מה דעתכם?

Dawson girl

New member
../images/Emo108.gifמה דעתכם? ../images/Emo108.gif

היי, ממצב? אתמול ניסיתי לשלוח את ההודעה הזו... לא הלך ממש.. אז אני שולחת אותה שוב עכשיו! אתם מאמינים לרעיון ההתרסקות של החייזרים בניו מקסיקו בשנות ה-40? כלומר הרעיון שחוזר על עצמו בסדרה? כי באמת יש תיאוריה כזו, על חללית שהתרסקה אז וניתחו את הגופות של החייזרים, אבל אפ'חד לא יודע בוודאות שזה נכון, יש כל מיני סיפורים... אתם מאמינים לזה? +נימוק. נמש

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifלפי דעתי.... זה שקר...

כי כרגיל האמריקאים ממציאים שטויות כדי לגרום לארה"ב להראות מענינת יותר ושיהיה אלהם יותר "אקשן" לפי דעתי הם ממש המציאו את זה כי בוא נודה בזה אין ממש עובדות חותכות שכן הייתה התרסקות.. ממש כמו שהם עשו עם הסיפור של הנחיתה על הירח..הם המציאו את הסרט הוא לא באמת צולם על הירח... זאת דעתי..

the z girl

New member
דעתי..

אין לי בעיה עם זה שאת חושבת שהם ממציאים שטויות כדי שיבואו יותר תיירים וכו' ואני מסכימה עם זה שאין עובדות חותכות לכך שהייתה התרסקות.. את מאמינה שהסרט שצולם על הירח לא צולם על הירח.. את חושבת שלזה יש הוכחות חותכות? (מעניין אותי לדעת.. אם באמת יש לזה הוכחות חותכות שזה לא צולם על הירח..) אין הוכחות לפה ואין הוכחות לפה, זה כל אחד והדעות שלו ומה שהוא בוחר להאמין לו. הדעה הנורמלית היא שאין חייזרים, ומי שחושב שהוא ראה אחד נשלח ישר למכון למשוגעים או לפחות לפסיכולוג, מי יודע- אולי באמת יש?! כל עוד אין הוכחות.. אי אפשר לדעת.. אני לא מאמינה שיש, ואני לא מאמינה שהייתה התרסקות כלשהי בעולם. וזה אולי נשמע מבולבל כי הלכתי באמצע :)

h e n y

New member
דעתי בעניין

אני ממש לא יודעת....
אני אישית לא מאמינה שיש חיזריים
כמו שאנחנו חושבים אולי יש משהו קצת פחותתת אבל כמו שמישהי אמרה נכון אין הוכחות לפה או לפה
אני מאוד מקווה שיהיה {כי אז יהיו כמו מקס
איזבל
ומייקל
וטס
, די אני חיה בפנטזיות
, אבל תחשבו איזה כיף אם זה יהיה אמתי. ותחשבו איזה מצחיק
אם באמת יש חייזרים על כדור הארץ
והם רואים רוזוול... מעניין.... חחח עזבו אני מוזרה
}

the z girl

New member
חח...

אם יש חייזרים אז הם בטח מתים מצחוק על כל התיאוריות שיש לאנשים על חייזרים... זה בטח הנאשים שיושבים כל היום ומחייכים :)

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifהסרט עם הירח הוא שקר

הייתה ועדה לפני איזה שנתיים שחקרה את העינין והביאה הוכחות חותכות שזה שקר פשוט לא גילו את זה עד עכשיו כי האמריקאים דאגו להרוג את כל מי שעבד על הסט לצילום הסרט של זיוף הנחיתה על הירח.. ככה שלזה אני יודעת שזה שקר...

the z girl

New member
מאיפה אני יכולה לדעת שלא ...

המצאת את זה? זה יכול להיות הגיוני, מטורף אבל הגיוני. הקטע הוא שבחיים לא שמעתי על זה.. ואם זה באמת היה כזה שקר אז הייתי שומעת על זה... ובטח שלפני שנתיים.. כלומר התקשורת הייתה עושה מזה .. אין לי מושג מה המילה המתאימה אבל את מבינה את הכוונה..

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifגמני לא האמנתי אבל...

ראיתי כתבה בערוץ הצרפתי.. והיו שם הרבה עובדים מהסט(את מי שלא הצליחו להרוג..) שהעידו ואמרו שכל הסרט צילום עם הנחיתה היה שקר... אני עדיין לא מאמינה..והסביה שלא שמעת על זה זה בגלל שהאמריקאים השתיקו הכל... אבל שמעי...כל אחד מחליט למה הוא רוצה להאמין...

OrdinaryDay

New member
../images/Emo4.gif ובכן...

אני לא יודעת אם אני מאמינה שסיפור החייזרים נכון, אך גם לא שוללת את הדבר. בכל מקרה, הממשלה שם ניסתה לחפות שם על משהו בכמה פעמיים ובכמה גירסאות שונות. ובכל זאת, יש עדים אשר ראו את המקרה. אך מצד שני, למה שהממשלה תחפה על המקרה כ"כ הרבה שנים? אם התרוץ הוא כדי לא לגרום בהלה בקרב האנשים, אז התרוץ לא בדיוק הגיוני. אם קרה שם משהו אז בתור תושבי כדור הארץ, יש לנו הזכות לדעת שאנחנו לא לבד ביקום הזה. מה שגם כן, ארה"ב היא לא הממשלה היחידה בכדור העגול שלנו, ועד עכשיו לא נשמע משהו חשוד מהממשלות האחרות, כך שאכן יש מקום לספקנות... כנראה שלבנתיים, לא נדע...

King Of Kromags

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

אבל - גם אם כן, לממשלת ארה"ב יש מאות סיבות להסתיר את העניין. בהנחה שהם יפרסמו את זה ויהיו ראיות, אנשים, והתקשרות במיוחד יעלו ספקולציות שיהפכו לעובדות, יוציאו הכל מפרופורציה והכל יתפוצץ. ארה"ב היא לא הממשלה היחידה, אך היא המעצמה הגדולה ביותר, לעת עתה. וכמו שאמרת, כנראה שבינתיים, לא נדע...

King Of Kromags

New member
התכוונתי...../images/Emo103.gif

"אנשים, והתקשרות במיוחד יעלו ספקולציות שיהפכו לעובדות" - שהאנשים והתקשרות יעלו ספקולציות ורעיונות, שישר יהפכו ל"עובדות", אמיתיות כביכול.

OrdinaryDay

New member
בכל מקרה, אני חושבת שאם היו עבמ"ים

היה לנו כבר מזמן הוכחות מוצקות לכן, ולא סתם עדויות ותצפיות. אך עדיין, אי אפשר לשלול את העובדה שיכול מאוד להיות שיש חוצנים בחלל העצום הזה אי שם למעלה...

frikin shin

New member
אממ.... דעתי המדעית../images/Emo8.gif

אומרים כי יצורים חיים לא יכולים לחיות בלי מים,אוויר ומזון. אז אם כל יצור חי לא יכול לחיות בלי דברים אלה שאין בגלקסיה אז איך יכולים להיות יצורים חיים? חייזרים?
אבל אולי לחייזרים יש תנאים אחרים למחייה ואולי לכן הם יכולים לחיות בירח... לא נראה לי שבזמן הקרוב נדע...

L i l A L o

New member
לפי דעתיי....../images/Emo132.gif

יכול להיות זה נכון ויכול להיות שלא.... דבר ראשון לא היו הוכחות שלא התקיימה ההתרסקות ולהתרסקות היו עדים ככה שזה לא בטח לא נכון ודבר שני זה שיכול להיות גם קיימים חייזרים ויכול להיות שעוד לא מצאנו הוכחות לכך. כל עוד איך הוחכות לכאן ולא לכאן אני לא יודעת מה לחשוב ...

King Of Kromags

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

זה מסוג הדברים שאני אומר עליהם "לא לפסול לפני שאתה בטוח ב-100% לכאן או לכאן". אחרי הכל, יש מצב שחייזרים קיימים.

כמו שמישהו אמר, לגבי אזור 51

אני לא ממש מאמין אלב גם לא שולל... מה שבטוח הוא שקרה במקום הזה משהו מאוד מוזר, וממשלת ארה"ב עושה כל מאמץ כדי להסתיר תא זה, לדוגמא לא מזמן בוש האפיל עוד יותר על המקום כשהוא עשה איזה צעד כדי להסתיר את העניין הזה יותר.

למעלה