שרשור פרק 74 - מיני

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo108.gif שרשור פרק 74 - מיני ../images/Emo108.gif

את כל התגובות על הפרק שרשרו לכאן. צפייה מהנה!

Double U

New member
פרק סתמי ברובו

פשוט אין לי מה להגיד: פרק שכמעט כולו עסק בהתאקלמות הדי משעממת וצפויה של אנה ומייקי בכפר. חוץ מזה שלא הבנתי מי האסיר
מישהו ראה יותר טוב?

Shir Sparotty

New member
ראו רק את הידיים..

הניחוש שלי זה צ'יף/דילן כי הוא הבין שהם חשובים או שיש להם משמעות בעתיד? לא יודעת,נגלה בפרקים הבאים... או שזה ביל,הדמות הבאה שצפויה להיות

לא הראו אותו ../images/Emo185.gif

רק את הידיים, ואתה צודק בדעות. בטח מחר יהיה אותו פרק רק עם זואי וסול..ואולי נראה ת'אסיר, זה בטח מישהו שאנחנו מכירים.

רובו נדוש

סצנה אחת מכל אחד הספיקה, מההתחלה ידעתי שריק רשע, האם השבוי עדיין שם ב-1910? האם הסצנה לפני הפתיח היתה ב-1910, לא??

Shai11101

New member
נראה לי שהאסיר זה דילן

כי דילן נעלם בעקבות האסון ואף אחד לא יודע מה קרה לו הוא לא מת כמו כולם... אז יש מצב שהאסיר של ריק זה דילן

מישהו 2

New member
יכול להיות

אבל ההשערה היא שבגלל שצ'יף לא הגיע להציל את ג'יני אז הם לא התאהבו ודילן לא יכול להיוולד ובגלל זה הוא נעלם

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifאבל לדילן אין כל כך הרבה שיערות בידיים

לפי מה שזכור לי

מישהו 2

New member
טוב, אני רואה שממשיכים עם הפאשלה

העתיד לא משתנה בהתאם לעבר לא יכולים להראות לנו את מה שקורה ב-1910 כאשר באותם רגעים ממש יש אנשים שמשנים את זה ב-1909

פיגמיסט

New member
תקליט

סתאאאאאאאאם!! אנה בעבודה אצל נורה גזרה לנלי את השמלה והפכה אותה למיני ונורה הזדאזהזה צ'יף עשה לכיתה בוחן פתה ומייקי לא ידע כלום ולא רימה אלא כתה שהוא לא יודע כלום ובכך התקבל לכיתה בגלל הכנות שלו ריק של 1910 הלך לאיזה מערה מחוץ לאי ואמר למישהו שהיה שם "מה שלום האסיר שלי?" ולא ראו את האיש רק היד

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifתראו את ההשערה שלי בקשר לדילן

ומה שקרה עם ג'יני(מה שכתבתי על הפרק של אתמול, מעניין אותי לשמוע את הדעה שלכם)

Yarinv

New member
תועבה../images/Emo6.gif

נלי תחמנית לא קטנה, ידעה טוב מאוד שבעזרת עיצוב השמלה מחדש היא תשיג שמלה מהתופרת מבלי שהיא תצטרך לבקש מנורה
ריק תמות
האסיר היה כבול באזיקי טיימרים, ריק סיפק לו אוכל על מנת שישרוד במערה - העובדות דיי מצביעות על דילן בתור האסיר ומסביר את ההיעלמות המיסתורית שלו אחרי האסון. אבל... למה לריק להחזיק בדילן חי? לא עדיף להשאיר את דילן לגווע למוות במערה וככה להפטר מה"בעיה" (ומהי בדיוק?) אחת ולתמיד? זה נחמד שיש פרקי אתנחתא משעשעים אבל אני מחכה כבר לאיזה פרק מתח ואקשן נוסח 2009, אני בטוח שיהיה בקרוב.

yonatan samiya

New member
אבל דילן לא נעלם מהסיבה הזו-

הוא נעלם מהסיבה שירו בצ'יף וכך ג'יני וצ'יף לא יכלו לממש את נבואתם ולהביא לעולם את דילן.. החבורה אמרה את זה, באחד הפרקים הראשונים...

שירטע

New member
כן, אבל ככה הכל יותר מידי דומה לעונה הקודמת

זה מה שהחבורה הסיקה, אבל יכול להיות שזו הנחה מוטעת. הם הסיקו את זה די בהתחלה, יש סיכוי גדול שזה פשוט היה הטעיה ועכשיו העניינים מסתבכים יותר.

למעלה