חתולים

Noaal

New member
../images/Emo108.gif חתול פרסי גזעי למסירה

למסירה חתול פרסי בצבע חול (גינג'י בהיר) בן שנתיים שלוש, פנים פחוסות. יסורס לפני המסירה. נמצא בצב"ח ירושלים - לפרטים 7700221/4 - 054 אני מקווה שביום ראשון תהייה תמונה (אבל תאמינו לי (ואני לא אוהבת פרסים) הוא מדהים).

סיביון

New member
גורים יפהפיים ומיוחדים למסירה

הגורים מתולעים ומפורעשים, אוכלים אוכל יבש ועושים צרכים בארגז. אני גרה בחיפה אך מוכנה להסיע אותם לכל מקום בו יחכה להם בית אוהב

../images/Emo108.gif ברני מחפש בית

ברני המתוק ננטש עם אחיו כאשר היו בני 4 ימים. הוא גדל להיות חתלתול ידידותי, מתפנק ומשעשע מאוד. קיבל טיפול נגד תולעים ופרעושים וחיסון ראשון. ברני נמצא כרגע בירושלים.

../images/Emo54.gif מחפש אנשים מיוחדים

פיצקי ננטש בפתח דלת ביתו של "סבלנות" בקופסת קרטון. פיצקי כנראה אינו רואה, אך הוא מתנהג לגמרי כמו חתלתולים אחרים - הוא משתולל, צד, משחק. הוא גם מתפנק מאוד ואוהב ללקק ידיים ופנים. מי שיפתח אליו את ליבו יזכה בחתלתול מיוחד מאוד.

סיביון

New member
../images/Emo99.gif מתוקי

מניסיון, חתולים עיוורים שחיים בבית הם לא חתולים מוגבלים בשום צורה. הגורים העיוורים שהיו אצלי התמצאו בבית בדיוק כמו החתולים הרואים שלי וגם היו משחקים ומתלטפים כמו חתולים רגילים לכל דבר. אנשים שבאו אליי היו בטוחים שהם רואים. אלה חתולים שעושים צרכים בארגז ואוכלים ושותים מהקערות בלי שום עזרה או הכוונה. מי שמאמץ חתלתול שכזה זוכה ב-

spiky1

New member
2 גורות טריק' (אחיות) רוצות להשאר

יחד בבית חם ואוהב.

גור ג'ינג'י מתוק מחפש בית חם

חתולון בן חודשיים וחצי בערך, שנמצא נטוש ומסכן ברחוב, מחפש דחוף בית. הוא עושה צרכים בארגז, אנרגטי וחמוד ביותר!! תמונה מצורפת. מי שמעוניין שישלח לי מסר עם מס' טלפון ואני אחזור אליכם.

lironli

New member
גורת חתולים מדהימה ביופיה לבית חם

גורה יפהפיה בת חודש וחצי, פרוותית בצבע לבן-שחור, חברותית באופן מיוחד, נוחה ומתוקה מחפשת בית חם. 0507627262

pie and cactus

New member
שושה רוצה בית!

שושה היא גורונת בת חודשיים וחצי, מחוסנת, מפורעשת ומתולעת.היא מקסימה ומיוחדת במינה - אוהבת פירות, ליטופים ומשחקים, ובאה כשקוראים לה. היא משחקת עם החתולים הגדולים שלי, ובכלל מסתדרת מעולה בבית.היא בצבע טורטי (ג'ינג'י מנומר שחור), ותימסר תמורת התחייבות לעיקור. עזרה בבהתאלקמות תינתן בשמחה.

WTR

New member
סוניק מחפש ../images/Emo82.gif חם

בן כחודש וחצי, עצמאי ומחונך לעוד פרטים ותמונות יש לפתוח את הקובץ המצורף 0544963973

למעלה