מחפשים

mc72

New member
גורי חתולים

גורי חתולים מקסימים מחפשים בית מטופחים מתלטפים מחוסנים ומטופלים ניתן לשלוח תמונה 0505522420

לוטן זק

New member
גור חתולים קטנטן מחפש בית חם ואוהב

שלום לכולם יש לי בחצר גור חתולים קטנטן (אפילו יותר קטן מנעל) ואין לי מה לעשות איתו. הבעיה היא, שיש לי כלב בחצר ואני מפחד שהכלב שלי יאכל אותו. כרגע הכלב שלי קשור, אבל אני לא יכול להשאיר אותו הרבה זמן קשור. אז מי שבאמת רציני ומעוניין להציל ולאמץ חתול קטן, שייתקשר: 0524839772 לוטן אני גר באיזור רחובות

שלושת המוסקטרים מחפשים בית!

שני אחים ואחות, בני חודשיים שגרים בחצר הבניין מחפשים בית חם ואוהב. הם עומדים לעשות חיסון ותילוע כנראה עוד כמה ימים. לאחר שהם קיבלו טיפול אנטיביוטי לפני כשבועיים בגלל צינון שהיה להם, אחד מהם התחיל קצת להצטנן בגלל הקור שבחוץ והוא יכול להדביק גם את האחרים. הם ממש מתוקים ואוהבים אחד את השני, הם משחקים מתלטפים מגרגרים ואפילו יונקים לי מהיד . הם יישמחו להימסר ביחד אך גם לחוד. תמונה של שלושת המוסקטרים

Hayot

New member
../images/Emo108.gifחתולים בני 3 חודשים מחפשים בית, דחוף!!!

חתולים בני שלושה חודשים מחוסנים מחפשים בית, דחוף!!! 0547506963 [email protected] трёх месячные привитые котята ищут дом !!! срочно

Hayot

New member
גורת חתולים מחוסנת בת 3ח' לאימוץ דחוף!!

חתולה בת שלושה חודשים מחוסנת מחפשת בית, דחוף!!! 0547506963 [email protected] котёнок трёх месячная привитая ищет дом !!! срочно

uzicat

New member
בוגי, חתול בן 10

נזרק מהבית מחפש בית לבד ללא חתולים או כלבים אולי עוד אפשר להציל אותו (לא אוכל, לא שותה, מתגעגע לבית שממנו נזרק)

gaspode

New member
גור מחפש בית

מתוק, חברותי, מתלטף, שקט, מסתדר עם חתולים אחרים. לא יכול להישאר אצלי מפני שהוריי לא מוכנים לחלוק את מרפסתם עם חתול.

למעלה