מחפש בית - שרשור סופ"ש

אנגורה גזעי, בן 4 למסירה

פרסלי, אנגורה גזעי לבן וחתיך, בעל אופי נוח מחפש בית חם, רציני ומסור. פרסלי זקוק לבית בו הוא החיה היחידה. לפרטים, נא לפנות במסרים.

כרובית1

New member
יוגה מחפשת בית חם../images/Emo108.gif../images/Emo82.gif../images/Emo42.gif

יוגה בת 5 חודשים-טורטית פרוותית יפייפיה! (הרבה הרבה יותר יפה במציאות) היא מקסימה אמיתית, מלאת חיים, מתפנקת, רגועה ועדינה מאוד. יוגה אידיאלית לבית עם ילדים (לא שורטת/נושכת). יוגה מחוסנת, מעוקרת, מתולעת ומטופחת. מסתדרת עם חתולים/כלבים. לבית חם ואוהב
לפרטים נוספים ניתן לפנות אלי במסרים

כרובית1

New member
צ'ילי מחפשת בית חם../images/Emo97.gif../images/Emo82.gif

צ'ילי, בת 6 חודשים, טריקולורית יפייפיה ומיוחדת. צ'ילי סקרנית, נבונה במיוחד, עדינה והיא ציידת מדופלמת! צ'ילי מעוקרת, מחוסנת, מתולעת ומטופחת. לבית חם ואוהב
ניתן לפנות אלי במסרים

חתול שחור מקסים מחפש בית חם

בן 10 חודשים,מסורס ומחוסן. חתול מדהים באופיו, מאוד עדין, נוח ואוהב להתפנק ולהרעיף אהבה. נאמן, נקשר מהר לאנשים ומסתדר מצוין עם כלבים. נמצא ברחוב באיזור מרובה אנשים שלא כל כך נחמדים לחתולים שחורים אז מי שיאמץ אותו גם יעשה מצווה וגם ירוויח חתול מדהים.

וותרבי

New member
סוניק מחפש בית...../images/Emo23.gif

סוניק הוא חתול בן חמישה חודשים, בעל אופי מאוד רגוע אך מצד שני אוהב לשחק ולשעשע את עצמו
. חתול עדין ואצילי - מלך של ממש
. סוניק חתול בריא לחלוטין
, עבר חיסון ראשון (ובקרוב שני) ותילוע. מסתדר ילדים קטנים
, חתולים
וכלבים
(
אגב, התמונות לא עושות עימו חסד. הוא חתול הרבה יותר יפה מבתמונות בואו לראות בעצמכם, להתרשם ולהתאהב
) לפרטים - 0544963973 / 0544776511

mor74

New member
שאבי לאימוץ רוצה בית מהר

בן שנה וחצי בערך מחוסן ומסורס שמנמן ומטופח מחפש בית חם דחוף עם חום ופינוקים מחזיר המון אהבה לפנות אליי לנייד 052-2720477

doll האחת

New member
היי לכולם!

יש לי חתולה מתוקה בבית שאני חייבת למסור אז מי שמעוניין היא בת 5 חודשים מחוסנת וקיבלה טיפול נגד תולעים כמו כן יש לה גם קולר נגד פרעושים וארגז חול אפשר למצוא אותי בפלא' מס' 0546305247 או באייסיקיו מס/ 249679339

driftwoodstav

New member
גורי חתולים ג'ינג'ים למסירה

למסירה גורי חתולים זכרים ג'ינג'ים מקסימים בני חודשיים. רחל 052731967

מרסלו1

New member
יש לי שלושה גורי חמודים מאוד

בני כחודש, חייבים למצוא בית ברגע שיגמלו. מוכן לממן חיסון ומזון לחודש תמורת בית חם. באיזור ב"ש.

שני גורים מקסימים מחפשים בית חם

האחד בן ארבעה חודשים - אפור מנומר, חתול מקסים, ביתי, אוהב אנשים וחתולים אחרים, מתאים לבית עם ילדים. השני בן כששה שבועות (מצורפת תמונה) - חמוד אמיתי, אופי מקסים, עצמאי (אוכל בעצמו ומורגל לארגז צרכים), אוהב לשחק, מתאים לכל סוג של בית. לפרטים התקשרו ליעל 054-7453196

matilda4

New member
עמי ותמי (נסיך ונסיכה ג'ינג'ים) |ל

בונבונים קטנים ויפיפיים מהמלטה ביתית שאבא ואמא נטשו אותם אצלנו בחצר יחד עם הארנב המשפחתי כנראה בעקבות מעבר דירה :( אז מה הם עושים כל היום? מגרגרים, ישנים ומסתכלים עלינו בעיניים הבובתיות שלהם ופשוט ממיסים לנו את הלב. הם צמודים אחד לשני והשאיםה היא שיאמצו אותם ביחד כי ככה הם הכי אוהבים. הם בינתיים בחדר סגור בבית (חשש מחרון אפו של המלך הבלתי מעורער של הבית - פליקס שלנו) וצריכים בית אמיתי ואוהב. אפשר להשיג אותנו בכל שעה בנייד: 4685526 - 054 מיכל

למעלה