שלום

dannabanana

New member
../images/Emo108.gifשלום../images/Emo13.gif

האידיאולוגיה של הירוקים היא מקסימה... השאלה היא כמה זה מגיע למציאות. סיפרו לי לי שבתמיכת הירוקים הועבר הר הזבל מהמרכז לדרום (לפני מספר שנים). יוצא למעשה אם אני באמת רוצה לדאוג לסביבה שלי אני צריכה להתרחק מהירוקים כמו מאש, לא?

תרומת מפלגת הירוקים

שלום דנה וברוכה הבאה, מפלגה הירוקים היא הדרך להשפיע ולשפר את מצב הסביבה. תחשבי שאם אנחנו לא נהיה במערכת קבלת ההחלטות יהיו אנשים אחרים שלא מודעים לנושא ולא יפעלו לפתור בעיות ברוח סביבתית.. אנו נעלה את הטיפול בבעיות הסביבה בכמה דרגות, למשל אנו נפעל להקטנת כמות הזבל ע"י עידוד מחיזור ועידוד צירכה מושכלת של מוצרים. לדעתנו אפשר הקטין את כמות הזבל הנטמנת ע"י מיחזור של עשרות אחוזים מן הפסולת העירונית. אם את רוצה שפחות זבל יטמן באדמה אנחנו הם הנציגים שיכולים לעשות זאת. תודה, דרור

dannabanana

New member
../images/Emo108.gifכנראה שלא הבנת את מה שאמרתי

זה אחלה למחזר, אבל עד שיעשו את זה אין שום סיבה שאני ושכני נסבול. הירוקים מהמרכז היו שותפים להעברת החיריה ליד הבית שלי, לעזור להם זה להזיק לעצמי.

מחזור וזבל

דנה אני בהחלט מבין למה את מתכוות. ראשית, ההחלטה על סגירת חירה הייתה כבר בשנת 1997 ע"י רפאל, אני בטוח שאם אז היינו במקום שהיינו יכולים להשפיע ההחלטה הייתה אולי אחרת. תשאלי את עצמך מי במערך הפוליטית יכולים לפעול הכי טוב לפתרון הבעיה הסביבתית שנוגעת לך? לדעתי אף גורם במערכת הפוליטית מלבד הירוקים לא יקח על עצמו את נושא המחזור. אם את רוצה החלטות הבאות בישראל יתקבלו ברוח סביסתית הירוקים הם הדרך. תודה, דרור

למעלה