מתי בפעם האחרונה חיבקת מישהו? היום 3).מב"ה נישקת מישהו? נממ יום רביעי שעבר אני חושבת 4).מב"ה אמרת למישהו שאתה אוהב/ת אותו? לא דעת
5).מב"ה שמעת את השיר "מדפים"? לפני שבוע ככה 6).מתי בפעם האחרונה שמעת את כל הדסיק של בית הבובות מהתתחלה עד הסוף? לפני שבוע ככה 7).מב"ה רצית להרביץ למישהו ומיזה היה? היום למישהי שאני שונאת 8).מב"ה היית בחו"ל ואיפה זה היה? אף פעם 9).מב"ה קיללת, ולמה? לא יודעת
10).מב"ה חשבת שבית הבובות הם הלהקה הכי טובה שאתה מכיר? נממ אחרי ההופעה בווליום

SaRgE

New member
../images/Emo6.gif

1).מתי בפעם האחרונה היית בבית צ'פר (לפני היום כמובן)? במבחן קיץ:( 2). מתי בפעם האחרונה חיבקת מישהו? ביום שלישי
3).מב"ה נישקת מישהו? לפני הרבה זמן:| 4).מב"ה אמרת למישהו שאתה אוהב/ת אותו? בבוקר:) 5).מב"ה שמעת את השיר "מדפים"? היום
6).מתי בפעם האחרונה שמעת את כל הדסיק של בית הבובות מהתתחלה עד הסוף? אוהו:|.. 7).מב"ה רצית להרביץ למישהו ומיזה היה? זה לא מסוג הדרבים שאני זוכר
8).מב"ה היית בחו"ל ואיפה זה היה? צרפת, לפני שנתיים (אני מחרים את חו"ל!) 9).מב"ה קיללת, ולמה? אתמול:| כי נגמר החופש:( 10).מב"ה חשבת שבית הבובות הם הלהקה הכי טובה שאתה מכיר? אפעם |שורק|
שנת לימודים סבירה! (אין עוד ספויילרים??)

אענה גם :]

1).מתי בפעם האחרונה היית בבית צ'פר (לפני היום כמובן)? ביום האחרון לפני החופש. לשמחתי. 2). מתי בפעם האחרונה חיבקת מישהו? היום בבוקר את כולם. 3).מב"ה נישקת מישהו? מזמן :/ 4).מב"ה אמרת למישהו שאתה אוהב/ת אותו? היום, לאח שלי. 5).מב"ה שמעת את השיר "מדפים"? היום
6).מתי בפעם האחרונה שמעת את כל הדסיק של בית הבובות מהתתחלה עד הסוף? היום.
7).מב"ה רצית להרביץ למישהו ומי זה היה? לידיד שלי, הוא גר בחדר לידי והוא מרעיש לי כל הזמן :/ (זה מין בית ארוך כזה עם המון חדרים, כל אחד עם חדר משלו, ככה זה קיבוץ
) 8).מב"ה היית בחו"ל ואיפה זה היה?בסיני (נחשב?) בפסח. 9).מב"ה קיללת, ולמה? את חברה של, הבוקר, כשהיא העירה אותי לביצפר. 10).מב"ה חשבת שבית הבובות הם הלהקה הכי טובה שאתה מכיר? תמיד (?) המשך שבוע טוב.. אוהבת המון, אופיר

dani3p

New member
עונה

1- הייתי בבצפר באמצע החופש שאמרו לנו שהספר מחזור הגיע. שיקרו לנו. 2- חיבקתי את אחותי לפני 3 שניות 3- נתתי נשיקה לאמא שלי לפני השינה.. אבל נשיקה נשיקה? לפני שבועיים לחבר 4- לפני כמה שעות.. 5- לפני איזה יומיים.. אולי 3 6- לפני 3 ימים בערך. נו לא זוכרת! 7- רציתי להרביץ ל.. דמות הזאת מ"מדורת השבט" זה שהטריד מינית את חני פירסטנברג. 8- הייתי בחו"ל בחנוכה השנה. בדנמרק ובלגיה 9- קיללתי את הרכזת הקודמת שלי. כי היא השטן 10- חשבתי אתזה.. ביום שבת שראיתי את המצעד ואת למעני בהצלחה בלימודים!!! צ'או

matanbru

New member
אני

1. 6.7 בגרות אחרונה בחיים שלי (אני מקווה עדיין לא בדקתי תציונים) 2.היום חיבקתי מישהו מהגיבוש 3.לפני איזה חודש 4.לפני 3 חודשים לאקסית 5.לפני 4 ימים 6.שלשום 7.יום רביעי בהופעה של היהודים היה מישהו שנדבק אליי ולא נתן לי לקפוץ 8. הייתי באיה נאפה ב20.7 9.אני כל היום מקלל ולא יודע למה בטח בלי סיבה 10.כל שניה ושניה אני חושב ככה

RoCKeR121

New member
ושוב אני חוזר!

).מתי בפעם האחרונה היית בבית צ'פר (לפני היום כמובן)?24.08 מבחן קיץ בעעע 2). מתי בפעם האחרונה חיבקת מישהו?אתמול:):):):):) 3).מב"ה נישקת מישהי?אתמול:):):):) 4).מב"ה אמרת למישהו שאתה אוהב/ת אותו?אממממ לפני חודשיים...(כשהייתי עם חברה שלי לשעבר...) 5).מב"ה שמעת את השיר "מדפים"?אתמול.... 6).מתי בפעם האחרונה שמעת את כל הדסיק של בית הבובות מהתתחלה עד הסוף?אתמול 7).מב"ה רצית להרביץ למישהו ומיז ה היה?לידידה הכי טובה שלי שממש עיצבנה אותי אתמול... 8).מב"ה היית בחו"ל ואיפה זה היה? וואוו זה היה מזמן...לפני שנתיים בסיני(אפילו לא סיני...הילטון טאבה...) 9).מב"ה קיללת, ולמה?אתמול כשגיליתי שאין לי מספיק כסף לחזור הביתה מת"א...בסוף התקמבנתי.... 10).מב"ה חשבת שבית הבובות הם הלהקה הכי טובה שאתה מכיר?לא חשבתי ככה...סורי...הם להקה טובה אבל יש הרבה שהם יותר טובות(ורובן לא מהארץ...)

../images/Emo3.gif

1). מתי בפעם האחרונה היית בבית צ'פר (לפני היום כמובן)
היום לא הייתי
אז אתמול... 2). מתי בפעם האחרונה חיבקת מישהו
עכשיו, חברה שישנה אצלי הלכה.. 3). מב"ה נישקת מישהו
עכשיו. כנ"ל. 4). מב"ה אמרת למישהו שאתה אוהב/ת אותו
אתמול 5). מב"ה שמעת את השיר "מדפים"
האמת שהיום.. 6). מתי בפעם האחרונה שמעת את כל הדסיק של בית הבובות מהתתחלה עד הסוף
שבוע שעבר.. 7). מב"ה רצית להרביץ למישהו ומי זה היה
עכשיו לאחי הקטן.. חפר לי רצחחח.. 8). מב"ה היית בחו"ל ואיפה זה היה
פףףף בכיתה ה' משו כזה.. 9). מב"ה קיללת, ולמה
אתמול. איבדתי את העגילים שלי בנאפיס והתעצבנתי.. אבל הם נמצאו בסוף
10). מב"ה חשבת שבית הבובות הם הלהקה הכי טובה שאתה מכיר
ברגע שקניתי את הדיסק ושמעתי את כולו..

למעלה