משפט האטריק ורוני היום בתפוז

../images/Emo108.gif משפט האטריק ורוני היום בתפוז

בשעה 17:00 תגיע לפורום משפט האינטרנט וההיי טק ד"ר נעמה כרמי, שתדון עם הגולשים בשאלה אם ניתן ורצוי לאכוף חוקי אתיקה ומשפט ברשת האינטרנט. אתם מוזמנים להשתתף בדיון ולהעלות שאלות בנושא. עוד אירוחים לקראת כנס העשור לאינטרנט בישראל, בעמוד הזה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=29710
בשעה 18:00 יתארח בפורום האטריק רענן ברון, אחד המנג'רים הותיקים במשחק ההאטריק ומהאחראים על קהילת ההאטריק בישראל. רענן חוגג זכייה בתואר שלישי בליגת העל של המשחק ובא לדבר על הכל בפורום אתם מוזמנים להעלות שאלות כבר עכשיו לפורום האטריק.
רוצים להיפגש עם רוני סופרסטאר
תפוז אנשים מארגנים מפגש מעריצים, ואולי אתם תהיו מבין 50 המאושרים שיזכו להגיע למפגש. בואו לנסות
עוד אירועים ואירוחים בלוח האירועים המעודכן של תפוז: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp

תשובה (ספוילר לעונה 1+2)

בעונה הראשונה- מריסה מסיימת את הקשר עם ראיין מאחר והיא מרגישה שהוא קנאי מידיי לקשר הכביכול ידידותי בינה לבין אוליבר, שהיא קולטת שאוליבר קצת טרלללה היא רוצה לחזור לראיין, אבל הוא לא רוצה, הוא מתחיל לצאת עם תרזה( זאת הבחורה מצ'ינו שראינו בפרק 11 שסיפרה למריסה שראיין השתתף במחזה בצ'ינו ושיחק את סנופי) הם יוצאים במשך כמה פרקים ואז תרזה חוזרת לצ'ינו וראיין חוזר למריסה, אבל אז מתגלה כי תרזה בהריון, אז הם שוב נפרדים והוא חוזר לצ'ינו עם תרזה. העונה השניה נפתחת בכך שהוא עם תרזה, אבל אז היא משקרת לו ואומרת לו כי איבדה את התינוק, והוא חוזר לניופורט, שהוא חוזר הוא מגלה כי מריסה יוצאת עם מישהו אחר, והם שוב נפרדים. בהמשך העונה הוא מכיר את לינדזי והם מתחילים לצאת, נכון לעכשיו ( עונה שניה פרק 10 ) ראיין ומריסה עדיין לא חזרו אם כי לדעתי הם יחזרו בקרוב והנה תמונה של ראיין ולינדזי___>>>>

M i l k y W a y

New member
אתה יכול גם לענות לשאלה שלי??

שאלתי מקודם איך ומתי בדיוק ראיין ומריסה יחזרו.. תודה!!!

../images/Emo58.gif עונה ראשונה- פרקים מתקדמים

קודם כל, אני בת. ולשאלתך-הם יחזרו, כאשר תרזה תחזור לצ'ינו ( לפני שהיא תגלה שהיא בהריון) אחרי שתרזה כבר לא בתמונה ראיין מגלה משהו לגבי ג'ולי ודמות נוספת, הוא יודע שהמידע הזה יצער את מריסה ומנסה להסיח את דעתה של מריסה לפני שמידע זה יתגלה לה, הם יוצאים לערב במועדון באל.אי אבל שהם חוזרים מריסה מגלה בטעות את מה שראיין לא רצה שתדע, היא בורחת מהבית, כולם מחפשים אותה ואז מסתבר שהיא מסתתרת אצל תרזה,ראיין הולך להחזיר אותה ואז הם חוזרים- זה נדמה לי בפרק 23 או 24. (כבר לא זוכרת ראיתי מזמן) הפרידה דרך אגב היא בפרק 17

noy13pour

New member
../images/Emo58.gifמודיעין שלום../images/Emo70.gifחח-שאלה-../images/Emo70.gif

נכון הגנן הזה שמריסה מתנשקת איתו |אנ'לא יודעת עם היא שוכבת איתו כי עוד לא ראיתי ת'עונה השניה
רק טריילורים
סתם שאלה שמסקרנת אותי... איך הם התחילו
ועוד שאלה
בפרק הראשון כשלוק וסת' בקיוסק אני יודעת מה באות 2 בנו..אחת חברה שלו והשניה
של סת'

../images/Emo58.gif עונה שניה פרק ראשון

הגנן הזה- קוראים לו די.ג'י והוא יצור מארץ היצורים פיכסהההה, הוא כבר לא מופיע, הוא "הועזב". מריסה ודי.ג'י יצאו במהלך הקיץ כאשר ראיין עזב לצ'ינו הוא בא לעשות עבודות גינון אצל קיילב וג'ולי ושם הם הכירו. הם התנשקו ונדמה לי שהם גם שכבו, כעקרון הם לא יצאו הרבה זמן כי בהתחלה הוא כועס עליה על זה שהיא לא אמרה לו שראיין חזר ואחר כך, יש לה שוב בעיות הם ג'ולי, כמו שהיה לה שהיא יצאה עם ראיין (ג'ולי שונאת אותו). הבנות בקיוסק- אחת חברה של לוק והשניה היא לא חברה של ס'ת, אבל בפרק הראשון בעונה השניה לוק מעודד את ס'ת ל"התחיל" איתה כי לפני שראיין בא ס'ת תיכנן להשאר בפורטלנד עם לוק ואבא שלו. אז כך שהיא לא חברה של ס'ת, אולי חברה בפוטנציה....אם הוא לא היה חוזר.

noy13pour

New member
חח../images/Emo58.gif

אני ראיתי בטריילר שמריסה ודי.ג'י מתחרמנים על המיטה שלה וגולי נכנסת.. חח איזה פרק זה

noy13pour

New member
איזה ביאוס../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

פעם הורדתי פרקים מהעונה השניה ולפני כמה זמן התחלתי להוריד את פרק 10 ו5 אז הם ירדו על הסוף היום ומה ראיתי.. שאת פרק 205 ראיתי ומזמן ופרק 10 היה כזה חמוד.. איך שסת' וסאמר דיברו על הקומיקס... איזה יפה הציור של סאמר................................ אה ואת הציורים אדם באמת מצייר
או שזה איזה מישו מצייר והוא יענו עובר על הקווים

בערך
- עונה שניה

חבל שאת רואה פרק פה ופרק שם, עדיף לראות את זה ברצף כדאי לך קודם לסיים להוריד את העונה הראשונה ואז להתחיל בשניה הציורים של ס'ת- ממש לא יודעת אם הוא מצייר בעצמו, נראה לי שהוא לא.

noy13pour

New member
OMG../images/Emo70.gif ../images/Emo27.gifנצל"ש../images/Emo37.gif

קיבלתי היום - כן רק היום - יאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו הייתי בטוחה היא מזה גרועה אבל לא...יחסית...
אנגלית
80 היסטוריה
100 חינוך גופני
60 מדעים
82 מורשת
90 מתמטיקה
80 ספרות
90 ערבית
הקבצה א'
80 שורשי ישראל
80 של"ח
75 תנ"ך
75 יחסית לי זה טוב...אז...
נכון הטריילר של 211
את חושבת שהם יתנשקו
סת' וסאמר
אה ואם תמצאי כשיצא בטריילר של 212 שלחי לי קישור טוב

noy13pour

New member
אופס שכחתי מילה...

קיבלתי תעודות....לא מחזור חחחחחח אה ואני ב-ח'

../images/Emo58.gif 212

מזל"ט על התעודה לפי מה שקראתי באתרי ספוילרים- כן ס'ת וסאמר יתנשקו באמת. אם אמצא טריילר אני אפרסם בפורום- אין בעיה

noy13pour

New member
../images/Emo51.gif ועשית לי ת'בוקר../images/Emo70.gif

ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש ששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

וואלה, שאלה קשה

הדעות חלוקות. זה לא ברור, מצד אחד הראו אותם מתמזמזים ומתנשקים אבל אף פעם לא נאמר במפורש שהם שכבו. אז התשובה שלי היא, שאני לא יודעת, אבל ההגיון אומר שכן... לא ?

macabit5

New member
../images/Emo58.gif זה קורה בפרק

24! אחד הפרקים היפים בעונה לדעתי... הם חוזרים בפרק הזה בסצינה ממש חמודה!!! הם מתנשקים וברקע יש שיר ממש יפה syntax - pride!!!

למעלה