חוות דעת על מלונות

SweetTemptation

New member
../images/Emo108.gif חוות דעת על מלונות

למי שהיה...איך המלונות הבאים? 1. "נובוטל אירפורט"- וורשה. 2. "אירופה"- סטרחוביצה 3. "מילניום"- בוכניה 4. "גרומדה סנטרום"- וורשה. בנוסף נהיה גם במסעדות "ירושלים" בורשה, "ציגנסלי טרזיטה" בבוכניה ובמסעדת המלון "ויטק" בבוכניה. יש חוות דעת על המלונות והמסעדות?

טיפקסית

New member
גרומדה סנטרום מצוין

[היתי שם בשלושת הלילות האחרונים למסע שלנו] מלון על רמה,יש מעלית חצי שקופה בכניסה,מלון די טכנולוגי. אוכל מצוין,בופה פתוח [חינם]. החדרים די מרווחים,רק זהירות מהבקבוקי סודה בחדרים,הם עולים כסף!! המלון אגב הוא של איזה 5 קומות [ככה זה היה כשאנחנו היינו,בטח התפתח מאז],החדרים הכי טובים הם בקומה השנייה. המאבטחים של המלון ממש נחמדים,מאוד עזרו לנו כשהיינו שם. מצרפת לך את האתר הרשמי,את תמיד מוזמנת להיכנס ולהתרשם בעצמך

תגובה

הייתי במלון אירופה, בלובלין,,, מלון מהמם... מפואר.. וממש יפה. קיבלנו סוויטה שם והחדר היה ענק .. מסעדת ירושלים בוורשה נמצאת בקניון ענק..(שיכולנו רק להסתכל בחלונות - לא נתנו לנו לטייל=/) מבחינת האוכל- לא משהו, פלאפל, שניצל וצ'יפס- קפוא, כמו שיש לקנות בארץ.. אבל נחמד שם... לנו עשו קריוקי עם שירים ישראלים וזה היה נחמד..

Old Cat

New member
מלונות מצויינים, לא מבין בכלל

למה ללכת לכאלו מלונות במקום לחסוך קצת. רמת הפינוק של היום הופכת לדרישת הסטנדרט של מחר, ולא יודעים גבול. מה קרה עם טיולי נוער באכסניות נוער? טוב, זה אולי בגלל הגיל שלי. ככה: נובוטל אירפורט זה האח המרוחק יותר של נובוטל סנטרום, נמצא לא רחוק משדה התעופה. מלון טוב מאד. הקהל הרגיל הוא בעיקר אנשי עסקים שמצפים לשקט ומנוחה, דהרה במסדרונות ובין הקומות לא מתקבלת כסימן לנימוס טוב. גרומדה צנטרום זה מה שידוע גם בשם "דום חלופה" DOM CHLOPA . מקום מצוין, כאשר החלק החדש יותר שלו (השמאלי בתמונה העליונה שבקישור) הוא בנין חדש והחלק הימני בתמונה הוא הבנין הישן יותר והמשופץ. גם כאן, למרות שהרוב תיירים אבל בכל זאת השתוללות לא מתקבלת בעין יפה. גם לא צעקות. (ממש ליד המלון, בפינת הרחוב, יש חנות השוקולד הכי טובה בעיר. נקראת WEDEL.). מסעדת ירושלים בוורשה זה קיטש ברמה. נקראת גם "מסעדת המלצרים המזמרים". זה צריך לומר משהו על רמת הקיטש.

Old Cat

New member
במחשבה שניה

אולי הכוונה למסעדה אחרת. זאת שהזכרתי נקראת וורשה-ירושלים.

d a nn a 22

New member
חוות דעת על מלונות 2 :)

ואיך המלונות הבאים?: 1. גרומדה סנטרום - ורשה 2. אירופה - לובלין 3. גרומדה - פשמישל 4. express by holiday -קרקוב 5. kasprowy - זאקופנה

Galuush

New member
יהה אתם לנים בזקופנה?!?!

נחמד לכם... המקום ממש ממש יפה... אהבתי לאללה... לצערי לא ישנתי שם, אבל אהבתי את השוק שהיה שם ואת הנוף...

אירופה לובלין

ממש מלון יפה.... מפואר... שאנשי עסקים מתארחים שם... החדרים גדולים ומרווחים - אני קיבלתי את הסוויטה... האנשים נחמדים.... חבל שהיינו רק לילה אחד.... את השאר אני לא מכירה

Feeorin

New member
הייתי במילניום...../images/Emo211.gif

חזרתי היום בבוקר ואחד המלונות היה מילניום ואם זה המלון שאני זוכרת אז הוא זוועתי, אם יהיה לך מזל תקבלי חדר גדול, לי היה חדר קטן ומקלחת לא הייתה לי עד 12 בלילה כי הדוש לא עבד וגם אז המלחת בקושי עבדה

חוות דעת על מלונות 3 ../images/Emo8.gif

1. זמושקי- זמוש 2. גרמדה שדה"ת- ורשה 3. יוסטינה- קרקוב מישהו היה?

למעלה