חיות מחמד- שאלה....:)

sidharta

New member
../images/Emo108.gif חיות מחמד- שאלה....:)

יש לי שאלה :) מה דעתכם על גידול חתול או כלב בתור חיית מחמד, למרות שהם אוכלי בשר? זאת אומרת, אני מתה על חתולים, אבל המחשבה שאצטרך לקנות להם פרות ותרנגולות מרוסקים בקופסא מרתיעה אותי קצת... ולא נראה לי שאפשר להאכיל חתול בטופו וחלב...:) אני כל כך אוהבת חתולים :) מה לעשות? האם זה נכון מוסרית לגדל חייה צורכת בשר אם אתה צמחוני, ואין חווה בה החתול יכול לצוד בעצמו :) ?

יוגי בר

New member
ממש לא צריך...

שלום יקירתי. קחי לך חתול. זה כייף לגדל חתול. ואגב, חתול ממש לא צריך אוכל מקופסא. תשכחי מזה. יש שקיות מזון מוכן. החתול אוכל בשמחה ומתפנן. יש ימבה של סוגי מזון מוצק לחתולים. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

Talia E

New member
אני מבינה אותך

ועם זאת, נראה לי שבאימוץ חתול את תורמת יותר לבע"ח מאשר באי-קניית מזון עבורו. הצלת חתול אחד - הצלת חיים. לא קנית אוכל של חתולים - אפילו לא הזזת לתעשייה. אכן אין ברירה, אם מגדלים חיה אוכלת בשר מבלי שיש לה אפשרות לצוד את מזונה - יש לתת לה בשר (אם בצורה יבשה או רטובה) מהתעשייה הקיימת. מזון לחתולים וכלבים עשוי משאריות תעשיית ההרג שמקיים המין האנושי עבור עצמו - ואולי זו חצי נחמה. אם את מעוניינת - שלחי לי מסר אישי, יש לי מועמדת מקסימה לאימוץ - גורת חתולים (כבר אוכלת לבד והכל), שעקב תאונת דרכים נקטעה לה רגלה הקדמית ולכן הוצאתה מהרחוב יוכל בהחלט להוות הצלת חיים. שיהיה לך יום טוב!

למעלה