מחפש בית - שרשור ראשון לשבוע

b200

New member
שיצי ודמי מחפשים בית חם

שלום, שני הגורים, נולדו בביתי וכיום הם בני חודשיים וחצי. אין לי אפשרות להמשיך ולגדל אותם. לכל המעוניין, נא ליצור קשר במסר.החתולה האפורה היא בת והיא שקטה חברותית והגור הלבן אפור הוא בן, הוא מתוק ושובב אבל שניהם מאוד חברותיים ורגילים לבני אדם ונקיים מאוד. לפרקים נוספים תכתבו לי במסר ואענה בהקדם.

b200

New member
תמונה של שיצי(זכר)

בתמונה הקודמת זו היתה הגורה דמי.

g a g a g a

New member
פאזי וצומי מחפשים בית חם!

שלום לכולם, פאזי וצומי, שני גורי חתולים מקסימים וחכמים נאספו לפני שבועיים מהרחוב ועכשיו מחפשים בית חם וקבוע, ביחד או לחוד... הפרטים המלאים ותמונות מצורפים בגיף.

eytangi

New member
למסירה עקב נסיעה

עקב נסיעה לתקופה ארוכה אני מחפש בית חם ואוהב לחתול שלי זכר בוגר, גנגי, אוהב עדין ומפונק העונה לשם המלט נא לפנות במייל [email protected] או בפון 0577322989

tuku3

New member
גורונת טריקולורית מתוקה וקטנה

גורונת טריקולורית מתוקה וקטנה מחפשת בית חם. שובבה מאוד ופעלתנית. לא אוהבת על הידיים (רק במיטה בלילה) אבל מתה על בני אדם משחקים וחברה. מתוקה מאוד מאוד !!

tuku3

New member
כבת חודשיים וחצי - עוד תמונה

לפרטים: אילנה 0523-670285

tuku3

New member
חתול פצוע ועדין מעין כמוהו מחפש בית

חתול מתוק ועדין מחפש בית חם. לפני כשבוע נחתכה כף ידו והוא עבר שני ניתוחים בהם נעקרו שתיים מאצבעותיו. למרות זאת, הוא ממש מתוק, מקבל כל טיפול בהכנעה ואהבה ואוהב ליטופים וגרגורים. מסורס ומטופל, ולא רוצה לחזור לרחוב.

tuku3

New member
כל הטיפול כבר שולם

התפרים יורדו ביום שלישי והוא יהיה כמו חדש!

tabiz

New member
למסירה שתי חתולות מופלאות ../images/Emo90.gif|נק

מוסרים בדמעות את שושה ושלומצי - מצורפת מודעה ששמנו בעיתונות

גורת חתולים מחפשת חיים

גורת חתולים יונקת נכנסה אתמול (21.9) בשעות הערב למנוע של מכונית בבני ברק. נעשו נסיונות רבים לשחררה בכוח ובמקום להועיל שלפו את העצם של רגלה הקדמית מהגוף. כעת הגורה נאלצה לעבור קטיעה של מה שנשאר מהרגל והיא משתקמת בכלבית תנו לחיות לחיות. זקוקה בדחיפות לבית חם על מנת שתוכל להישאר בחיים. "תנו לחיות לחיות", טל' 4516515 - 052, 5548370 - 050, 6241776 - 03, טלמסר לתרומות 2224477 - 057.

מתולתלי מחפש בית חם

כלב בן כשנה וחצי הגיע מההסגר העירוני בערד, שם היה מיועד להרדמה, רק בגלל חוסר מקום!! הוא הגיע ממשפחה עם ילדים ואוהב מאוד ילדים. לא מסתדר עם כלבים זכרים. "תנו לחיות לחיות", טל' 4516515 - 052, 5548370 - 050, 6241776 - 03, טלמסר לתרומות 2224477 - 057.

Noaal

New member
החתולה מצאה בית אצל KITSI666

המקסימה מפורום חתולים.

riky7

New member
למסירה גורי חתולים וחתולים צעירים

מבתים שוקקים ( מאזורי ת"א-בת ים) למאמצים אוהבים ואחראיים. ההיצכ כולל גורים ג'ינג'ים שובבים, שחור-לבן פרוותי מתוק, לבן עם כתמי בז' קטנטן ועדין (עם בעיות ראייה, אבל מתפקד עצמאית), חתולה לבנה לגמרי נראית גזעית ועוד. לפרטים: 054-5258806

eynatf

New member
למסירה שלושה גורים חמודים

למסירה שלושה גורים שנמצאו ברחוב. שתי נקבות (אחת חום-לבן-שחור ואחת בעיקר שחורה) וזכר (ג'ינג'י). הגורים שמחים, קפצניים, ואוהבי אדם. בני כחודשיים. החתולה הבוגרת בתמונה עם הג'ינגי' לא למסירה.

ronagg

New member
חתולים וגורים לאימוץ

קישור לשירשור ותמונות החתולים. פרטים רונית : 04-6341106,054-4428904

למעלה