חדשה

gezer5

New member
../images/Emo108.gifחדשה

הי אני חדשה כאן ונורא שמחתי לדעת שיש פורום לאנשים כמוני, אפשר להגיד שאני די סובלת מהחברה שלא מבינה אותי . אשמח להעביר דעות וחוויות עם אנשים בדעה שלי. האמת שאי בת 33 ולא כלכך מתחברת ל "אינסטיקנט האימהי" הכי כואב לי על אמא שלי שלא יהיה לה נכד ממני וכמובן שזה לא אומר שאני הולכת לעשות ילד(גם היא מבינה את זה) בקיצור אשמח לדבר

shirlip77

New member
ברוכה הבאה

אני חושבת שכולנו כאן נתקלות (סובלות) מהחברה, היום שוב עיקמו לי את האף החברות שאמרו "עוד 5 שנים נראה אותך עם עגלה של תאומים" התערבתי על המבורגר לעוד חמש שנים שאני לא. לא מאמינים לי, מכירה? בכל מקרה כחדשה בפורום, אני חייבת לציין שמצאתי לי בית חם לרגשותי ה"לא אמהיים" ברוכה הבאה קחי קפב
ותהני

QueenOfMagic

New member
שלום לך גזר וברוכה הבאה!

זה בסדר גם לי אומרים שאני אשתנה ויהיו לי ילדים והם יהיו כל עולמי (מקווה שגם אם יהיו לי ילדים הם לא יהוו אפילו לא 25% מחיי). זה נראה לי פטתי שאימהות מקדישות את כל חייהן ומרצן לילדיהן ואין להן דקה לעצמן בגלל ההקרבה הזו שמבחינתי נחשבת לעינוי. אבל יהיו כאלה שיחלקו על דעתי והינני מכבדת את דעתן וכמובן את מרצן הבילתי נדלה לגידול ילדיהן!! אימא שלי טוענת שכדאי לי למהר (אני כולה בת 21) ולעשות ילד כמה שיותר מהר כדי ש: א' תספיק לראות את נכדיה ממני ב' להיות אימא צעירה זה דבר טוב בעל יתרונות נכון להיות אימא צעירה יש בזה יתרונות אבל אם אין לי אמצעים להחזיק את עצמי לבד ובטח ובטח שאסור לי לחשוב על כיוון ילדים גם אם הייתי רוצה את הצרה הזו עליי. חוצמזה כשצעירים צריך להינות מהחיים ולא לשבת בבית עם חיתולים. ועוד חוצמזה...מי רוצה את התוצר הלוואי הזה שניקרא ילד.....ברר מצמרר אותי. בקיצור בהצלחה.. לפחות את בגיל שנחשב למשהו שכאילו אין דרך ממנו חזרה למרות שיש כאלה שבגיל 50 יולדות את ילדיהן הראשון שזה מזעזע עד מאוד במיוחד כי זה הילד שיסבול מאימא זקנה לאללה שלא תוכל לעשות איתו כל מה שאימא שילדה בגיל נורמלי היתה עושה איתו

קנגרi

New member
סתם אנקדותא:אם יהיו לך ילדים..

את תצחקי על האחוז 25% ... הם תופסים 100! 100% מחייך....

QueenOfMagic

New member
אם יש טעות שאני לא אעשה

כמו אחיותיי הגדולות...זה להשקיע בילדיי כאילו הם כל עולמי. חוצמזה - הסיבה שאני לא רוצה ילדים זה בגלל שהם דורשים יותר מדי. למעשה זה מפלצתי וסדיסטי להביא ילדים לעולם מבחינתי. ומכיוון שטוב לך...אינני יכולה להגיד לך שבחירתך היא לא טובה. אני שמחה שיש לך את האושר שלך...אבל מה שהוא נחשב לך לאושר. לי נחשב כסבל אדיר...ולא כי הוא ייקח את החופש שלי..או את הקריירה. אלא כי אני אחראית על יצור שעד הגיעו לגיל 18 צריך להדריך אותו. אני מעדיפה על פני זה חיה שאחרי כמה חודשים אני יודעת שבטעות לא תשרוף את הבית ולא תיקח סמים ושגם לא תדבר יותר מדי. אם יש משהו שאני שונאת זה שיחות של ילדים קטנים...מוציא אותי מדעתי. מכיוון שהסכמתי להתפשר עם בן זוגי על אימוץ...אני בשום פנים ואופן לא מתכוונת לוותר ולו על פסיק קטן בחיי למען אותו ילד..ואם יהיו וויתורים משמעותיים מדי (מבחינתי) אז פשוט לא אאמץ ילד..לא מתכוונת להתפשר על שלוות הנפש שלי אפילו לא באינצ'

קנגרi

New member
זה בסדר..

אני סתם צחקתי.. קשה להעביר במדיה הזאת מה שממש מתכוונים... אבל עלי לציין שלפעמים מרגישה כמוך.. "( לפחות בחלק ממה שאת משתפת. ולפחות בלילות כשאני מתה מעייפות) אני ממש ממש מקבלת את דיעותיך ודיעות חברות הפורום.. באמת כל אחד מה שמתאים לו.. כמו שכתבת.. אני מאושרת מבחירותייי.. ובעלי ( בעוד כמה שנים) רק צריך להגיד שהוא רוצה את השלישי ואני בשמחה אביא אותו...
בקיצור.. דיעות שונות ולגיטימיות. כל טוב

inbal76

New member
ברוכה הבאה, גזר ../images/Emo140.gif

את לא לבד, והנה מצאת אנשים שכן מבינים אותך
(אנחנו). ואם אמא שלך מבינה, אז זה כבר טוב.

ברוכה הבאה, ונגעת בנקודה כואבת ...

הי גזר, גם אני בת 30+ ומעולם לא היה לי "אינסטינקט אימהי". האמת היא שתמיד חשבתי שזה יעבור לי עם הגיל, ואפילו קצת קיוויתי שכך יהיה, אך השנים עוברות וה"גיל" לא מגיע. אני מקנאה בך על שאמא שלך מבינה אותך (אמא שלי לעולם לא תבין), ואני שותפה לכאב שלך על שאמא שלך לא תזכה לנכדים ממך. גם אני כואבת את אותה נקודה, והלחץ שאמא שלי מפעילה עלי בנושא לא ממש עוזר. מה גם שיש לי אח אחד, קטן ממני אבל כבר לא ילד, וגם הוא לא ממש "מתקדם" בכיוון של חתונה וילדים (אני עדיין לא יודעת אם יש לו משהו עקרוני נגד או שהוא פשוט עדיין לא מצא, אבל זה לא ממש משנה את המצב). האם לך יש אחים/אחיות שאולי יביאו לאמך נכדים, או שאת "תקותה היחידה"? אני מרגישה די רע בעניין הזה.

efroch99

New member
הי גאטו, את יכולה להרחיב...

למה את חושבת שאמא שלך כל כך רוצה או צריכה נכדים? אני חושבת שאולי את יכולה לעזור לה על ידי שינוי מהותי של נקודת המבט. מה באמת חסר לה? אולי אם היא נהנית מילדים היא יכולה לעסוק בפעילות התנדבותית עם ילדים, פעילות שתיתן לה המון סיפוק וגם את הביחד הזה עם ילדים שהיא צריכה. חבל שתרגישי רע, אולי את יכולה לדבר איתה ולנסות לראות איזה אלטרנטיבות יש בשבילה. ברור שההקרבה פה מצידך גדולה מדי על מנת לספק לה את זה כמו שהיא רוצה, ולכן צריך למצוא דרך אחרת להקל עלייה.

אמא שלי רוצה נכדים כי ...

פשוט כי זה מה שהיא רוצה. כזאת היא אמא שלי. היא רוצה נכדים משלה כלומר ממני ולא סתם "ילדים" לטפל בהם. אפילו כשדיברתי על אימוץ (כי בעלי עקר), היא לא היתה מוכנה לשמוע ורק שאלה אותי למה אני לא חושבת על שימוש בתרומת זרע כדי שיהיו לה נכדים ממני, ולא ממישהו אחר. היא רצתה ילדים, ולכן הביאה לעולם אותי ואת אח שלי, ומעולם היא לא ניסתה לומר אחרת - כאשר שאלתי אותה בתור ילדה למה היא הביאה אותי לעולם, והאם היא באמת חשבה שאני רוצה להגיע לכאן, היא פשוט אמרה לי חד וחלק "רציתי ילדה". זהו. היא לא חשבה אז על זה שלילדה שהיא מביאה לעולם יכולה להיות דיעה אחרת על העניין, כמו שעד היום היא חושבת שכל מה שמוצא חן בעיניה ימצא חן גם בעיני. עד לפני כמה שנים היא עוד היתה מביאה לי מחו"ל בגדים שהם בכלל לא לפי הטעם שלי רק בגלל שהם מתאו חן בעיניה, והיא לא יכלה לקנות אותם לעצמה, כי זה לא התאים לה בגודל ... אח"כ היא היתה מופתעת מאד לגלות שזה לא מוצא חן בעיני. היום אבא שלי כבר למד לרסן אותה בעניין.

gezer5

New member
תגובה מאוחרת לגאטו

הי מצטערת שלקח לי כמה ימים( עבדתי כמו משוגעת) ורק בסופי שבוע אני מצליחה לשבת מול הפורום- עוד סיבה לא להביא ילדים לעולם. למי יש זמן:? חבל לי שאמא שלך לא מקבלת את הנושא, אצלי יש עוד שתי אחיות שאחת מאוד רוצה ילדים והשניה עדיין קטנה אבל אני מאמינה שיהיו לה. האמת שמישהי כאן כתבה לך וזה נראה לי רעיון טוב לשבת מול אמא שלך ולנסות להביןן מה באמת מפריע לה ולמה היא לא יכולה לקבל את זה ככה אשמח לדבר עוד

למעלה