משחק נחמד.

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifמשחק נחמד.

בתמונה הזו (ציור, ליתר דיוק) מופיעות 103 דמויות (104 אם כוללים אותי) של אנשים שמוזכרים בהיסטוריה. ביניהם, אלברט אינשטיין, אריאל שרון, וכו' וכו'... יאללה, את מי אתם מזהים?

Kaoma

New member
אהבתי../images/Emo9.gif אהמ...

שייקספיר, ביל קלינטון, בטהובן, היטלר, סטאלין(?), נפוליאון, אלביס פרסלי... אין לי כוח לרשום את כולם

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifחח זה הקטע, שלא יהיה כוח לרשום הכל

שכל אחד ירשום את מי שהוא מזהה ואת המספר. כל הכוסד על שיתוף הפעולה :)

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifטוב, יאללה, אני אזרז את העניין. קצת.

4 לנין 8 ברוס לי 27 מרילין מונרו
81 מייק טייסון 101 טולסטוי

כל מה שמצאתי,אם כתבו כבר סליחה../images/Emo13.gif

סאדם חוסיין,עראפת,צ'ה גאוורה,הנסיך צ'רלס,מייקל ג'ורדן,ג'ור'ג וו בוש,אוסאמה בן לאדן
,ג'ינג'ס חאן,שירלי טמפל,צ'רלי צ'אפלין,שרון,איינשטיין,היטלר,מרלין מונרו,נפוליאון,גנדי,מייק טייסון,אודרי הפבורן,פלה,ביל קלינטון,צ'רצ'יל,תומס אדיסון,אמא תרזה,פיאקסו,נלסון מאנדלה,אברהם לינקולן,ביל גייטס,טולוז,אפלטון/סוקרטס,

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifמה אתם רוצים? אתם סבבה!

ואגב, אין לי תשובות או משהו, ככה שאתם יכולים להגיד שרוני סופרסטאר נמצאת שם ואף אחד לא יגיד אם כן או לא...

liorhikri1991

New member
יאללה בלאגן...../images/Emo13.gif

23-בן לאדן. 17-ג'ורג בוש. 69-אריאל שרון. 98-מייקל ג'ורדן. 15-יאסר ערפאת. 27-מרלין מונרו. 11-נפוליאון בונפרטה. 88-משה רבינו. 32-מוצארט. 10-ג'ינג'ס חאן. 86-אלברט אינשטיין. 83-יצחק רבין. 6-ביל קלינטון. 81-מוחמד עלי. 76-צ'רלי צ'פלין. 4-לנין. 42-היטלר. 73-סאדם חוסיין. יש לפחות עוד חמישה שאני מזהה-כמו שליט קוריאה הצפונית,נשיא ארה"ב שברח לי השם שלו ועוד כמה ששכחתי את השם שלהם.

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאין עלייך!!!

ווי, רבין, דהההה! איך לא שמתי לב ?! חחח השלמת לי כמה שמות, תודה רבה

gorck

New member
עוד כמה...

12- צ'ה גווארה 48- אלביס פרסלי 40- פלה 21- יוליוס קיסר 25- פבארוטי 33- קולומבוס, אני לא בטוח בכלל אבל ככה נראה לי... 73- סאדם חוסיין 56- מאו צה טונג 100- קדאפי 92- פבלו פיקאסו 35- פרנקלין ד. רוזוולט זה מי שאני מוצא....

superbobik

New member
מה שאני מצאתי

2. זאוס (?) 4. לנין 6. ביל קלינטון 8. ברוס לי 10. ג'ינגס חאן 11. נפוליאון 14. ויטו קורליאון (הסנדק) 15. יאסר ערפאת 23. אוסאמה בין לאדן 24. מורגן פרימן 17. מרילין מונרו 32. וולפגנג מוצארט 38. פרהה 40. פלה 42. אדולף היטלר 44. וינסט ואן גוך 48. אלביס פרסלי 55. אברהם לינקולן 66. האם תרזה 69. אריאל שרון 73. סדאם חוסיין 74. הצאר איבן השלישי 81. מייק טייסון 82. ולדימיר פוטין 86. אלברט איינשטיין 87. משה(?) 90. גאנדי 94. פיקאסו 98. מייקל ג'ורדן

למעלה