מה דעתכם על זה?

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifמה דעתכם על זה?

פורסם בעמוד הראשי של תפוז, רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה. לזמרים מזרחים אסור לשיר את שירי ארץ ישראל, הישנים. שירים כביכול, שנכתבו ובוצעו ע"י אשכנזים. אם תשאלו אותי - בולשיט. זמרים וזמרות מזרחים, מוכשרים לא פחות מכל אמן אשכנזי אחר, ואולי אפילו לא יותר. וזה לא עניין של מזרחי או אשכנזי, אלא אם האמן מתחבר אל השיר ומבצע אותו יפה. לינק להודעה, כאן

הצפתי את השירשור בהודעות האמת נימחקה

לי אין בעיה אצלי כולם מקובלים מיזרחיים אשכנזים אני כזה לאחד הזה הגיזען בנפשו שהחליט להעלות נושא כזה,אני מתארת לי את אותו האדם כמה שינאת חינם יש באדם אחד,כמה בן אדם אחד יכול להרעיל חברה שלמה,כאלה אנשים במדינות קומניסטיות איסלמיות מיזמן היה מיתרקב במרתפי בתי הסוהר,ואף היה נישלח לגרדום החברה צריכה ואמורה להקיא אנשים כאלו,ולהקיא אותם מייד הם הכשל ופעירת בורות עמוקים בתוך החברה הישראלית השואפת ליצעוד קדימה. מדינת ישראל היא וכל החופש דיבור עלולה לימצא את העם בתוך שלוליות דם,מתוך "שינאת אחים חינם" ועוד יותר בוז לתפוז אנשים שהרשה להעלות נושא מתועב כזה,בימקום לתקן את החברה הישראלית,הגלגל חוזר אחורה לימי הרמיסה וההשמצה אחד על השני,מדינת ישראל מחולקת לגטאות גטאות אני לא רואה את מדינת ישראל הולכת קדימה ומתקנת את קו המחשבה,לא עכשיו ולא בעוד מאה שנה עצוב עד דמעות

זה העניין של מי שיודע לבצע יפה את השיר ../images/Emo13.gif

וזה לא חשוב אם זה אשכנזי, תימני, אתיופי, את מי זה מעניין מאיזה עדה הוא קיבינימאאאטטטטט??????????? דאאאאאאאאיייייייייייי לגזענות!!!!!!!!!!!

למעלה