נועם , ראיתי שינויים ב AXQ נעלם לו מנוע, החרטום חסר, תא מטען פתוח?
נ נועם ס New member 27/3/05 #1 ../images/Emo108.gifנועם , ראיתי שינויים ב AXQ נעלם לו מנוע, החרטום חסר, תא מטען פתוח?
נ נועם04 New member 28/3/05 #2 לצערנו הפך הQ ל"זונה שנותנת" הכוונה היא למטוס שמפרקים ממנו מה שרוצים לטובת מטוסים אחרים
G goldengate New member 28/3/05 #7 תראו מה נשאר מהעציץ שני מנועים בקושי...החברה מפרקים אותו לאט לאט....
R Refael30 New member 28/3/05 #8 בסוף הוא יהיה כמו ה 707 היישנים . של אלעל שזרוקים באריזונה,עם רישום המתחיל בTY- . הכל שחוט שחוק והרוס. עם מאות מטוסים יישנים . אז שייקחו ממנו את החלקים וייזרקו אותו ....לאריזונה .
בסוף הוא יהיה כמו ה 707 היישנים . של אלעל שזרוקים באריזונה,עם רישום המתחיל בTY- . הכל שחוט שחוק והרוס. עם מאות מטוסים יישנים . אז שייקחו ממנו את החלקים וייזרקו אותו ....לאריזונה .
A A r i e T New member 28/3/05 #9 החליטו רשמית לגרוט את המטוס? לקוחות אל על (ו-Qantas) מודים ל4X-AXQ (לשעבר VH-EBG) על 31 שנות טיסה תמונה של הזקן כשהיה רק בן שנה
החליטו רשמית לגרוט את המטוס? לקוחות אל על (ו-Qantas) מודים ל4X-AXQ (לשעבר VH-EBG) על 31 שנות טיסה תמונה של הזקן כשהיה רק בן שנה
ד דור ארליך New member 29/3/05 #10 אכן - גם אני לא אשכח את AXQ הג'מבו הראשון שעליתי עליו... אך לצערי לא טסתי, רק עליתי להתבונן ולצלם מצורפת תמונה שלו מאוגוסט האחרון.
אכן - גם אני לא אשכח את AXQ הג'מבו הראשון שעליתי עליו... אך לצערי לא טסתי, רק עליתי להתבונן ולצלם מצורפת תמונה שלו מאוגוסט האחרון.
M Matan103 New member 29/3/05 #11 סלחו לי, אבל זה לא טיפשי.... להוציא לו מנוע באמצע בן גוריון? הרי באיזשהו שלב ירצו להעיף אותו משם, אז למה להוציא לו מנוע? אם צריכים את המנוע לצרכים אחרים, שכבר ישימו אותו במזבלת קבע. אני לא צודק?
סלחו לי, אבל זה לא טיפשי.... להוציא לו מנוע באמצע בן גוריון? הרי באיזשהו שלב ירצו להעיף אותו משם, אז למה להוציא לו מנוע? אם צריכים את המנוע לצרכים אחרים, שכבר ישימו אותו במזבלת קבע. אני לא צודק?
S skylane New member 29/3/05 #13 לא אתה לא לא יעיפו אותו לשום מקום יפרקו את כל מה שאפשר ובסוף יעשו לו אתה זה
ט טל ענבר New member 30/3/05 #18 כיצד ניתן להשיג "פרוסה" מהמטוס? כמו זו שמוצגת במוזיאון המדע בלונדון?