הומלצתם על ידינו? בואו תראו איך תוכלו לפרסם זאת בבלוגכם. נבו חוזר עם פינת הקולנוע, שיר והליידי בפינות כרגיל ומאמי נפרדת מה-בלוג. כל זה וההמלצות כרגיל בעידכון של ה-בלוג
אני בדרך כלל לא עושה דברים כאלה, אבל יצא לי לקרוא את הפוסט הזה במקרה ואני חייבת להגיב עליו. אז נכון זה לא עמוק יותר מדי (או בכלל), אבל זה פשוט. וקולע. עוד לא יצא לקרוא את שאר הבלוג, אבל לפחות אני יודעת שיש לי מה לעשות אם וכאשר ישעמם . יום טוב!
יום הרשומה לא היה תחרות הוא היה יום. כמו ש"יום העצמאות" זה יום. לכן אין בכלל מנצחים, אבל גם אין טעם להוסיף את התגית כי זמנה עבר לפחות על יום הרשומה של שנה הבאה...
על מפגש מאוד עצוב עם ילד סובל וסב בהכחשה: http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=985319 ...הצרחות התגברו: BALL, BAAL, BALL. הילד הצועק קם וניסה להגיע אל הכדורים. הסב משך בידו והילד החל להפיל עצמו אל הרצפה כמו שהבן שלי היה נוהג כשהיה מנסה להביעה מחאה. זכרתי היטב מה קורה כשמחזיקים לילד את היד במצב כזה – הילד פורק את המרפק וצריך ללכת אתו לבית החולים. תפסתי את הילד הצועק וייצבתי אותו שלא ייפול. אמרתי לסב: אדוני, אתה מוצא לו את היד מהמקום....