מישהו מוכן להסביר לי,

dddf10

New member
../images/Emo108.gif מישהו מוכן להסביר לי,

מה זה רייקי לעזאזל?! ולמה הפורום הזה הוא רק לצעירים...

שלום לך ../images/Emo13.gif

לא רק ששאלתך במקום, היא אפילו מאוד במקום
הפורום רק נולד והוא בשלבי הקמה, ובימים הקרובים יצטרף הסבר לגבי מהו הרייקי, הסבר ממצה ..... אבל בינתיים, בכדי שלא תצא מחוסר תשובה, הרייקי הינה שיטת טיפול אנרגטית, ודרך להתפתחות מודעת. השיטה פותחה ויושמה במאה הקודמת בלבד, למרות שמקורותיה מאוד עתיקים, והיא משמשת לאזן אנרגטית אנשים הסובלים מבעיות, ומחלות, וחוסר איזון, פיזיים, ונפשיים..... זהו על רגל אחת
ולשאלתך השנייה....... באינטרנט קיימים מספר פורומים מאוד מכובדים לרייקי לבוגרים, אפילו כאן בתפוז. חיפשנו מקום שיהווה בית גם לעוסקים הצעירים ההולכים בדרך הרייקי בכדי שיוכלו לנהל חיי קהילה משל עצמם. מקווה שהינך בגיל המתאים שהוא 0-21 שנים, ונשמח לראות גם אותך בינינו
שתהיה לך שנה טובה,

עוד שאלה, או.קיי, עכשיו אחרי שהבנתי

מה זה רייקי, אני רוצה להבין, מה הקטע של גילאי 0 עד 21? אם אני מעל גיל 21 אז אני כבר יכול להיות מאסטר או מה?

אתה יכול הכל ../images/Emo13.gif

באינטרנט קיימים מספר לא מבוטל של פורומי רייקי למבוגרים. היות וקיימים הרבה צעירים כיום שגם הם צעדו או מעוניינים לצעוד בדרך הרייקי, ביקשנו להקים גם עבורם בית. והפורום הזה אמור להיות ביתם/ביתכם. על מנת שכאן תרגישו טוב יותר מאשר בפורומים של מבוגרים, וכך תוכלו להקים לכם קהילייה משלכם. אין לזה כל קשר לאפשרויות ה"קידום" בדרך הרייקי !!! אתה יכול להיות הכל.......וגם מאסטר
שלך,

למעלה