כדאי לקרוא בבלוגיה - 13/5/07

עידכון חדש של ה-בלוג

הומלצתם על ידינו? בואו תראו איך תוכלו לפרסם זאת בבלוגכם. נבו חוזר עם פינת הקולנוע, שיר והליידי בפינות כרגיל ומאמי נפרדת מה-בלוג. כל זה וההמלצות כרגיל בעידכון של ה-בלוג

חהמן

New member
חה!

קומיקס יומי מצחיק! לפחות, אנחנו מקווים שמצחיק... לא היינו כאן בסוף שבוע, אבל קומיקסים היו גם היו, סופשבוע שחיתות: שישי - דרשת השבוע - שחיתות + קולנוע שבת - מצידי שיתחפש לקואלה בעצמו וישב שם, העיקר שזה יקרה! היום - שחיתות בעולם הקומיקס מחר: איש ההמבורגר מציג את הסייד-קיק האולטימטיבי! אנשי חה!

צחי מז

New member
יצאתי מהדיכאון! ../images/Emo3.gif

והיום בבלוגי, עדכון מסוף החורף (שלמרות טענות החזאים קצת חזר לבקר. בירושלים קריר היום). או: מתי חזרתי לעשן ולמה זה טוב, בעצם. יום נעים, צ.

מאיה 123

New member
סתם משהו חמוד ../images/Emo13.gif

אני בדרך כלל לא עושה דברים כאלה, אבל יצא לי לקרוא את הפוסט הזה במקרה ואני חייבת להגיב עליו. אז נכון זה לא עמוק יותר מדי (או בכלל), אבל זה פשוט. וקולע. עוד לא יצא לקרוא את שאר הבלוג, אבל לפחות אני יודעת שיש לי מה לעשות אם וכאשר ישעמם :). יום טוב!

שאלה

איך אני שולחת ספור "יום הרשומה 2007" ואיך אני שמה את התגית, סליחה על השאלה המטופשת, זאת הפעם הראשונה שאני משתתפת, תודה

suki da yo

New member
התחרות הסתיימה כבר

המנצחים הוכרזו... והחלון בבלוגיה לא הוסר מסיבה כזו או אחת... בכלל מקרה חכי לתחרות הבאה...

mary lou

New member
ליתר דיוק

יום הרשומה לא היה תחרות הוא היה יום. כמו ש"יום העצמאות" זה יום. לכן אין בכלל מנצחים, אבל גם אין טעם להוסיף את התגית כי זמנה עבר לפחות על יום הרשומה של שנה הבאה...

suki da yo

New member
מה זה לא ברור...

... שאני רואה יום הרשומה וקוראת ארץ אהבתי?

ילדים, בושה ואכזבה../images/Emo41.gif

על מפגש מאוד עצוב עם ילד סובל וסב בהכחשה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=985319 ...הצרחות התגברו: BALL, BAAL, BALL. הילד הצועק קם וניסה להגיע אל הכדורים. הסב משך בידו והילד החל להפיל עצמו אל הרצפה כמו שהבן שלי היה נוהג כשהיה מנסה להביעה מחאה. זכרתי היטב מה קורה כשמחזיקים לילד את היד במצב כזה – הילד פורק את המרפק וצריך ללכת אתו לבית החולים. תפסתי את הילד הצועק וייצבתי אותו שלא ייפול. אמרתי לסב: אדוני, אתה מוצא לו את היד מהמקום....

למעלה