סיכום שבועי

../images/Emo108.gifסיכום שבועי../images/Emo108.gif

שיר השבוע של נועם:
שיר השבוע בכלליות:
אומן השבוע שלכם:
אלבום שבועי:
בן אדם שעשה לכם את השבוע:
חוויה טובה שעברתם השבוע:
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע:
ציטוט\מסקנה שבועית:
תיכנונים לשבוע הבא:
תמונה שמסכמת את השבוע שלכם: שיהיה לכולם סופ"ש נעים :)

החתולים זה לכבודי?

שיר השבוע של נועם: דמעות יבשות..עיניים מבריקות עם אלכס..קולות רקע לעליםP= שיר השבוע בכלליות: עוד דקה-יהושע לימוני אומן השבוע שלכם:נועם כמובן. אלבום שבועי:יהושע לימוני..האלבום החדש בן אדם שעשה לכם את השבוע: ממממ אין מישהו אחד שעשה לי תשבוע..לא היה לי שבוע משו אבל עשה לי טוב לראות את כולכן חוויה טובה שעברתם השבוע: ההופעה של נועם חוויה פחות טובה שעברתם השבוע:יום למחורת. ציטוט\מסקנה שבועית: תיכנונים לשבוע הבא: תמונה שמסכמת את השבוע שלכם:

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif

שיר השבוע של נועם:לעוף! שיר השבוע בכלליות: too bad-Nickelback אומן השבוע שלכם:Nickelback!! אלבום שבועי:Nickelback-silver side u; (הדיסק הראשון שלהם..
) בן אדם שעשה לכם את השבוע:אממ..אין..
חוויה טובה שעברתם השבוע:משהו שקרה ביום ראשון..
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע:שלא נסענו להופעה!! ציטוט\מסקנה שבועית:אם אין אני לי מילי.. חח סתם..
תיכנונים לשבוע הבא:לעבוד בוקר ארוך..?!
תמונה שמסכמת את השבוע שלכם: ממ.. אין..=) שיהיה לכולם סופ"ש נעים :) גם לך!

פלדלמן

New member
שני אדונים שוקולדים ברחובות צועדים...../images/Emo185.gif

שיר השבוע של נועם: כנראה
דמעות יבשות
יופי
סתם
שיר השבוע בכלליות: אממ....Jonas Brothers - S.O.S, התקווה 6
אומן השבוע שלכם:נועם
אלבום שבועי:התקווה 6
בן אדם שעשה לכם את השבוע:ורד
ונועם....
חוויה טובה שעברתם השבוע:כל יום השבוע הזה יצאתייייייי!! כל יום היה כיף אחד גדולללל!!!!! כל השבוע הזה היה מעולההה!!
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע:ממממ...לסוע עם ורד באוטו שלה??? מסוכןןןןןןןן!!!
ציטוט\מסקנה שבועית: לי:"זה יופי של שיר"
(ורד לקחה לי את הפלאפון והשמיעה ללי [חברה שלה] את "יופי")
תיכנונים לשבוע הבא: איללללללללללללללללללללללללתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
תמונה שמסכמת את השבוע שלכם: מממממ....המוןןןןןןןןןן שוקו!!

הגלים שבים נעלמו לבדם!!

שיר השבוע של נועם:אני וכל המחשבות. לגמרי....
,לעוף בגרסת דיסק....
שיר השבוע בכלליות: לא עוצר-אשד אש
!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחח
אומן השבוע שלכם: נועם פנחסוב:) אלבום שבועי: אין בן אדם שעשה לכם את השבוע: יש המון.. אני אתחיל אם אני אשכח אל תכעסו קודם כל הילי,לירן שירה ואורטל [שעשו לי הפתעה ובאו תודה:) באמת היה לי הכי כיף,מיכלי,ספיר אלון,ליהי, טרגר,ענברי וכל מי שהיה בהופעה.. עשה לי טוב לראות את כולכם באמת, וגם נועם הוא מבחינתי בן אדם שעשה לי את השבוע. חוויה טובה שעברתם השבוע: בארבי,היומיים עם הילי. חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: מה שהיה לי אחרי הבארבי נפילה רצינית.. חוסר מצב רוח... ציטוט\מסקנה שבועית:"הגלים שבים נעלמו לבדם" "כן זה כן יהיה השיר שלנו" "הו שלום" "רוצים שיצא?
"
תיכנונים לשבוע הבא: אין.... ללמוד נראלי..... תמונה שמסכמת את השבוע שלכם:

ליהי54

New member
ייאלה נזרום :)

שיר השבוע של נועם: יופי שיר השבוע בכלליות: אילנה - אביב גפן אומן השבוע שלכם: נועםםם אלבום שבועי: אממ אני וכל המחשבות נחשב? חח בן אדם שעשה לכם את השבוע: ספיר, שיר, מילכי, הילי, ענבר (אם אני זוכרת נכון), גל (שבזכותו היה לי איך לחזור הבייתה), מאור וכמובן נועם... חוויה טובה שעברתם השבוע: ההופעה בבארבי כמובן
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: הפגישה עם סתו. ציטוט\מסקנה שבועית: "יופי, אומרים שיש לך יופי של יופי, אז יופי לך." "כמה קשה לאהוב אותך כשאת אומרת לך שכלום כבר לא ישנה..." תיכנונים לשבוע הבא: וואו.. אממ שום דבר מיוחד האמת.. ממש בא לי עוד הופעה של נועם
תמונה שמסכמת את השבוע שלכם: אין תמונה..... שיהיה לכולם סופ"ש נעים :) - בהחלט!

סיכום השבוע שלי ושל יעל אהרוני. 3>

שיר השבוע של נועם: סתם, בורח- כי זה תמידתמיד בא ביחד.
שיר השבוע בכלליות: הולך לאיבוד-אביב גפן, אחרי שאהב-ריטה, אל תדאג-אביב גפן
אומן השבוע שלכם: נועם פנחסוב
אלבום שבועי: רמזים-ריטה, בבש"ה-עברי לידר
בן אדם שעשה לכם את השבוע: יעל אהרוני והילי. נקודה.
חוויה טובה שעברתם השבוע: ההופעה של נוםע, כל הימים במרכ בכלליות
ונסיעה לחיפה
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: כל מיני..
ציטוט\\מסקנה שבועית: "אני רוצה להקדיש את המשפט הזה לפורום שלי..."
"שתיים זה תמיד ביחד..."
תיכנונים לשבוע הבא: להשלים חומר בלימודים, לישון, תנועה.. להיפגש עם הילי, להיפגש עם אהרוני!!
תמונה שמסכמת את השבוע שלכם:
היה קשה.

שנינה11

New member
אני../images/Emo204.gif

שיר השבוע של נועם: לעוף אני פשוט מכורה לשיר הזה
שיר השבוע בכלליות: בקצב אחיד בתנועות של הגוף
אומן השבוע שלכם: עברי לידר ונועם
אלבום שבועי: פיטר רוט- פיטר רוט
בן אדם שעשה לכם את השבוע: בתאלושקה
חוויה טובה שעברתם השבוע: היום היה כיף עם בתאלי!
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: שיעמום כבד מאוד ולמדתי קצת יותר מידי
ציטוט\מסקנה שבועית: זה לא בריא לחיות!
תיכנונים לשבוע הבא: לראות את הראשלצים ושוב ביצפר כמה נחמד
תמונה שמסכמת את השבוע שלכם:-

מסכמת שבוע מדהים

שיר השבוע של נועם: כנראה שיר השבוע בכלליות: עלים - של אלכס אומן השבוע שלכם: נועם
אלבום שבועי: נעמה פנחסוב בן אדם שעשה לכם את השבוע: נועם.. אין דברים כאלה חוויה טובה שעברתם השבוע: ההופעה בבארבי.. היה מדהים חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: אין משהו ספציפי... סתם עייפות גדולה שהצטברה ציטוט\מסקנה שבועית: "יש לנו אותו חיוך כשאנחנו יחד" תיכנונים לשבוע הבא: טסט פנימי
תמונה שמסכמת את השבוע שלכם:

XxXSynergitXxX

New member
אני יודעת לעוף....../images/Emo204.gif

שיר השבוע של נועם:וואו. קשה.. אני אגיד שכל השירים מההופעה..היה מדהים.
שיר השבוע בכלליות:everthing i do,i do it for you- בריאן אדמס.
,חוץ ממך -אמילי קרפל,עלים-אלכס... ובטח יש עוד כמה..
אומן השבוע שלכם:נועם פנחסוב
.
אלבום שבועי:מגדלור-מיקה קרני המדהימה הזאת!
בן אדם שעשה לכם את השבוע:נועם,שאל,וכולכן בעצם...
חוויה טובה שעברתם השבוע:ההופעה .. מרגשת,מדהימה ומחשמלת.
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע:הפרידה.פשוט... לא טוב.
ציטוט\מסקנה שבועית:'יש לנו אותו חיוך כשאנחנו יחד' מספיק כדי לסכם הכל...
, כל הציטוטים המצחיקים והמרגשים מההופעה...
תיכנונים לשבוע הבא:לעשות כבר עבודות להגשה,כי אני עצלנית..להפגש עם חברות,בצפר ועל האש יכולהיות
תמונה שמסכמת את השבוע שלכם: לא מעלה לי... אז הנה הכתובת :) http://img508.imageshack.us/img508/9559/pa150105aq4.jpg

Miny2

New member
מסכמת!=)

שיר השבוע של נועם:בורח..ללא ספק!=) שיר השבוע בכלליות: האישה של חייו אומן השבוע שלכם: אוהד חיטמן ונועם פנחסוב אלבום שבועי: אוהד חיטמן בן אדם שעשה לכם את השבוע: חברה שילי,ידיד... חוויה טובה שעברתם השבוע: ההורים שילי באו לבקר אותי וטיילנו קצת,בר מצווה של בני דודים,הופעה של נועם(מה שהספקתי ממנה...) חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: אממ נתקעתי בירושלים בלי ג'קט למשך כל הסופ"ש וזה לא חכם... ציטוט\\מסקנה שבועית:אני שומרת לעצמי:) תיכנונים לשבוע הבא: אממ לישון,לקנות בגדים..ביום שני בעזרת ה' יתברך לנסוע לאחותי לחג ומשם חזרה לירושלים לשירות לאומי. תמונה שמסכמת את השבוע שלכם: נשאיר מקום לדמיון:) שיהיה לכולם סופ"ש נעים :) תודה רבה!! גמלכם:)

שלי פאר

New member
אני יודעת לעוף , היא אמרה לי .

שיר השבוע של נועם: כל ההופעה שיר השבוע בכלליות: שיר אהבה אינדיאני - עלמה זהר אומן השבוע שלכם: נעם פנחסוב אלבום שבועי: נעמה פנחסוב בן אדם שעשה לכם את השבוע: נעם . חוויה טובה שעברתם השבוע: ההופעה חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: היו .. ציטוט\מסקנה שבועית: משפחה , זה החברים שלך . תיכנונים לשבוע הבא: לעבוד ולישון תמונה שמסכמת את השבוע שלכם:

ולא חשוב שזה שורף עמוק בפנים.

שיר השבוע של נועם: כנראה ולעוף[גרסאת הופעה] שיר השבוע בכלליות: עלים - אלכס[בו הבנתי שהיא די גרועה, אבל אחלה שיר], גילי - דני רובס אומן השבוע שלכם: נועם פנחסוב
אלבום שבועי: סינרגיה - מרגיש אחר. בן אדם שעשה לכם את השבוע: שאל, כפיר, אתן... חוויה טובה שעברתם השבוע: ההופעה, הסמינר
חוויה פחות טובה שעברתם השבוע: עצבים מיותרים כרגיל, אחותי נתקעה במישהי עם האוטו היום
ציטוט\מסקנה שבועית: "כמה עלוב להיות מאוהב חד צדדי"
תיכנונים לשבוע הבא: עברי בהאנגר, שיעורי בית!
, נזרום... תמונה שמסכמת את השבוע שלכם: מתה לחזור לקצר

XxXSynergitXxX

New member
הופה הופה.

לא יכולתי שלא לשים לב לאלבום השבועי! 'פייי איזה שיר ישן זה!'

למעלה