2 זה תמיד ביחד!

A.L (boy)

New member
../images/Emo108.gif2 זה תמיד ביחד! ../images/Emo107.gif

אז הנה סקרון (ושאלה
!) שרציתי להעלות עוד מהתקופה שרוני יובל הנחתה את ג'פרדי בגלגול הראשון של ערוץ 10: איזה דואט של אנסטסיה אתם הכי אוהבים? 1. Love Is Alive - עם וונדה שפארד 2. Saturday Night's Alright - עם אלטון ג'ון 3. Shook me All night Long - עם סלין דיון 4. Bad Girls - עם ג'מיריקוואי 5. I thought I told U that - עם פיית' אוונס 6. I ask Of You - עם לוצ'יאנו פווארוטי 7. Be U - מתוך הפירסומת עם סידני לאופר והשאלה - עם איזו זמרת (או זמר) ישראלית ואמריקנית הייתם רוצים שאנה שלנו
תעשה דואט?

DIRRTY

New member
../images/Emo46.gifשלום לך../images/Emo46.gif

אתה במקרה חדש
או שאתה חבר פורום שקיבל מסר על זה שהפורום מתייבש והחליט להתעלם ממנו
לא משנה ועשה טובה על תגיב
הדואט המועדף אלי הוא הדואט אם סלין דיון, זהו דואט משגע ומדהים.
אם להיות מפגרים וחסרי השכלה אז אם שרית חדד
הייתי רוצה דואט אם כריסטינה אגילרה היא מדהימה
ושתהין בלונדיות
, טוב כריסטי ברגעים אלו לא בלונדה

lizaliz

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo107.gif../images/Emo170.gif

לא שמעתי אף-אחד מהדואטים... עם.. עם... אף-אחד!!! ועם כריסטינה, ובעצם שירשרתי לכאן כי אני חושבת כמו דירטי (חוץ מהראשון....)

A.L (boy)

New member
איזה רע! ../images/Emo3.gif

אם הייתי מתעלם מהמסר לא הייתי כותב את ההודעה הזאת!!!
באופן אישי וונדה ואנסטסיה הן 2 הזמרות האהובות עלי ביותר (יש לי 8 דיסקים של וונדה!), לכן כשראיתי על גב העטיפה של For once In my Life (הפסקול הרביעי של "אלי מקביל"), התלהבתי כמו ילדה קטנה מפרק סוף עונה של המורדים (למרות שלמעשה השתיים לא באמת הקליטו אותו יחד - וונדה השתמשה בפלייבק של Love is Alive מתוך הדיסק הראשון של אנסטסיה, אבל הן הופיעו איתו בפרק מהסדרה, בעונה הרבעית, בשם "מלכת הדבורים"). כשחושבים על זה, לא ממש ברור לי מדוע אנסטסיה בחרה דווקא בג'ניפר לופז - הקולות שלהן לא דומים, הקול של אנסטסיה מעלים את הקול של לופז (הוא עוצמתי יותר), ולדעתי היא צריכה זמרות עם קול ענק כמו וויטני יוסטון או מאריה. לגבי זמרת ישראלית - בדמיוני אני רואה דואט עם סיוון (זאת ששרה עם סאבלימינל והצל), זמרת ר' נ' B מגניבה עם גוון קול שחור ועמוק שיכול להשתלב מצויין עם הסגנון של אנה; או לחילופין דואט עם הסולנית של היהודים!! אלוהים, איזה שווה זה יכול היה להיות!!

lizaliz

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo170.gif../images/Emo107.gif

די, די - לא לריב. יש מספיק ליזה לכוווולם.

../images/Emo8.gifעכשו תורי../images/Emo70.gif אז כולם לזוז../images/Emo6.gif

או.קי
אהבתי את הדואט המדליק שהוא בעצם חידוש לשיר של אלטון יקירנו Saturday Night's Alright
לא הייתי מסכים לאנה לעשות דואט אם איזו מפלצת מזרחית והייתי רוצה לראות אותה בדואט אם קיילי אהובתי הנצחית

FreakOfNature

New member
אין לי דואט מועדף../images/Emo26.gif

זמרת ישראלית: לילה מלקוס זמרת אמריקאית: מכיוון שיש לה כבר דואט עם השתיים האחרות שאני אוהב (סלין וג'ני) אז אני נאלץ לבוחר בין ביונסיי נולס לבין שאניה טווין. אני בוחר בביונסיי

למעלה