קניתי היום פנאי פלוס.

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifקניתי היום פנאי פלוס.

אחרי שראיתי את הכתבה שמישהו העלה לכאן, לפורום, רציתי ללכת לקנות את העיתון. אני חייב לציין שיש כמה דפקות ... אבל אין דבר, זה הרס אותי מצחוק. הפיש פיש גארדן XXXDDDDDD חח וגם שמתי לב שאם תסתכלו ממש ממש היטב על התמונה מהצילומים של לאב-בוי, שהיא פותחת כזה את הרגלים ויושבת על הכסא, אז קצת רואים לה את ה... אהמ.

ashton20041

New member
מה ז"א רואים את ה-אמ....

אני עד עכשיו חייתי באשליה שלדנה אין איבר. יש משהו שאתה רוצה לחדש???? אני מקווה שלא. אי אפשר לדמיין אישה כזו נשית כמו דנה עם זין. לא נתץפס...אבל לפעמים שאני פה ושם עושה אחד ועוד שתיים אני בעצם חושב שיש שם משהו...מקווה שלא. אני רואה בדנה אישה אמיתית. אני לא יכול לדמיין שיש לה זין זה לא נתפס....מוזר כזה.....גם מגעיל לחשוב על זה...שיש לה...

shaylovesmj

New member
חמודה שלי

ונגיד שיש לה זין?????אז זו בעיה שלך??? למה אתם חופרים בדברים שלא קשורים בכלל אליכם לא הבנתי... מה החפירות המיותרות האלו???יש או אין...סתם קיקושים לא מעניינים..

ashton20041

New member
חמודה שליי...חמודה שליייייייייי

חמודה האהאהאהא.............הרגשתי צורך להביע דעה חמודה.... אם לא נעה לך חמודה .. אז זה לא ענייני..!! אז לא כדאי לעצבן ולא כדאי לדבר שטיות....כי בפעם הבאה אני יגיד הכל ואף יותר בנושא אז לא כדאי!! ביי. ואני מקווה שבזה סגרנו תעניין!!

shaylovesmj

New member
חמודה שלי

אני אוכל אותך חתיכה חתיכה אז לא כדאי להיסתכסך...:)טוב נחמד שבזה סגרנו את העיניין! אטוץ' לבילבולי המח!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifדווקא לא.

התכוונתי שהכ*** שלה קצת נראהה באופק

נראה לי שזה שטויות

אין מצב ש"הפיש פיש גארדן" של דנה - ז**. אין מצב ! מה, אתם לא רואים שהיא הולכת מלא שנים עם בגדים צמודים?, ועכשיו גם עם מחוכים...אז הזין לא יבלוט? באמת, למה לחפור בדברים כאלה טיפשיים ולא רציניים?.. חסר שרק העיתונות תיכנס ותראה את השירשור הזה, השאלה: "אם היא חתכה את הזין או לא חתכה" מחכה לדנה אחרי הקאמבק לעוד 10 שנים מעכשיו!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifזה מה שתהכוונתי!!!!!!!!!!!1111

רואים לה את הפיש פיש גארדן XD

למעלה