חדשות ועדכונים

Music Man XD

New member
מפיק על האלבום הבא של Florence + The Machine.

Paul Epworth, מפיק שעבד עם Florence + The Machine על אלבומם החדש, צייץ בחשבון הטוויטר:
"Had a week of wonderful mixes coming in for Florence 2. I love handing something over to hear it come back better. I feel for the a&r dept having to try and whittle these tracks down to 10 or 12 because there really are no weak ones.
"It's a weird record that sounds live in ways and like a machine in others, with sensitivity and power from both the music and Flo's voice."​
נשמע מעניין. אתם מחכים לאלבום הבא?

Music Man XD

New member
My Step ../images/Emo99.gif אחד השירים הטובים שלהם!

צופה עכשיו. תודה על העדכון!

Music Man XD

New member
Pusha T Feat. Kanye West & Yong Jeezy ../images/Emo240.gif

Pusha T מארח את קאנייה ווסט ויאנג ג'יזי בשיר חדש שנקרא "Amen". השיר יכלל ב-EP ש-Pusha T ישחרר בסוף אוגוסט. בינתיים ניתן להאזין כאן: http://www.rap-up.com/2011/08/15/new-music-pusha-t-f-kanye-west-young-jeezy-amen/#more-94029 מה דעתכם? לדעתי זה לא רע מרושם ראשוני, אבל גם לא מדהים.

DCOW123

New member
../images/Emo45.gifאהבתי.

לא נתפס שזה ישראלי. מזכיר לי טיפה את Goldfrapp.

DAN1EL

New member
כן, זה מזכיר את מה שגולדפראפ עשו

באלבום השני והמעולה שלהם. אבל אני מקווה לראות גם באלבום הבא את שמחת החיים ה"טרי פויזנית" הזאת שמבליחה גם בשיר הזה לכמה שניות. הדיסק הקודם פשוט מטורף. אחד מאלבומי העשור הקודם שלי. משהו כמו מדונה של האייטיז על אסיד.

Music Man XD

New member
לא יודע.

מצד אחד, יש שם כמה מראות מאוד יפים (הזכיר לי קצת דברים שקאנייה עשה לאחרונה, אבל פחות טוב). מצד שני, יש בקליפ משהו עייף וקצת מגעיל
לא יודע מה דעתי.

למעלה