התפקדות חודשית

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifהתפקדות חודשית../images/Emo195.gif

שם: גיל: איזור בארץ: ציפיות מהסידרה: תישאר/' החודש בפורום? תמונה שאת/ה רוצה להוסיף:

adidasabc

New member
../images/Emo108.gifמתפקד../images/Emo9.gif

שם: עדי
איזור בארץ: צפון
ציפיות מהסידרה: שתעניין ו"תחמם את החורף"
תישאר/י החודש בפורום? כן
תמונה שאת/ה רוצה להוסיף: --

THE ILLEGAL ONE

New member
מתפקדת

שם: חן גיל:15 איזור בארץ:השרון ציפיות מהסידרה:שתיהיה מעניינת תישאר/' החודש בפורום?כמובן תמונה שאת/ה רוצה להוסיף:של באני שלי חתיך הא?

BRANGELINA

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo215.gif

שם: קסם גיל:15 איזור בארץ:חולון ציפיות מהסידרה:שתהיה טובה ואיכותית תישאר/' החודש בפורום?ברור תמונה שאת/ה רוצה להוסיף:קרן

../images/Emo3.gif

שם: הדס גיל:17 איזור בארץ:צפון ציפיות מהסידרה: יונתן ברק
תישאר/' החודש בפורום? מקווה מאוד
תמונה שאת/ה רוצה להוסיף:ירווווווששששלללללייייייםםםםם חחחח אני רוצה להתקבל ליחידת ההסרטה ואני צריכה תיק עבודות אז הכנתי אתמול(היום אני מסיימת) איזה משהו מצחיק על ירושלים חחחח

אושRתי

New member
עונה../images/Emo13.gif

שם: כמו הניק גיל:25 איזור בארץ:ירושלים ציפיות מהסידרה:שתצליח ! תישאר/' החודש בפורום?עד הסוף.
סופ"ש נעים לכולם

טינקר12

New member
עונה!

שם: אלונה גיל:12 איזור בארץ:תל אביב ציפיות מהסידרה: שתהיה איכותית תישאר/' החודש בפורום? אמ.. כנראה שכן!

בכריתוש

New member
מתפקדת!../images/Emo163.gif

שם: נעם גיל: מחר 15
איזור בארץ: ת"א ציפיות מהסידרה: שתהיה מצחיקה ומעניינת
תישאר/' החודש בפורום? ברור! תמונה שאת/ה רוצה להוסיף: אהמ אין

shir92

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: שיר גיל: 15 וקצת איזור בארץ:מרכז ציפיות מהסידרה:שתהיה מעניינת
תישאר/' החודש בפורום?נראה לי שכן...
תמונה שאת/ה רוצה להוסיף: סתם תמונה יפה

כן המפקד!

שם: יעל גיל:16 (עוד חודש) איזור בארץ:נתניה ציפיות מהסדרה: שתהייה טובה כמו שאני מצפה תישארי החודש בפורום?: נקווה אם ךא יחסמו אותי על זה שאני לא יודעת לשרשר אז כן.. תמונה שאת רוצה להוסיף:אני רוצה מאד ואני לא יודעת איך..

אושRתי

New member
כל עוד אין סיבה לחסימה אז לא תהיה חסימה../images/Emo13.gif

אין לך ממה לחשוש..

dand22

New member
מתפקדת ../images/Emo3.gif

שם: דנה גיל: 16.3 איזור בארץ: ת"א ציפיות מהסידרה: גבוהות.. אני כ"כ מחכה כבר שיתחיל שאני פוחדת שיש מצב שאני אתכזב בסוף חח.. למרות שלא נראה לי.. עירית לינור כותבת מעולה. תישאר/' החודש בפורום? בטח :) תמונה שאת/ה רוצה להוסיף: אין

מתפקדת

שם: עדי גיל:25 איזור בארץ:מרכז ציפיות מהסידרה: שיהיה מענייו תישאר/' החודש בפורום?כן תמונה שאת/ה רוצה להוסיף:

נעה 124

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif../images/Emo113.gif

שם: נעה גיל: 13 איזור בארץ: חור נידח ליד חיפה ציפיות מהסידרה: שתצליח ושתהיה סדרה טובה..
תישאר/' החודש בפורום? בטח! תמונה שאת/ה רוצה להוסיף: משהו שמצאתי בשיטוטי הרבים בתיקיות תמונות שיש לי במחשב.. איזה כיף להיזכר

למעלה