מה אתה אוהבים

../images/Emo108.gifמה אתה אוהבים../images/Emo35.gif../images/Emo108.gif

תשמעו, הרבה אנשים בפורום גילו לאט לאט שיש פה חברי פורום שהם בעצם מכירים במציאות או שהם רוקדים באותו מועדון (וכו'..) ושלא מזמן אחרי הרבה זמן שהם מדברים בפורום (דיונים וכדומה..) הם רק קישרו שזה\שזו אותו\אותה אחת\ד שבעצם אני (לדוגמא) נפגש איתה כל שבוע ואנחנו גם רושמים באותו בפורום ורק עכשיו גילינו שאנחנו בעצם מכירים
כן כן, תתפלאו, אבל לא פעם ולא פעמיים אנשים מהפורום אמרו לי " יוו אני מכיר אותה - היא רוקדת במועדון שאני רוקד"
ולכן נפתח השרשור הזה - שרשור בו כל אחד רושם:
באיזה איזור אתם מרבים לרקוד
איפה אתם רוקדים
איזה מועדון מועדף עליכם
למה דווקא המועדון הזה מועדף עליכם
איזה בית ספר\צוות אתם הכי אוהבים
ולמה
איזה מוזיקה אתם הכי מעדיפים לרקוד
(ריקודי שורות, בצ'אטה, מרנגה, סלסה קובנית, אל איי, שיינסים וכדומה..)
איזה D.J אתם הכי אוהבים
ולמה דווקא אותו
ו...זהו
אם יש לכם עוד רעיונות לשאלות אתם מוזמנים לשרשר לכאן
ו...כולם מוזמנים להשתתף בשרשור
לפי דעתי זה שרשור דיי חשוב
ואם יש לכם תמונות שלכם שאתם רוצים לשים פה - אתם מוזמנים

moshkahouse

New member
טוב, אז זה הולך ככה:

איזור: אשקלון, אשדוד, באר-שבע, ירושלים, תל-אביב. מועדון מועדף: נכון לעכשיו "הזירה" בתל-אביב (מוצ"ש) סיבה: כי ככה! האנשים, המוסיקה, האווירה... הערה חשובה! עדיין לפי דעתי המועדונים הטובים ביותר היו הסלסרו והערבים ב הבימה שהיו בזמנו עם זוהר זיו... מוסיקה: סלסה, עם העדפה כבדה לרואדות! DJ: NASH - נדב שמגר, זוהר זיו, פאקו.

Lechko

New member
אני אצטרף...

-אני רוקד בעיקר בת"א -מועדונים: כל מקום למעשה, פוקוס, ימית, זירה, ביילטינו, פורטו לוקו לפעמים, סלסרו כשהיה... אם מישהו רוקד בת"א רוב הסיכויים שבפנים אנחנו מכירים :) -מועדון מועדף: זה שיש בו מוזיקה טובה... נו.. מה שמו.. :) -בית ספר מועדף: אין -מוזיקה: הכי שווה קובנית. אבל הכל לפי מצברוח, פורטוריקני וקולומביאני ישן ורומנטי, בצ'אטה, מרנגה מדי פעם... (אגב, טל, שיינס? מועדף? שיינס יש בכל סגנון לא משנה מה אתה אוהב) -DJ, מי שאני אוהב אותו, יודע :) אבל כולם יודעים שאין מישהו שאני מעריך אותו כמו את פאקו. אין בנאדם ששם מוזיקה טובה יותר בישראל, אין הרבה אנשים שמכירים סלסה כמו שהוא מכיר... ויותר חשוב מהכל, הוא לא נכנע לדרישה לאינסוף להיטים וריקודי שורות כל ערב אלא פשוט מתעקש על מוזיקה איכותית ולכן כ"כ אוהבים אותו בארץ (ובעולם מסתבר). (חוץ מזה שאני אזכיר את אביב שפשוט שם הרבה יותר מוזיקה קובנית כשנותנים לו לתקלט ואיך אני יכול לא לאהוב את זה) אלכס

reina1

New member
אצלי זה ככה...

איזור: ירושלים. אין לי אוטו כדי להגיע למועדונים מחוץ לעיר, ומשהו באווירה בת"א כשכן רקדתי שם ממש היה מפוספס. מועדונים: הצוללת הצהובה, הקווין, לפעמים הגלסנוסט. מועדון מועדף: הצוללת. למה: אנשים טובים, אחלה אווירה, מוזיקה טובה, מה עוד צריך יותר מזה? DJ: פאקו, אופיר מהצוללת. פאקו כי זה פאקו, ואין מה להוסיף על השם. אופיר כי הוא מגיע מהמועדון הוא בקשר עם הקהל, הוא גם מדריך אז הוא יודע מה הקהל אוהב מבלי לוותר גם על שירים חדשים. הוא יודע להתאים את המוזיקה לקהל וזה ממש ממש חשוב! מוזיקה מועדפת: כל שיר מספיק מעניין ופחות ממוסחר. החדש של לוס ואן ואן משגייע! סגנון ריקוד: LA עם נגיעות אישיות. ושיינס! אני בטוחה שכל מי שרקד בצוללת בשנה וחצי-שנתיים האחרונות מכיר אותי מהפנים.

אוקיי:

אני מרבה לרקוד בת"א, פעם באיזור השרון
אני הכי אוהבת את הזירה במוצ"ש ואת הקאמל (אבל אני משוחדת)
הקאמל מועדף עלי כי אני עובדת שם אבל בלי שום קשר כי האווירה בו מצוינת וכיף לי שם, והזירה כי, נו, באמת, צריך לשאול למה?
אמיגוס לוקוס (אני מרגישה שאני מפרסמת אותנו אבל אני לא, זו האמת!
אני הכי אוהבת ריקודי שורות ברזילאים
אני הכי אוהבת את (הפתעה, הפתעה)... די ג'יי אלון פאר! יש לי אצלו פרוטקציות ואני מקבלת איזה שיר שאני רוצה בסוף הערב
אבל באמת-את צ'רלי, הוא מעולה.
שאלה נוספת שיש לי אל כולם:יש כאן מישהו מפ"ת??? וקבלו תמונה שלי, אם אתם מכירים אותי אתם מוזמנים לבוא להגיד שלום!

או קיי..

כיום בדר"כ אני רוקדת רק באיזור תל-אביב, אבל פעם גם רקדתי באזור השרון
אני הכי אוהבת את הקאמל (מה לעשות..), הזירה, סלסרו בזמנו, וגם הפוקוס נחמד
הקאמל מועדף עליי... אני עובדת שם, והאוויריה פשוט שונה מכל מקום אחר... באמת מקום אחלה.
אמיגוס לוקוס...well daah
אני אוהבת ומלמדת את סגנון האל איי, אבל גם אוהבת ניו-יורק, גם קצת קובני... קיצר- כל דבר הנרקד לצלילי מוסיקת הסלסה!
d.j? ...מממ.... אני (בדיחה פרטית עם אנאבל
) , וכמובן שאלון פאר !
גם לי הייתה תמונה שרציתי להכניס, אבל משום מה לא הצלחתי... אז כולכם מוזמנים לבקר באתר שלנו ולראות תמונה שלי בדף הצוות. http://www.family-online.co.il/amigos_locos/ שבוע טוב!

תלחץ על הכיתוב האדום ליד הכינוי שלה

ליד נושא ההודעה.. ואם זה עדיין לא פועל אז תחכה כמה זמן ותנסה שוב..

למעלה