נו, מה עם מפגש? צריך וילה של מישהו, לצערי לי אין, אחרת מזמן...
נ נועם ס New member 19/3/05 #1 ../images/Emo108.gifנו, מה עם מפגש? צריך וילה של מישהו, לצערי לי אין, אחרת מזמן...
א ארזS New member 20/3/05 #2 מה שצריך... זה לקנות דירה הפונה לכיוון דרום/מזרח באחד המגדלים החדשים שנבנים באור יהודה . . . ודרך אגב, נועם, למה תמיד אתה כותב בקיצורים כאלה ? לפעמים ממש קשה לרדת לסוף דעתך, או שלוקח זמן להבין את כוונותיך...
מה שצריך... זה לקנות דירה הפונה לכיוון דרום/מזרח באחד המגדלים החדשים שנבנים באור יהודה . . . ודרך אגב, נועם, למה תמיד אתה כותב בקיצורים כאלה ? לפעמים ממש קשה לרדת לסוף דעתך, או שלוקח זמן להבין את כוונותיך...
V vitamin P New member 20/3/05 #4 בואו לחיריה המטוסים עוברים ממש מעל והבנתי שזה פתוח למבקרים ואפשר לעלות על ההר הבעיה היא הנגישות לאזור והריח חחח
בואו לחיריה המטוסים עוברים ממש מעל והבנתי שזה פתוח למבקרים ואפשר לעלות על ההר הבעיה היא הנגישות לאזור והריח חחח
V vitamin P New member 20/3/05 #6 קראתי בעיתון שהוא פתוח שבגלל שהולכים להפוך אותו לפארק רוצים לפחות אז כרגע יש חלקים מההר שפתוחים ויש שבילים וכאלה אם זה לא נכון אז באסה ואני מחרים את ידיעות
קראתי בעיתון שהוא פתוח שבגלל שהולכים להפוך אותו לפארק רוצים לפחות אז כרגע יש חלקים מההר שפתוחים ויש שבילים וכאלה אם זה לא נכון אז באסה ואני מחרים את ידיעות