נועם? מה קרא היום ל ELS?

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifנועם? מה קרא היום ל ELS?

שעה וחצי לאחר המראה לניו יורק חזר לחרום עם כיבוי אש(רק של נתב"ג) וירד באלגנטיות? היה ברור שהתקלה אינה משמעותית. בתודה מראש

שמעתי שהיה חירום ל-LY007

אבל אני שמעתי וראיתי את LY007 ממריא וזה לא ELS אלא אם גם אותו כבר צבעו בסכימה המלאה....

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifזה כן! המטוסים 315 ו 007החלפו

בין 2 הטיסות. ELS תוכנן ללונדון אך בפועל עשה 001. לא קשה להבחין בו ולזהותו.

קל מאוד לזהותו, היה עליו פס אלכסוני

במיליון אחוז. כמו כן אני גם חושב שהגלגלים נסגרו לעומת מה שדווח ברדיו.

g i l g

New member
תקלה

אכן תקלת גלגלים לLY007 לא יודע את הרישום לצערי...כמו כן אם אני לא טועה ויכול להיות שכן שעתיים לפניו נחת ELB כ002 ודיווח למבצעים על תקלת APU.

ronenec

New member
תקלת APU זה לא דבר כזה חמור...

וזה בדרך כלל גם לא NO GO...

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifדור,אני לא בשביל ויכוח, אך נח

נחיתת החרום התבצעה 500 מטר ממני. רק ELS הוא עם לוגו אל על בלבד. המטוס עם הפסים על הגוף והמגן דויד נחת 10 דקות אחריו על 12. אין חרום עליו.

אני שמעתי בסקאנר וראיתי ביום בהיר

את אחלה מהמטוסים הצבועים הותיקים ממריאים כאלעל 007, שמעתי בסקאנר. אני לא יודע מה אני שומע או רואה ? סבבה, אבל זה מוזר כי גיל הזקנה עדיין רחוק ממני. אלה כל העובדות שאני יודע, אלעל 007 היה מטוס צבוע מלא.

אחלה = אחד

איך לעזאזל התבלבלתי ביניהם ? מוזר :p בכל אופן - אני מדווח לך מה ששמעתי, אני לא אתווכח איתך ....

נועם04

New member
שלום לכולם ובוקר טוב זה עתה

נכנסתי לבית וכמובטח פרטים על אירוע ELS: לאחר המראה כני הנסע לא "רצו" להתכנס , הצוות נכנס להמתנה שפך דלק ונחת בשלום למטוס פחות שלום עקב נזק במנגנון ה TILT של אחד מכני הנסע. נ.ב אכן המטוס החליף תפקידים עם ELB ומכןנובעת אי ההסכמה של דור זהו חברה אני הולך לישון נתראה בצהריים.

ramimz

New member
עכשיו אני מבין למה גררו אותו אתמול

אחה"צ מ- D לכוכב.

תודה על המידע, אם כך אני מבין

שאני ראיתי את 007 יוצאת בפעם השנייה והמוצלחת מביניהן .... כי כני הנסע אכן נכנסו ואכן היה פס כחול על המטוס (לא גיא פינס ! פס כחול של אלעל!)

לא מתווכח אחי- אם אתה אומר, אני

מאמין, אפילו שאני עדיין די בטוח שראיתי ושמעתי נכון :) לילה טוב לכולם - מחר אבדוק את התשובה של נועם04 (אם ירצה לשתף אותנו :)

נועם ס

New member
../images/Emo108.gifהבוקר לא היה לו זכר בנתב"ג

טס ככל הנראה עוד באותו לילה? הבוקר: חיפה ללונדון ונגב לארה"ב

למעלה