מחפשים

gaspode

New member
בקשת עזרה - עמותת אהב"ה

אני לא מתנדבת בעמותה, אך קראתי היום את הסיפור על מנהלת העמותה ולא יכולתי להתעלם. אנא, עזרו לחתולים למצוא בית! לכל מי שמתגוררים באזר תל אביב ויכולים לבוא ולהתנדב - יש מספר טלפון בסוף הכתבה. http://www.tapuz.co.il/pets/artinfo.asp?CID=619&SID=12&InfoID=5466

שמעון25

New member
אימוץ דחוף

מצאתי גור חתולים במצב לא כל כך טוב שננטש אני מאמין בן כמה שבועות ריחמתי עליו ואספתי אותו בתקווה שיחיה אין לי רקע בגידול גור חתולים ולא הזמן (אני עובד מ5 עד 7) אשמח אם מישהוא שיש לו הזמן והידע יגדל אותו עד שיגדל מעט . ואם לא מה נותנים לא לאכול לבנתיים אני מהקריות

One Echoe

New member
סקאי ותולי, גורות מדהימות, מחפשות בית חם../images/Emo82.gif

2 גורות חתולים בנות חודש ושבוע מחפשות בית חם בדחיפות! שתיהן עושות את הצרכים שלהן לבד, אוכלות אוכל יבש לבד ושותות לבד
. הן כמעט עצמאיות לחלוטין ומתחילות להכיר את העולם ולהסתקרן :) הגורות ננטשו בתוך ארגז קרטון עם זבל בחורשה קרובה לביתי כשהן היו רק בנות שבוע, ניצלו, הונקו וטופלו על ידי. הן אחיות מדהימות, סקרניות, חכמות, אוהבות לשחק ולהתלטף, נקיות ובריאות. מוכנות להגיע לכל מי שרק ירצה לקבל ולאהוב אותן!
הן זקוקות לבית חם ואוהב בדחיפות האפשרית!
אפשר לאמץ אותן ביחד או רק אחת מהן... לפרטים נוספים ולאימוץ, לפנות למיטל במספר 052-3777578, או ל03-6241776 (שלוחה 4, לבקש את מיטל). תמונות של הקטנטנות בהודעות הבאות

goli125

New member
חתול עיוור ומקסים שלא ישרוד את החורף מחפש בית

לבעלי לב רחב, חתול מקסים שחור לבן עיוור בשתי עיניו מחפש בית חם והמון חום ואהבה. אם משהו מוכן לאמץ אותו, זאת ממש מצווה, הוא לא ישרוד את החורף בחוץ. לפנות לדנה:0508269068

One Echoe

New member
סקאיצ'וק היפיופה

אגב, למנהל\ת הפורום, אני מצטער שלא שרשרתי, לא ידעתי לאן.

One Echoe

New member
תולי המתוקה

אוי סורי
עכשיו ראיתי שיש שרשור... הייתי צריך לשים לב. אשמח אם תוכל\י לשרשר את ההודעה... וסליחה מראש.

Sweet Fantasy

New member
בעיקרון יש שירשור מסירה

אבל הוא כבר לא קופץ אז זה בסדר, עוד כמה ימים אפתח חדש והודעותייך ישורשרו אליו.

gaspode

New member
תקווה

חתולה עיוורת שטופלה ע"י מנהלת עמותת אהב"ה, מחפשת בית.

gaspode

New member
וקסם

ישנן חתולים וכלבים נוספים המחפשים בית בדחיפות עקב מחלתה של מנהלת האגודה, מי שמעוניין בתמונות נוספות מוזמן לשלוח לי מסר.

חתולית28

New member
שני גורים מחפשים ../images/Emo82.gif

שני אחים זכרים בני כשישה שבועות.
בתהליכי גמילה מיניקה לאוכל מוצק של גורים. יודעים לעשות בעצמם צרכים בארגז חול. ימסרו בתשלום(דרך עמותת ראשון אוהבת חיות) של 400 ₪ עבור שניהם. התשלום כולל:תילוע, חיסונים וסירוס לכל אחד. מאוד חברותיים, אוהבי פינוק, מגרגרים בלי הפסקה. עדיפות למאמצים שיקחו את שניהם יחד. לפרטים נוספים - 0548097860.

למעלה